Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αποψε το βραδι ειχαμε ημιωρη καθυστερηση του Ελ Βενιζελος, 10 περιπου λεπτα λογω φορτωσης και αλλα 20 λογω της εισοδου του Φοιβου και του Σουπερφερρυ ΙΙ μια και εχασε τη σειρα του. Επισης 20 λεπτα καθυστερηση για το Λατω λογω φορτωσης. Καθυστερηση επισης και για το Σουπερφερρυ ΙΙ που αντι του συνηθους 2040 εφτασε στις 2125. Να υποθεσω λογω αυξημενου μεταφορικου εργου σε φορτηγα λογω και της αναγκαστικης αποχης απο το σεξ του ρο-ρο Μυκονος?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Χθες βραδΥ το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ απεπλευσε για ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΑΣΤΥΠΑΛΕΑ-ΚΑΛΥΜΝΟ στις 01.55. Αποψε εχει δρομολογιο για ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΘΗΡΑ..Αντι για τις 17.30 το απογευμα, ο αποπλους θα γινει στις 23.59 (ισως κ αργοτερα αφου πριν τις 22.45 χλωμο να εχει δεσει!).Απο αυριο Κυριακη κανονικα στις 17.30 καθε απογευμα.

Link to comment
Share on other sites

BLUE STAR NAXOS Σαββατο βραδυ αποπλους 00.10 απο Πειραια για ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΘΗΡΑ..Απο σημερα Κυριακη επανερχεται στην κανονικη απογευματινη του ωρα (17.30 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)

Link to comment
Share on other sites

21.30 περασε τη βορεια το queen. +4ωρες. ακομη δεν εχουν στρωσει τα δρομολογια του. λογικα απο τριτη θα ειναι στην ωρα του.

τα λευκα ορη αντι 24.00 που ειχαν αποψε δρομολογιο το δινουν στις 05.00. λογικο αφου ερχονται απο αγκωνα ηγουμενιτσα και εφυγαν απο πατρα για πανω μετα τα μεσανυχτα της παρασκευης

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασα να αναφερω οτι το αποψινο Παλατι ελυσε καβους 2150 για Ηρακλειο, δεν ξερω ομως το λογο.

Ο λόγος ήταν..περίμενε καμια 200αρια οπαδούς του Όφη που επέστρεφαν απο Λάρισα.

Link to comment
Share on other sites

Μεγαλη καθυστερηση ειχε και το ΜΥΤΙΛΗΝΗ χτες το οποιο εκανε πρωινο δρομολογιο για Δυτικες Κυκλαδες.Δεν ξερω ποση ωρα ακριβως αλλα συμφωνα και με αυτα που λεει εδω ο Dinos πρεπει να ειχε πανω απο 6 ωρες καθυστερηση.Μαλιστα το πρωι στις ειδησεις λεγανε οτι ειχαμε και μικροφασαριες απο του επιβατες που ηταν να ταξειδεψουν για Χιο-Μυτιληνη διοτι κανεις δεν τους ελεγε τι ωρα θα φτασει το πλοιο και αρκετοι απο αυτους περιμεναν στο λιμανι απο τις 9 το βραδυ.Δυστυχως προλαβα το ρεπορταζ στο τελος και δεν ακουσα περισσοτερα

Link to comment
Share on other sites

Αποψε το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ για ΣΥΡΟ-ΠΑΤΜΟ-ΛΕΡΟ-ΚΩ-ΡΟΔΟ αναχωριση 23.55 αντι για 19.00..Απο αυριο κανονικα στα ωραρια του

Τα ξημερωματα σημερα απεπλευσε το ΜΥΤΙΛΗΝΗ γυρω στις 5 για ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Το βαπορι ταλαιπωρηθηκε πολυ στις Καμαρες και τη Μηλο k εδεσε στην Ιετιωνα στις 3.10..Παντως μετεφερε πολλα οχηματα κ ξελασπωσε τα νησια..Στο δελτιο του ΑΛΤΕΡ επιβατης απο Σεριφο ειδε καμερα κ ειπε να βγαλει το αχτι του.Ελεγε...ΘΑ πνιγουμε...ΑΙΣΧΟΣ,,ΑΙΣΧΟΣ..

Δηλαδη το ΜΥΤΙΛΗΝΗ τους κακοπεσε,μια χαρα βαπορι?(αλλο το οτι δεν κανει για τα συγκεκριμενα λιμανια).Ποιο ηθελαν να τους στειλουμε στη Σεριφο?Το QUEEN ELIZABETH?

Link to comment
Share on other sites

Καθυστερησεις σημερα Τριτη απο Πειραια λογω απαγορευτικου που εληξε τελικα στις 18.00..Ετσι τα ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ και ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ εφυγαν στις 18.00 ενω το ΡΟΔΑΝΘΗ στις 19.00..Τα υπολοιπα στην ωρα τους.Επισης το ΡΟΜΙΛΝΤΑ απο ΚΑΛΥΜΝΟ αποπλους στις 18.00

Link to comment
Share on other sites

To ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ φορτωσε κανονικα αλλα εφυγε στις 18.00. Με αποτελεσμα σημερα να ερθει κατα τις 12.25 και λογω ανεφοδιασμου να φυγει στις 14.45. Λογικα μεχρι αυριο θα την εχει πιασει την καθυστερηση

Link to comment
Share on other sites

Πάντως σήμερα το Νήσος Μύκονος μέχρι τις 08:00 δε φαινόταν πουθενά στον ορίζοντα (αναμενόμενο, αφού έφυγε χθες στις 14:45)!!

Χθες είχε καθυστέρηση το Ελ. Βενιζέλος έδεσε σο λιμάνι του Πειραιά στις 08:00 όπως και σήμερα το Δημητρουλα!

Link to comment
Share on other sites

Τελικά θα φύγει αύριο στις 12:30 το Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ για Χίο-Μυτιλήνη. Στις 06:00 θα φύγει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ και στις 21:00 το ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Για τα υπόλοιπα έχει γίνει ήδη λόγος από τους προλαλήσαντες.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με το ματι του Big Brother που τα βλεπει ολα το Σαντορινη σημερα ηρθε κατα τις 11.. Να υποθεσω λογω του απαγορευτικου εγινε αυτο;

ΥΓ.Στο δρομολογιο της Κυριακης περναει και απο Μυκονο-Τηνο;

Link to comment
Share on other sites

Μύκονο Σύρο περνάει και σωστά υποθέτεις για το απαγορευτικό που το είχε κρατήσει στο Βαθύ.Από εκεί έφυγε γύρω 12 το βράδυ(με την άρση διότι ήταν ήδη φορτωμένο) και 2:45 από τον Εύδηλο.

Link to comment
Share on other sites

Την Παρασκευη ξημερωματα το Ροδανθη αντι στις 03.20 απο Πατμο για Λερο που πηγαινα περασε στις 06.15 ....

Επισης μικροκαθυστερηση σημερα το πρωι το BLUE STAR 2 απο Λερο για Κω αντι 09.30 φυγαμε στις 09.55 και φτασαμε στη Κω στις 11.30 αντι 11.00

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Παναγιωτη η μικρη καθυστεριση του ΜΠΛΟΥ 2 ξεκινησε απο το Σαββατοβραδο στον Πειραια.Αντι για τις 23.30,εφυγε απο Πειραια περιπου 00.10...Δεν προκειται παντως για σοβαρη καθυστεριση.Σε γενικες γραμμες το ΜΠΛΟΥ 2 στα Δωδεκανησα πιστευω πως ειναι ενταξει στα ωραρια του κ σε ολα του.

Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπατε και παραπανω ειχε μια μικρη καθυστερηση το πλοιο. Αυτο οφειλοταν στη φορτωση(περιπου 15 λεπτα καθυστερηση) και το υπολοιπο σε εναν επιβατη που αισθανθηκε αδιαθεσια. Ενω αρχικα λοιπον το πλοιο επεστρεψε για να τον αποβιβασει, τελικα μετα απο γνωματευση επιβαινοντος γιατρου το περιστατικο κριθηκε μη σοβαρο και το πλοιο ξαναεφυγε χωρις να αποβιβασει τον επιβατη.

Link to comment
Share on other sites

Ειμουν και εγω χθες και οντως ειχε αυτη τι μικρη καθηστερηση.Βεβαια εγω περιμενα το Highspeed , να εβλεπα και κινηση αλλα μεχρι τις 1 δεν φανηκε.Απο Πειραικη μετα επισης οσο οδηγουσα δε το διεκρινα εκτος και αν ειμουν τοσο ατυχος και μεχρι να βγω Πειραικη αυτο μπηκε...Αν καποιοσ γνωριζει ωρα αφιξης αν μπορει ας ενημερωσει!!!

Link to comment
Share on other sites

Α ναι συγγνωμη εννοουσα οπως σωστα καταλαβες το 5.(Δεν ταξιδευε και αλλο αυτη την ωρα).Ρωτησα καποιον στον καταπελτη του 4 και μου ειχε πει οτι φτανει 00.30.Να φανταστω λογω καιρου η καθηστερηση??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...