Jump to content
Shipfriends

Margaritaville At Sea Paradise (IMO 8716502)


Recommended Posts

  • 3 years later...

Η Bahama Paradise Cruise Line, έρχεται σε συνεργασία με την Margaritaville Hotels and Resorts και δημιουργούν μια καινούρια εταιρεία που λέγεται Margaritaville At Sea. Η καινούρια εταιρεία θα μετονομάσει το Grand Classica σε Margaritaville Paradise και με αυτό θα προσφέρει 3ήμερες κρουαζιέρες από το Palm Beach στις Μπαχάμες και πιο συγκεκριμένα στο Freeport. Όσοι δεν αντέχετε το κιτσαριό κοιτάξτε αλλού τώρα γιατί το πλοίο θα δείχνει κάπως έτσι :eek::

Margaritaville_Paradise-Ship_01-scaled-e

 

Η έναρξη του εγχειρήματος προσδιορίζεται χρονικά στον Απρίλιο του 2022 ενώ οι ιθύνοντες της καινούριας εταιρείας ισχυρίζονται πως το πλοίο θα υποστεί ανακαίνιση και βελτιώσεις αξίας "δεκάδων εκατομμυρίων δολλαρίων".

 

Αυτό το Margaritaville ακούγεται σα φάρσα αλλά έχει τύχει μια φορά στην Αμερική να φάω σε ένα εστιατόριο με αυτό το όνομα, που ήταν αλυσίδα. Οι τύποι είχαν συμπαθητικό φαγητό αλλά και μια μεγάλη γκάμα από margaritas που μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει, εξ' ού μάλλον και το όνομα. Και σε μια κλασσική επίδειξη Αμερικανιάς, θυμάμαι πως στο κέντρο του (πολύ μεγάλου)εστιατορίου, υπήρχε ένα τεράστιο ποτήρι γεμάτο νερό σε μέγεθος αρκετά μεγαλύτερο του ανθρώπου. Σε αυτό κατέληγε υπό μορφήν σκουλικοειδούς νεροτσουλήθρας από την οροφή ένα τεράστιο καλαμάκι όπου κάθε μισή ώρα εμφανιζόταν μια κοπέλα με μαγιό, έμπαινε στη νεροτσουλήθρα και κατέληγε μέσα στο ποτήρι. Καταλαβαίνει κανείς τι γινόταν και τι έχουν να δούν τα μάτια των επιβατώνε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Nick the Greek changed the title to Margaritaville At Sea Paradise (IMO 8716502)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...