Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Και μια φωτο του ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑΡ στη Χιο τον Απριλιο του 2008.Για αυτους που ψαχνουν τις λεπτομεριες βλεπουμε οτι αργοτερα αφαιρεθηκαν οι κεντρικες καρεκλες που βρισκονται στο μπαλκονακι μπροστα απο τη γεφυρα οπως φαινεται και στην φωτο του Panagia Ekatontapiliani.Σοφη σκεψη μιας και αποκλειεται καλοκαιρι με κοσμο να υπαρχει ορατοτητα απο τη γεφυρα

Επι της ευκαιριας μηπως ξερει κανεις που βρισκεται το βαπορακι τωρα?

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε Ε/Γ-Τ/Ρ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑΡ στους Ωρεούς

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, χθες στις 03:20, σε χώρο εναπόθεσης σχοινιών (κάβων), στο πρυμναίο μέρος του καταστρώματος του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10247, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι Ωρεών Εύβοιας, χωρίς επιβαίνοντες.

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από βαθμοφόρο της τοπικής Λιμενικής Αρχής, που εκτελούσε περιπολία, ο οποίος την έθεσε άμεσα υπό έλεγχο, πριν επεκταθεί σε άλλα μέρη του σκάφους, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο χρωματισμό τμήματος της εξωτερικής επιφάνειας του πλοίου, καθώς και στους κάβους του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ωρεών, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε ο πλοιοκτήτης, προκειμένου να λάβει κάθε πρόσφορο μέτρο για την αποφυγή τυχόν πρόκλησης θαλάσσιας ρύπανσης και για την γενικότερη ασφάλεια του πλοίου, το οποίο δεν ήταν εφοδιασμένο με ναυτιλιακά έγγραφα και δεν εκτελούσε πλόες.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Προηγούμενο όνομα του πλοίου ήταν το ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑΡ. Εκτελούσε δρομολόγια από την Αμαλιάπολη και το Αχίλλειο Μαγνησίας προς Σκιάθο, όπως κάνει τώρα το ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Το θυμάμαι το 2007 που ερχόταν. Μετά παροπλίστηκε στο Ψαροπούλι της Βόρειας Εύβοιας και κατέληξε στην Αυλίδα με το όνομα ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΚ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Το Άρτεμις ΙΚ είναι δεμένο στην Αυλίδα όπως βλέπουμε τα βαρελάκια του πλοίου πρέπει να έχουν αφαιρεθεί. Απορώ πως και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας για αυτό το πλοίο γιατί είναι σχετικό νέο με αλλά τουριστικά σκάφη, εκτός εάν έχει οικονομικά μπλεξίματα!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Εχει στρογγυλοκάτσει μάλιστα και όπως το βλέπω σε λιγάκι θα πάη στον πάτο.

Φαίνεται ότι ο πλοιοκτήτης μάλλον αδιαφορεί γιά το πλοίο του.......

 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...