Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

 

Δεν γνωρίζω κάτι. Απ' το πρόγραμμα των δεξαμενισμών του ΟΛΠ το είδα. Μην πηγαίνει όμως ο νους μας απαραίτητα σε κάτι κακό. Μπορεί για παράδειγμα να του μπλέχτηκε κάτι στο bow thruster.

 

Πάντως η απουσία του δεν θα φανεί πολύ αυτές τις δύο ημέρες που θα λείψει καθώς υπάρχει και το Νήσος Μύκονος.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα καθόταν για 2 βδομάδες πριν ξεκινήσει Χιο Μυτιλήνη και θα κάθεται και λιγο καιρο βάσει προγράμματος απο τις 8/5 μεχρι να ξεκινήσει Συροτηνομυκονια. Δε θα μοορουσε να γίνει τότε;

Link to comment
Share on other sites

Απαγόρευση συνέχισης πλόων στο Ε/Γ- Ο/Γ «BLUE STAR PATMOS» στον Πειραιά 

 

Εισροή ύδατος στην αριστερή χοάνη αξονικού συστήματος παρατηρήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στο Ε/Γ – Ο/Γ «BLUE STAR PATMOS» Ν.Π. 12119.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

πηγή

Link to comment
Share on other sites

"...Πρωινές ώρες σήμερα..." το έμαθε το ΚΛΠ.

Κάποιοι όμως ψυλιάζονταν ότι κάτι τρέχει από χτες το μεσημέρι , η δε εταιρεία είχε κλείσει δεξαμενή αρκετά νωρίτερα, ίσως και μέρες πριν.

Άντε τώρα πείσε εμένα τον καχύποπτο ότι το κουσούρι δεν το είχε και το κουβάλαγε από πριν , απλά το κάνανε αβαβά μέρες που ήταν, για να μην χάσουμε τα φράγκα.

Link to comment
Share on other sites

αφου το βγαζουν εστω και ετσι, να λεμε παλι καλα. B)

ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ειναι ;)

υπηρχε (τουλαχιστον μια) περιπτωση υπερηλικου πλοιου που ειχε τετοιο θεμα και ταξιδευε μηνες  πριν παει κανονικα για δεξαμενισμο :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα εδω μιλαμε για βαπορι 3 ετων.Τι να παιζει αραγε?Ειχε χτυπησει πουθενα?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα..κατασκευαστικες αστοχιες γιατι θ αρχισει γερο βιολι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
16 hours ago, proud_ionian said:

το ειχε το θεματακι του και αυτο σημερα.;)

στο αρχιπελαγος στο fb, εχει ανεβει φωτο του πλοιου, με πεσμενο στο νερο τον καταπελτη επιβατων

Παραδόξως δεν υπήρξε ανακοίνωση για το συμβάν από το Λ.Σ. Ούτε προανάκριση, ούτε πιστοποιητικά από νηογνώμονα, ούτε τίποτα. Μήπως δε συνέβη?

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, vat61 said:

Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει. "Εξαφανίστηκε" η ανάρτηση από το Αρχιπέλαγος . . .

Αμα πας τσαμπα ταξιδακια κ βαζουν κ διαφημησεις στο site σου αυτα παθαινεις...

Link to comment
Share on other sites

για να ειμαι ακριβης, καποιος ντοπιος (δεν θυμαμαι ποιος), το ειχε ανεβασει στο wall του και ειχε γινει κοινοποιηση στο group.

ποιος το κατεβασε και γιατι, αγνωστο.

στη ναξο εγινε το σκηνικο.

ΥΓ: να τη λεμε στη Golden Star και τον Διαμαντη, οταν κλεινουν τα AIS στις αβαριες, αλλα και η Blue Star δεν ειναι Μητερα Τερεζα. Πεφτει σιωπη... Σοβιετικων προδιαγραφων. Μην αρχισω και απαριθμω συμβαντα ;)

 

Link to comment
Share on other sites

On 31/7/2017 at 0:12 AM, proud_ionian said:

το ειχε το θεματακι του και αυτο σημερα.;)

στο αρχιπελαγος στο fb, εχει ανεβει φωτο του πλοιου, με πεσμενο στο νερο τον καταπελτη επιβατων

Η φωτογραφία εξαφανίστηκε, άρα δε συνέβη κάτι. Έκτοτε όμως στα ρεμέτζα ο καταπέλτης επιβατών ανοίγει αφού έχει δέσει το πλοίο, σε αντίθεση με τη μέχρι τότε πρακτική. Για να μην υπάρξουν και άλλες φωτογραφίες μάλλον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ποιος ειναι ο αριστερος καταπελτης που παρουσιασε σημερα δυσλειτουργια στην παρο;

ο καταπελτης επιβατων που ηκαμε καταδυση προ ημερων;

Quote

  Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αστυπάλαια – Αιγιάλη – Δονούσα – Νάξο – Πάρο, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στον οικείο λιμένα παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στον αριστερό καταπέλτη του πλοίου.
     Από τον Πλοίαρχο του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου κατατέθηκε Υπεύθυνη Δήλωση στην οικεία Λιμενική Αρχή, ότι η εν λόγω δυσλειτουργία δεν επηρεάζει την ασφάλεια του πλοίου και ότι θα επισκευαστεί κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Πειραιά.
     Η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων πραγματοποιήθηκε από του λοιπούς καταπέλτες του ανωτέρω πλοίου το οποίο στη συνέχεια απέπλευσε με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, με 1959 επιβάτες, 267 Ι.Χ.Ε., 12 Φ/Γ και 54 Δ/Κ οχήματα.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos στην Ίο λόγω βλάβης στον καταπέλτη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ'' Ν.Π. 12119 μετά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα, για δυσλειτουργία-βλάβη στον δεξιό καταπέλτη οχημάτων.

Από την Λιμενική Αρχή Ίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ μετά την προσκόμιση αυτού, το πλοίο απέπλευσε με 343 επιβάτες, 39 Ι.Χ.Ε, 13 Φ/Γ και 22 Δ/Κ προς συνέχιση του εγκεκριμένου δρομολογίου του για λιμένες Θήρας και Ανάφης.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...