Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

2 hours ago, Superfast VI said:

Τελικά έφυγε γύρω στις 11.30. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν το Πάρος δύο τρεις μέρες παραπάνω να κάνει τα έκτακτα Παροναξία για να μην υπάρχουν αυτές οι καθυστερήσεις οι οποίες είναι αναμενόμενες με την κίνηση που έχει. 

50% έκπτωση σε επόμενο ταξίδι με πλοίο της εταιρείας ανακοινώθηκε στους επιβάτες ως αποζημίωση για την καθυστέρηση σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Θεωρητικά ναι αλλά ο κόσμος που δικαιούται την έκπτωση λογικά είναι τώρα στην Σύρο, στην Τήνο και στην Μύκονο. Εκτός αν θα γυρίσει κάποιος κατευθείαν.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Αναρωτιέμαι πάντως αν κάνει εκπτώσεις και ο Ιταλός στην Αδριατική και μάλιστα με μόνιμες καθυστερήσεις τριπλάσιας διάρκειας από τις σημερινές του BSCHIOS. 

Link to comment
Share on other sites

Μια ζωή η ίδια ιστορία με τα έκτακτα της Παροναξίας το Πάσχα (αλλά και το καλοκαίρι).. Πλέον ίσως και να συμφέρει κάποιοι για Πάρο να κάνουν την κρουαζιέρα μέσω Σύρου με το Ρόδος από το να φτάσουν στις 4-5 το πρωί.

ΥΓ. Το Πάρος όντως θα έσωζε την κατάσταση και θα αποφεύγονταν οι καθυστερήσεις/αποζημιώσεις/ταλαιπωρία, αλλά όντως είναι μικρό, ακόμα και για τα συγκεκριμένα έκτακτα βραδινά πλέον.. Το Χίος σήμερα πχ με αρκετά μεγαλύτερο πρωτόκολλο είναι γεμάτο. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, proud_ionian said:

Τώρα δένει B). Βάλτε και κανένα τρίωρο παραμονή, μια χαρά προλαβαίνουν αποκαθήλωση.;)

Με δις αναθεωρημενη ωρα αναχωρησης στις 07.00 (απο μεσανυχτα πεμπτης που ειναι το κανονικο), εφυγε 12.30.

Αλλά και το champion συνεχιζει την παραδοση. Μεγαλη Παρασκευη, με αναθεωρημενη ωρα αφιξης 18.30 και αναχωρησης 20.30, εδεσε γυρω στις 19.45 και εφυγε στις 22.00, με μονο 90' καθυστερηση απο την αναθεωρημενη ωρα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εκτος απο τον Αστεριωνα, που κανει με 19 κομβους δρομολογια που εχουν υπολογιστει με 21, χτες ειχαμε:

Olympic Champion, με ωρα αναχωρησης 17.30 εφυγε 19.45. Στην Πατρα εδενε την ωρα της αφιξης. δεν ξερω αν ειχαν ειδοποιηθει οι επιβατες, αλλα στα συστηματα δεν ειχε αλλαξει η ωρα αναχωρησης, ουτε ηταν στα δρομολογια που τροποποιηθηκαν λογω απεργιας. Καθε Δευτερα και Τεταρτη (πεμπτη διανυκτερευει Ancona), το Champion εχει στην αναχωρηση απο Πατρα 2-3 ωρες φεσι. Δεδομενου οτι ταξιδευει με μεση ταχυτητα 27kn, μαλλον δεν φτανουν οι χρονοι παραμονης στα λιμανια, ειδικα στην Ηγουμενιτσα.

Europa Palace, με επισημη ωρα Δευτερα 19.30 (δεν εχει αλλαξει), εφυγε πριν απο λιγο, με 11.30 ωρες καθυστερηση. Το πλοιο συνεχιζει δρομολογια με slow steaming (μετα το Πασχα επανηλθε στους 19,5 κομβους), χωρις να φαινεται επισημως καποια αλλαγη. Παλι θα μοιραζαν αναψυκτικα και snacks.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
14 hours ago, togias_k said:

Με καθυστέρηση 2 ώρες και 15 λεπτά έφτασε το SuperCat Jet στη Πάρο. Ακόμα και με κανονικές ταχύτητες το δρομολόγιο δεν βγαίνει. 

Κανονικές ταχύτητες όταν λες τι εννοείς; Γιατί το ταχύπλοο πηγαίνει με 27 εως 29 μίλια ενω τα δρομολόγια είναι υπολογισμένα με 34. οπότε πολύ λογικό να μην βγαίνει το δρομολόγιο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το Σολωμός με δρομολόγιο χθες βράδυ 23'30 έδωσε μολα όλα από Πειραιά στις 2'00. Είχε αργήσει νωρίτερα να γυρίσει. Υποθέτω θα πηρε κ κίνηση για Μηλο Σαντορίνη (ίσως κ Ανάφη για να συνεχίσουν με το vista) του Όλυμπος.. 

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Αυτές τις μέρες το Χίος αντικαθιστά το Δήλος. Χτυπάει δυνατές καθυστερήσεις. Χθες περασε τα φανάρια για μέσα στις 00.10 ενώ απόψε ώρα 20.25 φορτώνει ακόμα στη Πάρο (με αναχώρηση 19.15). Κάτι οι προσεγγίσεις στην Ίο , κάτι που είναι ένα τσακ πιο αργό του Δήλος, κάτι κυρίως ο μονος καταπέλτης μαζευουν αργοπορία. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν φταιει ο μονος καταπελτης οταν εχεις πλανο φορτωσης!μαλλον το πανε πολυ χαλαρα δεν τους νοιαζει...ειναι γρηγοροτερο του δηλος αδιαμφισβητητα,ειναι ομως στην μια εταιρια τωρα οποτε δεν υπαρχει ανταγωνισμος!

Link to comment
Share on other sites

Για τις 20.30 μετατέθηκε τι αποψινό δρομολόγιο του bs Naxos. Όσο δεν χρησιμοποιείται το νέο λιμάνι Αστυπάλαιας το πλοίο μαζευει καθυστερήσεις ειδικά στο δρομολόγιο της πεμπτης. 

Link to comment
Share on other sites

Τετάρτες και πεμπτες καταλήγει Αστυπάλαια. Ειδικά για σήμερα μεγάλωσε η καθυστέρηση γιατί για κάποιον λόγο (αποβίβαση ασθενούς?) γυρισε στο νησί ενώ είχε φυγει περίπου μισή ώρα πριν. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
14 hours ago, Mike18 said:

Για κάποιο λόγο περίμενε αρκετή ώρα έξω από το λιμάνι με πολύ χαμηλή ταχύτητα ενώ τώρα κατευθύνεται προς το λιμάνι 

Απ΄ ότι καταλαβαίνω φαίνεται ότι εκεί στην Κοινοπραξία σκοπεύουν να αναβιώσουν εποχές "Κάντια"/"Ρέθυμνον". Δεν ήταν μόνο το Κρήτη ΙΙ σήμερα το πρωί, αλλά και το Blue Horizon το Σαββάτο 15/10 που έκανε 10 ώρες Ηράκλειο-Πειραιάς (ναι ξέρω, είχε 3 μέτρα κύμα, αλλά δίπλα το Palace και παραδίπλα το Galaxy ήταν στην ώρα τους).

13 hours ago, proud_ionian said:

Μήπως έφευγαν οι πρωινοί;

Βάλε και μία ώρα ακόμα στην αναμονή να φύγουν οι πρωινοί, βάλε και το πιό αργό και από το replay ρεμέτζο, 11 ώρες γεμάτες. Εύγε.

 

IMG_6616.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Αργα και σταθερα και χθες βραδυ το Κρητη 2 με 16 κ κατι κομβους κατεπλευσε το πρωι στον Πειραια με 2 ωρες καθυστερηση.Την προηγουμενη μερα τσιμπησε 1 ωριτσα+ στην αφιξη του στο Ηρακλειο.

Να δουμε ποιος εφταιγε παλι.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...