Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

με δεδομενη την καθυστερα στην αναχωρηση ειχαμε και στην αφιξη. καποια στιγμη μεταξυ 08.00 & 12.00 εδεσε στο 4. με καθυστερηση πανω απο 14 ωρες απο το κανονικο δρομολογιο και πανω απο μια ωρα απο το τροποποιηνμενο σημερινο ωραριο. περασε τη βορεια γυρω στις 15.45 (απο 15.οο που ειναι κανονικα), εχοντας κανει μια ωραια αργη (counter clockwise) περιστροφη γυρω απο τον εαυτο του για να γυρισει απο το 4 στη βορεια.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με καθυστέρηση αναμένεται να καταπλεύσει το Corsica Express 3. Μεταξύ Φούρνων και Ευδήλου ένα αντικείμενο έπιασε το ένα τζετ και σταματησε στον Αγιο Κήρυκο όπου έπεσαν δύτες και το έβγαλαν.

Οπότε αντί να αναχωρήσει 6:30 από Εύδηλο έφυγε με 2 ώρες καθυστέρηση

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Με μια ωρα καθυστερηση απεπλευσε σημερα το Σουπερφερρυ 2 απο τον Πειραια για Συρο Τηνο Μυκονο, λογω ενος αγνωστου τηλεφωνηματος που εκανε λογο για υπαρξη βομβας στο πλοιο. Οι επιβατες αποβιβαστηκαν το πλοιο επιθεωρηθηκε και αφου αποδειχτικε μια κακογουστη φαρσα, στη συνεχεια εφυγε για τα νησια.

Link to comment
Share on other sites

1,5 ώρα καθυστέρηση απόψε για την ΑΡΙΑΔΝΗ. Έφτασε κανονικά στη Σούδα στις 22.40 αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων δεν μπόρεσε να δέσει στη θέση που δένει συνήθως και εδώ και καιρό γίνονται έργα ανακατασκευής του προβλήτα. Έμεινε στα ανοιχτά έως ότου κόψει ο αέρας ή φύγει το OLYMPIC CHAMPION για να δέσει στη θέση του. Τελικά το OC έφυγε στις 00.15 και η ΑΡΙΑΔΝΗ παραδόξως έδεσε κανονικά στη θέση της στις 00.30 αφού είχαν κοπάσει οι άνεμοι αλλά με πολύ βροχή. Αναχώρησε τελικά στις 01.15...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Αριάδνη πολύ καθυστερημένο σήμερα! Η ώρα 08.00 και δεν έχει φθάσει ούτε στον Αη Γιώργη (σύμφωνα πάντα με το AIS). Ξέρει κανείς τι προκάλεσε αυτή την καθυστέρηση:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

To πλοίο απέπλευσε κανονικά από τα Χανιά αλλά περίπου στις 1 την νύχτα αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω γιατί ο γιατρός του πλοίου (ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα σε λίγα πλοία) διαπίστωσε ότι ένα μωρό αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.:rolleyes:

Οπότε 9:30 περνούσε τα φανάρια του Πειραιά

Link to comment
Share on other sites

καθυστερημενη αφιξη του κεφαλονια στα νησια χτες (10/12) το μεσημερι. 15.55 δεμενο στη σαμη, 16.30 στον πισαετο απο οπου εφυγε με 45' καθυστερηση στις 16.45. αναχωρηση απο σαμη 17.25 (καλυψε μερος της καθυστερας:)) και δεμενο στο 4 στις 20.25.

Link to comment
Share on other sites

Το ΙΘΑΚΗ λόγω της παρέκλισης δρομολογίου για να παραλάβει τους επιβάτες του Superferry 2 έφτασε Πειραιά και έριξε καταπέλτη στις 2:30 ακριβώς.

Μάλιστα η εταιρία ναύλωσε και πούλμαν για την μεταφορά των επιβατών από πειραιά μέχρι βούλα, πεδίον του άρεως,κηφισιά...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ποιός γνωρίζει τι συνέβη απόψε με το ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο Ηράκλειο? Λόγω μηχανικής βλάβης, όπως ειπώθηκε, κατέπλευσε στις 20.30' το ΛΙΣΣΟΣ στο λιμάνι τυ Ηρακλείου, όυ εκατοντάδες επιβατών με εισιτήριο για το ΚΡΗΤΗ ΙΙ υποχρεώθηκαν να στηθούν στην ουρά στο εκδοτήριο του λιμανιού προκειμένου να ...αλλάξουν τα εισιτήριά τους με άλλα για το πλοίο που ήρθε. Τόσο δύσκολο ήταν να κάνει η εταιρεία τη μεταφορά στπλάνα του ΛΣΣΟΣ??? Το 'ιδιο δεν γνωρίζω αν συνέβη και με τα εισιτήρια των οχημάτων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ , προερχόμενο από Σαμοθράκη, αναγκάστηκε να παραμείνει 6 ώρες έξω από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης λόγω πυκνής ομίχλης.

Πηγή: ΕΤ 3

Link to comment
Share on other sites

Χθες το Olympic Champion έφυγε με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ενώ σήμερα έφτασε στο Πειραιά στις 08:00 το πρωί δηλαδή με 1:45 λεπτά καθυστέρηση. Μόλις έφυγε το Αριάδνη άρχισαν οι καθυστερήσεις στο Olympic Champion, ενώ όσο ήταν στη γραμμή το Αριάδνη, συνήθως να καθυστερούσε κανένα 15λεπτό.

Link to comment
Share on other sites

Λόγω αυξημένης κίνησης από ΠΕΙΡΑΙΑ για ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έφτασε Μυτιλήνη πρίν 30 λεπτά(10.25) με πολλά Φορτηγά

Δεν ηταν μονο λογω αυξημενης κινησης, ηταν και λογω περιεργης φορτωσης που τους αναγκασε να βαλουν στο πανω γκαραζ παρα πολλη απο την κινηση της Χιου, αλλα και το γεγονος οτι στη Χιο μαλλον χρειαστηκε να κανουν μετακινησεις μια και η γραμμη φορτωσης 3 ειχε στο βαθος Χιωτικα φορτηγα και εξω-εξω Μυτιληνια.

Link to comment
Share on other sites

με πανω απο μια ωρα καθυστερα, εφυγε αποψε το βραδυ το ομοφροπαιδο. 21.25 ηταν ακομη στο 9.

ο λογος δεν εχει να κανει με το καμαρι μας που ειχε δεσει στην ωρα του (20.00).

νωρις το απογευμα ειχε γινει τροχαιο, με δυο φορτηγα, στα νικολαιϊκα (αναμεσα σε ακρατα και αιγιο), με αποτελεσμα να χυθουν στο δρομο καποιες χιλιαδες λιτρα υγρο σαπουνι και να διακοπει η κυκλοφορια για ωρες. ετσι το επΤΑΝΙσος επρεπε να περιμενει τα ΚΤΕΛ και τα φορτηγα. στις 21.20 υπολογιζαν κανενα μισαωρο ακομη.

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στο OLYMPIC CHAMPION. Χθες βράδυ έφυγε από Χανιά 01.20 αντί για 00.00. Η καθυστέρηση οφείλεται στον πολύ κόσμο και κυρίως στα πολλά φορτηγά (γεμάτα πάνω-κάτω τα γκαράζ) που έπρεπε να ξεφορτώσει - φορτώσει από τις 22.40 που ήρθε στα Χανιά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...