Jump to content
Shipfriends

Σαν Νικόλας (ΙΜΟ 8932091)


Recommended Posts

Πολυ δουλεια αυτη την περιοδο για το SAN NICOLAS αφου εξηπηρετει και τις Οινουσσες αλλα τη γραμμη Χιου-Τσεσμε.Εξωτερικα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση οποτε μαλλον το προσεχουν αρκετα.Το πετυχα να ερχεται απο Οινουσσες και μεχρι να μπει στο λιμανι με τον καιρο τα ειχε βρει λιγο σκουρα αν και στις φωτο δεν πολυφαινεται.
Σχετικα με το προηγουμενο ονομα του που εχουμε πει οτι ειναι το MIMOZA να πω οτι στην πλωρη το ονομα φαινεται σαν ΜΙΜΟΖΑ ΙΙΙ ή κατι τετοιο

post-1819-0-17983100-1317901545_thumb.jp

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

To SAN NICOLAS χτες πηγε στη Μυτιληνη και σημερα εκανε δρομολογιο απο Μυτιληνη για Δικελι και πισω.Ξερει κανεις αν θα ειναι μονιμη ή παρουσια του στη Μυτιληνη ή ειναι κατι εκτακτο;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Από την απόφαση αντικατάστασης του Ψαρά Γκλόρυ, διαβάζουμε:

ΘΕΜΑ: Aντικατάσταση Ε/Γ–Ο/Γ ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ Ν.Π.12085 από Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» Ν.Χ. 256

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Έχοντας υπ’ όψιν:

...

θ)Το από 11/06/2010 Έγγραφο Εθνικότητας του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» Ν.Χ. 256, με την από 16/03/2016 Δήλωση Εφοπλισμού κατά το άρθρο 105 του Κ.Ι.Ν.Δ στον σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» 

 

 

Προφανώς είναι τυπικό το θέμα, για να μπορέσει να λάβει το σκάφος επιδότηση.

Link to comment
Share on other sites

Την γραμμή Χίο Ψαρά την έχει άλλη εταιρεία από ότι ο σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών». Πάντως έχουμε ξανά αναφέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση του San Nicolas με το σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών». 

Το Σαν Νικόλας δεμένο στο λιμάνι της Χίου λίγο πριν τη πρωινή του αναχώρηση για το Τσεσμε. Από ότι διαβάζω εδώ το Σαν Νικόλας ανήκει στην ίδια εταιρεία με το Οινουσσαι ΙΙΙ!!

 

δεν παιζει κατι τετοιο.. εχουν συνεργασια μεσω κοινου πρακτορειου.

 

πρεπει να το εχουμε αναφερει παλι.

 

το οινουσσαι ανηκει στον ΣΦΟ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Σαν Σύλλογος Φίλοι Οινουσσών ίσως είναι πιο εύκολο/λιγότερο γραφειοκρατικό να λάβει επιδότηση (αφού ήδη παίρνει για τις Οινούσσες), από το να περιμένει να πάρει ως Sunrise Lines. Ενδεχομένως να είναι και άλλοι οι λόγοι που γίνεται αυτό (φορολογικοί, σου χρωστώ και ξεχρεώνω κλπ), που φυσικά δε γίνεται να τους γνωρίζουμε και μάλλον δεν μας αφορούν. Πάντως επαναλαμβάνω, όπως και ο proud, ότι από όσα γνωρίζουμε, υπάρχει συνεργασία μέσω του κοινού πρακτορείου και όχι κοινή ιδιοκτησία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός εργάτη στο Σαν Νικόλας στη Χίο 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, για περιστατικό τραυματισμού 55χρονου εργάτη, απογευματινές ώρες χθες, σε ναυπηγείο της περιοχής Άγιος Ιωάννης Θόλος.

Ειδικότερα, ανωτέρω 55χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούνταν στο Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ'' Ν.Χ. 256, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο για εργασίες συντήρησης, και συγκεκριμένα μετά την πτώση του από ικρίωμα που χρησιμοποιούνταν για τις εν λόγω εργασίες, ενώ άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης για την οποία εργαζόταν ο ανωτέρω τραυματισθείς, ενώ επεβλήθησαν διοικητικές κυρώσεις διότι για τη συγκεκριμένη εργασία δεν είχε εκδοθεί άδεια.

 

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Το πλοιο χτε το βραδυ εφυγε από τη Χιο και πηγε στη Μυτιληνη,

Εικαζω ότι μαλλον θα κανει καποια εκδρομη από εκει προς Τουρκια

Link to comment
Share on other sites

Σχεδόν κάθε Πέμπτη ανεβαίνει Μυτιλήνη. Πρέπει να έχει πάρει τη σύμβαση της frontex για μεταφορά επιβατών προς τα απέναντι παράλια (αν θυμάμαι καλά ήταν 2 εκ ευρώ για 2 ή 3 χρόνια)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Να δουμε και μια Αυγουστιατικη αναχωρηση του πλοιου από Χιο για Τσεσμε.

Το πλοιο αφου εφαγε κανα 5λεπτο για να παρει τις αγκυρες , στη συνεχεια αναχωρησε για Τουρκια.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφιες στο πλοιο υπηρχαν καμια 50αρια ατομα στο καταστρωμα και διακρινονται μερικοι ακομα στο σαλονι,ενω στο γκαραζ υπαρχει και ένα αυτοκινητο.Να προσθεσω ότι εκεινη τη μερα ειχε αρκετο αερα εξω από το λιμανι με αποτέλεσμα το πλοιο να βαλει πορεια για Οινούσσες και στα μισα της διαδρομης γυρισε για Τσεσμε

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 10 months later...

Σκεπτόμενοι την εσωτερική ακτοπλοία με τις επιδοτήσεις covid κλπ, ας αναφέρουμε ότι το σκάφος παραμένει δεμένο από το Μάρτη, μιας και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση επιβατών από την Ελλάδα προς Τουρκία και επιστροφή.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το σκάφος ήταν να ξεκινήσει στη γραμμή των Οινουσσών σε αντικατάσταση του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ, αλλά η εταιρεία έβγαλε έγκαιρα ανακοίνωση ότι δε θα γίνει το σημερινό δρομολόγιο, μιας και έχει έκτακτη επιθεώρηση από το νηογνώμονα, λέει. Αντ'αυτού, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες θα μεταφερθούν δωρεάν με πουλμαν από/προς Λαγκάδα και από εκεί με θαλάσσια ταξί για Οινούσσες.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...

Έχει να κάνει δρομολόγιο 3 ημέρες, ίσως υπάρχει θέμα βλάβης, μιας και στην τελευταία επιστροφή από Τσεσμέ πήγαινε για καποιο διάστημα με μειωμένη ταχύτητα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...