captain81 Posted June 25, 2015 (edited) Μια οικογενειακη εταιρεια η οποια διαθετει 3 πλοια general cargo. Τα πλοια ονομαζονται ATLAS WIND, ATLAS FORCE και ATLAS WAVE. Δραστηριοποιουνται στην Μεσογειο και κυριως μεταφερουν σιδερα απο Ευρωπη για Αλγερια. Να αναφερουμε οτι ειχε παλιοτερα το AQUA SPIRIT ως ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ το οποιο εκανε δρομολογια στα Κυθηρα. Edited June 25, 2015 by proud_ionian tag Share this post Link to post Share on other sites
Petros P Posted June 25, 2015 (edited) Εδώ ένα timeline της ιστορίας της Εταιρείας με στοιχεία μέχρι 2000,όπως υπάρχει στο site . Επειδή έχω τη τύχη να τους γνωρίζω απο μωρό παιδί ,είναι χαρά μου να βλέπω να ανοίγεται ένα thread για τα παιδιά To καλό είναι πως έρχεται δυνατά και η νέα γενιά λίαν συντόμως . Τσιριγώτες που λατρεύουν το νησί τους και το απέδειξαν περίτρανα με το Ανδρέας ΙΙ ,όσο και αν δε το ήθελαν κάποιοι... Edited June 25, 2015 by Petros P Share this post Link to post Share on other sites
Panagia Ekatontapiliani Posted October 8, 2015 Απο οσο μαθαινω ο κ. Ξηνταρακος εμφανιζεται και ως εκπροσωπος του Σουηδου πλοιοκτητη του Aqua Spirit. Share this post Link to post Share on other sites
fund.st Posted October 8, 2015 Σήμερα πέρασε μπροστά μου email με τα δικά τους Atlas Force και Atlas Wind προς πώληση. Share this post Link to post Share on other sites
Petros P Posted February 4 Να αναφέρουμε οτι το Altas Force έχει πωληθεί εδω και κανα 2 χρόνια στη Σενεγάλη , ενω τις τελευταίες μέρες το Atlas Wave δεξαμενιζόταν στη μεγάλη του Βασιλειάδη,απο οπου και αναχώρησε σήμερα. Share this post Link to post Share on other sites
Nereus Posted February 4 (edited) ο κ. Ξηνταρακος τα εχει προς πωληση τα 2 βαπορακια.Λιγο ακριβα αλλα τα εχει σαν newbuildings. Edited February 4 by proud_ionian quote αντί reply Share this post Link to post Share on other sites