Jump to content
Shipfriends

Spitsbergen (IMO 9434060)


Recommended Posts

On 5/30/2010 at 10:38 PM, ΝΗΡΕΑΣ said:

Απ' ό,τι διαβάζω, εκτός από την παραγγελία των 2 πλοίων, ο σύντροφος Τσάβες είναι πιθανό να αγοράσει και το ATLANTIDA για 35 εκ ευρώ.

 

On 3/15/2011 at 5:51 PM, ΝΗΡΕΑΣ said:

Απ' ό,τι διαβάζω, ο Τσάβες το αποφάσισε και θα αγοράσει το ATLANTIDA για 42,5 εκ ευρώ...και θα το μετατρεψει σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για να κάνει λαϊκές κρουαζιέρες στη Βενεζουέλα. Παράδοση μετά από 7 μήνες, μόλις υπογραφούν τα συμβόλαια εντός των ημερών. Τελικά, απ' ό,τι έχω καταλάβει, μόνο ένας Τσάβες θα μπορούσε να το αγοράσει σε αυτή τη τιμή...με 16,5 μίλια τελική. :rolleyes:

 

On 9/9/2011 at 10:36 PM, proud_ionian said:

€42εκ ειναι λιγο τρελλο νουμερο για ενα τετοιο πλοιο. αν σκεφτεις οτι σκαρτα 40 κοστισαν τα νησος. (εχει ξαναγραφτει σε διαφορα threads).

 

On 7/4/2014 at 2:22 PM, Petros P said:

Για να δουμε...ισως εχουμε αγορα του Πορτογαλικου "Ατλαντιδα" απο Ελληνες? Διαβαζω εδω και μεταφραζω στα Αγγλικα γιατι η Ελληνικη μεταφραση ηταν σαν να μιλαει Σουηδεζα τουριστρια Ελληνικα...

 

 

Πράγματι, μόνον ο συχωρεμένος (και μάλιστα για λαϊκές κρουαζιέρες) θα μπορούσε να το πάρει για κάπου 40 εκ. Τώρα το παλεύουν για τα 13 εκ και θα είναι ευχαριστημένοι ακόμα και με τα 8 εκ.

Edited by Nick the Greek
tag/split
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Ψηφίζουμε μέχρι τις 10 Αυγούστου για το όνομα:

 

The name is conditioned to start with “MS” and has to be a Norwegian word or words. Nonetheless, the name can be an international word, however, with Norwegian origin, as for example the word “fjord”.  Per today, Hurtigruten’s fleet is named after natural phenomena, historical persons from Norway or destinations in Norway. The name should then naturally match the rest of the fleet and be coherent with the Norwegian explorer history. The top suggestions will be presented to our executive management who will make the final decision. The competition will end on August 10th and the winner will be announced and contacted on Facebook.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Νάτο και το βαποράκι με τα νέα του σινιάλα και το ωραιότατο εσωτερικό, που ετοιμάζεται για την πρώτη του σαιζόν. Κρίμα που με όσα έγιναν δεν έμεινε στις Αζόρες, που βολοδέρνουν ακόμα με τις ναυλώσεις, αλλά κι εκεί που πήγε δεν φαίνεται και να του κακόπεσε.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...