Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πρόκειται για μία νεοσύσταση εταιρεία που φέρεται να αγόρασε το Express από την Buquebus για να το δρομολογήσει από Nynäshamn και Västervik της ημειρωτικής Σουηδίας για το Visby του νησιού Gotland. Τo ΣΚ το πλοίο θα αναχωρήσει -καιρού επιτρέποντος- από το Belfast, που ξεχειμώνιαζε, για το Helsinborg, όπου θα ετοιμαστεί για τη δρομολόγησή του την ερχόμενη σεζόν. Με τη μειωμένη ταχύτητα των 30 knots θα μπορεί να κάνει τα δρομολόγια σε 2 και 3 ώρες, αντίστοιχα. Tο ταχύπλοο (που εσωτερικά είναι κουφέτο και θα ταίριαζε στην HSW!) από το 2000 εξυπηρετούσε τις γραμμές Larne-Troon/Cairnyran τα καλοκαίρια, ναυλωμένο στην P&O. Στις γραμμές που θα εξυπηρετήσει δραστηριοποιείται ήδη η Destination Gotland, της οποίας τα 2 ταχύπλοα είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν να πλέουν για λογαριασμό της μετά την παράδοση το τρίτου συμβατικού της από την Κίνα.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

σχεδον νεοσυτατη.

 

ειναι η εταιρεια που επεδιωξε να ναυλωσει περσυ το princess t (νυν vastervik). ολο το saga, απο τη σελιδα 7 και περα στο τοπικ του πλοιου.

 

προκαταβολες για ναυλωση που δεν εγινε, προκαταβολες επιβατων για κρατησεις σε πλοιο που δεν υπηρχε κλπ.

η δικαστικη εξελιξη της περιεργης αυτης ιστοριας δεν εχει ολοκληρωθει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

To Express έφτασε χθες στο Helsinborg και στη σελίδα της εταιρείας του υπάρχει μια πρώτη απεικόνιση της μελλοντικής του εμφάνισης. 

 

Tο ταχύπλοο εσωτερικά είναι κουφέτο και θα ταίριαζε στην HSW!

 

Έτσι και "κάτσει" η αγορά του ενός ταχυπλόου που κοιτάνε, θα μιλάει όλο το λιμάνι του Πειραιά γι αυτό.....!!

 

Μπορεί να μην πήρε το συγκεκριμένο καραβάκι η SeaJets που ίσως να ήταν και ακριβό γι' αυτήν, αλλά από εκεί γύρω μυρίζομαι πως θα ψωνίσει :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως στο εξής δε θα δέχεται πλέον campers και Ι.Χ. με ρυμούλκες λόγω περιορισμών του γκαράζ. Για τα σουηδικά δεδομένα, αυτό είναι πρωτοφανές. Όποιος έχει πάει στη Σουηδία θα ξέρει, πως κυκλοφορεί ένας τεράστιος αριθμός από campers στη χώρα και πως όλοι οι υπόλοιποι τραβάνε από 2-3 ρυμούλκες συνεχώς από πίσω τους :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...