Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 6 months later...

Το Joy Star αναμένεται να φύγει αύριο από τη Πρέβεζα έτσι ώστε να μεταβεί στη Πάτμο, για να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πάτμο Λειψοί Αρκιοι Αγαθονήσι Πυθαγόρειο τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

Το Joy Star ολοκλήρωσε τις εργασίες του στη μαρίνα Κλεοπάτρα στο Άκτιο τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και περιμένει να βελτιωθεί ο καιρός για να αναχωρήσει από τη Πρέβεζα για την Πάτμο. Λογικά αύριο θα φύγει από τη Πρέβεζα, έτσι ώστε να προλάβει να ξεκινήσει δρομολόγια τη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

ωραιο το ταξιδι του απο πρεβεζα προς πατμο...εφυγε χτες απο πρεβεζα και εκανε διανυκτευρεση στο νησακι απεναντι απο την μαραθουπολη συμφωνα με το αις..και πριν λιγο ξεκινησε παλι..να δουμε αν θα φτασει σημερα στην πατμο...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Το Joy Star βρίσκεται στο Πέραμα από τις 3 Μαρτίου και αφού πραγματοποίησε τον δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο Άτλας, βρίσκεται δεμένο στο ναυπηγείο Ζαρα. Στη πρύμη παρατήρησα ότι πρόσθεσαν το όνομα του στα ρέλια του καταστρώματος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

  Τα ελεγα απο προχθες για το Joy Star

On 10/2/2023 at 10:00 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Τις τρεις πρώτες ημέρες που είχε σταματήσει τα δρομολόγια του το Παναγία Ευαγγελίστρια, έκανε το τουριστικό Άγιος Κωνσταντίνος (Ν. Καλύμνου 86) τα δρομολόγια του από τη Νίσυρο για τη Κω στις 17-18-19/9/23. Από τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν σταματήσει τα δρομολόγια ολοκληρωτικά. Μια λύση θα μπορούσε να δώσει το Ολύμπιος Ερμής εάν είναι έτοιμο, αλλιώς θα πρέπει να καταφύγουν σε μια λύση όπως παλιότερα με το Joy Star.

 

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το Joy Star έχει επιστρέψει στα επιδοτούμενα δρομολόγια από Νίσυρο για Κώ και Κεφαλο για λογαριασμό της Star Gem, που είχε το Παναγία Ευαγγελίστρια. Μιας και λύθηκε η σύμβαση που υπήρχε με την ΑΝΕΜ με το Ολύμπιος Ερμής.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...