Jump to content
Shipfriends

Stena Nordica (IMO 9215505)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Από την Ολλανδία πίσω στην Ιρλανδία, το Ρομίλντα της Stena Line. Πρέπει να αντικατέστησε για σύντομο χρονικό διάστημα το Stena Estrid, φαντάζομαι λόγω κάποιου προβλήματος αλλά τώρα το τελευταίο γύρισε και το Stena Nordica παραμένει πρός το παρόν σαν τρίτο πλοίο στη γραμμή Dublin - Holyhead μαζί με το προαναφερθέν και το Stena Adventurer. 

Link to comment
Share on other sites

Και από σήμερα στο Rosslare, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το Stena Europe κατά τη διάρκεια που αυτό θα βρίσκεται στο Algeciras - Tanger Med.

Link to comment
Share on other sites

Όποιος παρακολουθεί τα της Stena Line, δε χρειάζεται εμένα να του πεί πως το κενό του Stena Superfast VII κατόπιν της φωτιάς, καλύπτεται από το Stena Nordica. Το πλοίο παράτησε τη γραμμή Fishguard Rosslare όπου αντικαθιστούσε το Stena Europe. Οι προτεραιότητες της Stena είναι ξεκάθαρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Συνεχίζει στη γραμμή Fishguard - Rosslare το πλοίο, κι εμείς το βλέπουμε στα πλαίσια αυτής της γραμμής να φτάνει στο λιμάνι της County Wexford. Δεν τη λες όμορφη αυτή την πορτάδα, παρ' όλ' αυτά νομίζω πως με το λευκό κύτος της Stena, δείχνουν πολύ πιο συμπαθητικά από το μπλέ της P&O. Εδώ πια αναποδίζουμε για τη θέση μας, όσο το παρακολούθησα το ΠΣΚ που πέρασα εκεί δεν είχε και καμιά τρελή κίνηση, ειδικά από φορτηγά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
2 minutes ago, Diagoras said:

Για δεξαμενισμό στο Liverpool(Birkenhead). Στη θέση του στη γραμμή Liverpool(Birkenhead)-Belfast το Stena Estrid.

Το Stena Nordica ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του στη γραμμή Fishguard-Rosslare και αντικαθιστά το Stena Estrid στη γραμμή Dublin-Holyhead διπλώνοντας το Stena Adventurer. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Just now, Diagoras said:

Επέστρεψε τις τελευταίες μέρες στη γραμμή Dublin-Holyhead όπου διπλώνει κλασικά το Stena Estrid.

Η παραπάνω εξέλιξη είχε σαν αποτέλεσμα την αποδέσμευση του Stena Nordica το οποίο μετακόμισε στη γραμμή Liverpool-Dublin στη θέση του Stena Horizon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...