Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 5 months later...

Απορίας άξιον το πως τόσα χρόνια πια στην Κρήτη δεν μετονομάστηκε σε κάτι κρητικό ή πλέον τουριστικό όνομα. 

Για την ιστορία, έχει το όνομα του Αριστόβουλου Βασιλειάδη, αδελφού του Θεολόγου, και συνιδιοκτήτη του ναυπηγείου ΠΡΩΤΕΥΣ όπου και κατασκευάστηκε. 

Link to comment
Share on other sites

Με το συμπάθιο (που λένε) αλλά πως γίνεται να "ολοκλήρωσε τις ημερήσιες εκδρομές του για την φετινή σεζόν" και να βρίσκεται στη Κίσσαμο οπως γράφτηκε σήμερα λίγα ποστ παραπάνω, και ταυτόχρονα να πουλήθηκε αφού σταμάτησε τις εκδρομές του στις 18 Αυγούστου και να εκπέμπει στο Ais με άλλο όνομα από την..... Ταϊβάν ??? 

Προφανώς για κάποιο μπέρδεμα ΙΜΟ στο σύστημα πρόκειται. Στο equasis συνεχίζει να αναφέρεται ως ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ Β υπό ελληνική σημαία, και με την ευκαιρία βλέπουμε και την εταιρεία του, Evripidis Shipping με έδρα στα Παλούκια Σαλαμίνας, και όχι την Cretan Daily Cruises.

Link to comment
Share on other sites

Και γω νομιζω οτι προκειται για λαθος του AIS 

Τελευταιο στιγμα ,το δινει 31 Ιουλιου στην Ταιπεϊ και οπως καταλαβαινετε αυτο ειναι αδυνατο .Οσο αναφορα την εταιρια του ,ειτε απλα το equasis δεν εχει ενημερωθει ,ειτε εχουμε μακροχρονια ναυλωση και οχι αγορα απο την Cretan Daily Cruises

Link to comment
Share on other sites

Σωστά, δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί το equasis, ωστόσο το να πρόκειται για μακροχρόνια ναύλωση και όχι πώληση στην Cretan, δικαιολογεί και την μη μετονομασία του πλοίου που ανέφερα και παραπάνω. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...