Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μα δεν βρέθηκαν υπεράριθμοι επιβάτες!!! Η SAOS FERRIES είχε βγάλει δελτίο τύπου σχετικά με τη πληρότητα στους επιβάτες του Σαος ΙΙ στις 22/09/16. Που αναφέρει ότι είχαν αφαιρεθεί κάποια σωστικά μέσα στο πλοίο για επιθεώρηση, οπότε έχει μειωθεί το πρωτόκολλο του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Σύλληψη Πλοιάρχου του Ε/Γ-Ο/Γ Ελένη στην Ηγουμενίτσα για υπεράριθμους.

Quote

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχή Ηγουμενίτσας, ο Πλοίαρχος του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΛΕΝΗ» Ν.Π 9803, μετά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα προερχόμενο από το λιμένα Κέρκυρας, για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες.
Συγκεκριμένα, σε καταμέτρηση που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εξακόσιους είκοσι πέντε (625) επιβάτες αντί των πεντακοσίων ογδόντα τεσσάρων (584) που προβλέπεται από το Πιστοποιητικό Ασφάλειας του πλοίου για τη θερινή περίοδο.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων.
 

 

Link to comment
Share on other sites

On 17/4/2017 at 11:27 PM, proud_ionian said:

με ανακοινωση της, η levante αμφισβητει τον τροπο που εγινε η καταμετρηση και δηλωνει οτι προσφευγει στη δικαιοσυνη. υπαρχουν και οι απαραιτητες σαλτσες για σκεωριες, ενορχηστρωτες κλπ.

Quote

Η εταιρεία αμφισβητεί την ύποπτη και παράνομη αλληλουχία συμβάντων που επιχειρείται να «ονομαστεί» από τις Λιμενικές αρχές Κυλλήνης, ως «καταμέτρηση» και θέτει υπόψιν της Λιμενικής υπηρεσίας (που με περίσσιο ζήλο σπεύδει να ανακοινώνει στο Πανελλήνιο υπεράριθμους επιβάτες) αλλά και παντός άλλου, τα κάτωθι:

Σε κανένα της δρομολόγιο, δεν μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.
Παρά τα οριζόμενα στο νόμο, δεν ενημερώθηκε σχετικά, ποτέ ο Πλοίαρχος πριν την καταμέτρηση, ώστε να συνδράμει τις Λιμενικές Αρχές στο έργο τους και να ενημερωθεί το επιβατικό κοινό.
Η αποβίβαση επετράπη να γίνει ελεύθερα και άναρχα και από τους τρεις καταπέλτες του πλοίου και όχι από έναν ώστε να είναι εφικτή η ακριβής και ελεγχόμενη καταμέτρηση.
Δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα τεχνικό μέσο ή μέθοδος, για την καταμέτρηση με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν προς τον πλοίαρχο τρεις φορές, τρεις διαφορετικοί αριθμοί, δήθεν υπεράριθμων επιβατών, προφανώς κατ’ εκτίμηση κάθε φορά!
Δεν αξιοποιήθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίκληση από το Λ/Τ Κυλλήνης κανενός από τα επίσημα στοιχεία εκδοθέντων εισιτηρίων και εισιτηρίων check in,που είναι διαθέσιμα και στο Υπουργείο.
Δεν υπήρχε κανένα κίνητρο για μεταφορά υπεράριθμων επιβατών αφού το επόμενο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη ήταν πάλι με πλοίο της Κοινοπραξίας με διαθέσιμη χωρητικότητα μεγαλύτερη από το πλήθος των δήθεν υπεράριθμων.
Με αξιοπερίεργο τρόπο στελέχη που ενεπλάκησαν ενεργά στη διαχείριση της επιλήψιμης, κατά την εταιρεία μας καταμέτρησης, τεχνηέντως εξαιρέθηκαν από την Υπηρεσία τους, ως μάρτυρες που θα εξεταστούν στο δικαστήριο και αντ’ αυτών οι λοιποί λιμενικοί υπάλληλοι, οφείλουν τώρα να τεκμηριώσουν όσα οι συνάδελφοι τους, δήθεν καταμέτρησαν. Γιατί άραγε; Η ηγεσία του Λ.Σ. τα γνωρίζει όλα αυτά;
Η εταιρεία συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αποδειχθεί η εσφαλμένη καταμέτρηση και επιπλέον επιφυλάσσεται να ζητήσει την ποινική και πειθαρχική ευθύνη και να διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση προσωπικά από κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο σε αυτή την ερασιτεχνική απόπειρα δυσφήμισης της εταιρείας και του πληρώματος της.

Οι ενορχηστρωτές αυτής της σκευωρίας καθώς και οι εντολείς τους, δεν μπορούν να αποδεχτούν την τεράστια αγάπη και προτίμηση του επιβατικού κοινού προς τη Levante Ferries και την Ionian Group, καθώς και την πανελλήνιας εμβέλειας φήμη της εταιρείας μας, η οποία μας έχει καταξιώσει στη συνείδηση του κάθε Έλληνα πολίτη.

Τον λόγο για τις συμπεριφορές αυτές πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην ευθυκρισία της οποίας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και ενώπιον της οποίας θα συρθεί κάθε συκοφάντης και κάθε εντολέας του.

Εκ προοιμίου δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε να καταγγέλλουμε αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις από όπου και αν προέρχονται.

Τέλος ενημερώνουμε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι κάθε ενορχηστρωμένη προσπάθεια να “τιμωρηθούμε”, επειδή απαιτούμε ισονομία και διασφάλιση της είσπραξης των Δημοσίων Εσόδων (Λιμενικών τελών κ.ά.) από όλους, χωρίς διακρίσεις, θα πέσει στο κενό.

 

Link to comment
Share on other sites

Οι καταμετρησεις των επιβατών ποτέ δεν είναι ακριβής!! Γιατί για να πει κάποιος με σιγουριά ότι θα μετρηθουν σωστά οι αποβιβαζομενοι πρέπει οι λιμενικοι να είναι σε κάθε διαθέσιμη έξοδο επιβατών (κλιμακοστασια)!! Αλλιώς κάθονται στους καταπελτες και μετράνε επιβάτες μαζικά που βγαίνουν, χωρίς να υπάρχει ακρίβεια στη μέτρηση!!! Γιατί πέρα που βγαίνουν μαζικά, υπάρχουν περιπτώσεις να μπαίνει κόσμος ξανά για να πάρει αποσκευές από το γκαράζ, δέματα, να πάρει ασυνοδευτα οχήματα κλπ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Σύλληψη κυβερνήτη του Ε/Γ – Τ/Ρ Ζαναντου στους Παξούς για υπεράριθμους 

Quote

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, ο 36χρονος Κυβερνήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ''ΖΑΝΑΝΤΟΥ'' Ν.Π. 11584, στο λιμάνι «ΓΑΙΟΥ» Παξών, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παξών, για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο του ανωτέρω σκάφους, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό διακόσιοι εβδομήντα (270) επιβάτες, ενώ σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης ο μέγιστος αριθμός επιβατών του σκάφους είναι διακόσιοι πενήντα επτά (257).

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας.

 

Link to comment
Share on other sites

Σύλληψη Κυβερνήτη στον Πόρο για υπεράριθμους επιβάτες

Quote

Στη σύλληψη ενός 55χρονου Κυβερνήτη προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης της Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑΣ ''ΔΕΛΦΙΝΙ'' Ν.Π. 47, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πόρου προερχόμενος από το λιμένα Γαλατά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

Link to comment
Share on other sites

Εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες του Ε/Γ-Δ/Ρ Κωνσταντής στη Θεσσαλονίκη

Quote

Σε διενεργηθέντα έλεγχο, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ” Ν.Π. 11710 στο λιμένα Νέων Επιβατών, διαπιστώθηκε ότι το πλοίο μετέφερε δεκατρείς (13) επιβάτες υπεράριθμους, πάνω από το μέγιστο αριθμό των εκατόν ογδόντα επτά (187) επιβατών που προβλέπει το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.) του πλοίου.

Από την Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση κατά του Κυβερνήτη του πλοίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύλληψη Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ Νέμο στη Ρόδο

Quote

Στη σύλληψη ενός 55χρονου Κυβερνήτη προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης στο λιμένα Μανδρακίου ν. Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΕΜΟ'' Ν. Κέρκυρας 934, μετέφερε δεκαεπτά (17) υπεράριθμους, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του σκάφους, επιβαίνοντες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

Εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες Ε/Γ -Τ/Ρ Κωνσταντίνος στα Σύβοτα.

Quote

Σε διενεργηθέντα έλεγχο, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Συβότων, στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” Ν.Κ. 270 στη παραλία Ζέρη Συβότων, που εκτελούσε περιηγητικό πλου από λιμένα Λευκίμμης Κέρκυρας προς παραλίες Συβότων διαπιστώθηκε ότι το πλοίο μετέφερε τρεις (03) επιβάτες υπεράριθμους, πάνω από το μέγιστο αριθμό των τριάντα επτά (37) επιβατών που προβλέπει το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.) του πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση κατά του Κυβερνήτη του σκάφους.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Ρόδο

Quote

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, η 27χρονη Κυβερνήτης Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στο λιμένα Μανδρακίου ν. Ρόδου.
Συγκεκριμένα, μετά από καταμέτρηση που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, επί του ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους επέβαιναν είκοσι οκτώ (28) επιβάτες, ήτοι τρεις (03) περισσότεροι από ότι ορίζετε στο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του σκάφους.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Υπεράριθμοι επιβάτες στο Ε/Γ-Τ/Ρ Blue Foam στην Ιεράπετρα στις 21/08/17

Quote

Σε καταμέτρηση που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Ε/Γ – Τ/Ρ «ΜΠΛΟΥ ΦΟΑΜ» Ν.Θ. 1324, στη θαλάσσια περιοχή ν.Χρυσή, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δεκαπέντε (15) επιβάτες αντί δέκα (10) σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης μικρού επιβατηγού πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

Σύλληψη Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ Λιχας στην Αιδηψό για υπεραρίθμους στις 27/08/17

Quote

Στη σύλληψη του 49χρονου Κυβερνήτη του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «ΛΙΧΑΣ» Ν.Α. 192 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού.

Συγκεκριμένα, κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη, διενεργήθηκε έλεγχος από δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο ανωτέρω σκάφος κατά την διάρκεια τοπικού τουριστικού πλου από την περιοχή «ΚΑΒΟ» Λιχάδος Εύβοιας για «ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ» Β. Ευβοϊκού, όπου κατά τη καταμέτρησης επιβατών, διαπιστώθηκε ότι ο επί του σκάφους πέντε (05) υπεράριθμοι επιβάτες, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του σκάφους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καταγγελια για υπεραριθμους στο superferry II, κατα την αφιξη στη ραφηνα.

συμφωνα με το κυκλαδες 24 οι καταμετρηθεντες ηταν λιγοτεροι του πρωτοκολλου.

πολυ πιθανον, αν λογω εποχης και καιρου, ηταν ολοι μεσα στα σαλονια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Λάντζας Αναστασία στον Πόρο για υπεράριθμους

Quote

Στη σύλληψη ενός 46χρονου Κυβερνήτη προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης τη Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑΣ ''ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ'' Λ.Π. 515, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πόρου προερχόμενος από το λιμένα Γαλατά, διαπιστώθηκε να μεταφέρει υπεράριθμους επιβάτες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σύλληψη Πλοιάρχου του Ε/Γ-Δ/Ρ Αζιμουτ στην Πρέβεζα

Quote

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου “ΑΖΙΜΟΥΤ” Ν.Π. 12440.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη πριν τον αόπλου του πλοίου για το λιμένα Γαΐου Παξών, διαπίστωσαν τη μη ορθή καταγραφή των επιβαινόντων. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των επιβατών που είχε καταγραφεί ήταν εξήντα πέντε (65), έναντι του ορθού των εξήντα εννέα (69), που διαπιστώθηκε μετά την καταμέτρησή τους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις.

Ουσιαστικά συνελήφθη ο πλοίαρχος γιατί δεν έγινε σωστή καταγραφή των επιβαινόντων!! Δηλαδή εάν έχουν κάνει λάθος στη καταμέτρηση οι λιμενικοί, πχ να έχει μπει κάποιος δυο φορές κατά την ώρα της καταμέτρησης??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύλληψη Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ Μαραθουντα για υπεράριθμους επιβάτες στη Θήρα

Quote

Στη σύλληψη ενός 37χρονου Κυβερνήτη προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης επιβαινόντων, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑ'' Ν.Π. 9410, μετέφερε σαράντα έξι (46) επιβαίνοντες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των είκοσι έξι (26), σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του εν λόγω σκάφους.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Λάντζας Αναστασία για υπεράριθμους επιβάτες στο Πόρο

Quote

Στη σύλληψη του 57χρονου Κυβερνήτη της Ε/Γ- Λάντζας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» Λ.Π.515 προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρου.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στο ανωτέρω σκάφος, διαπιστώθηκε ότι κατά τον κατάπλου στο λιμάνι του Πόρου από λιμένα Γαλατά μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Πόρου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Υπεράριθμοι επιβάτες στο Ε/Γ-Δ/Ρ Πετρούλα στο Πέραμα

Quote

Σε καταμέτρηση που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ – Δ/Γ «ΠΕΤΡΟΥΛΑ» Ν.ΛΑΥΡΙΟΥ 465, προερχόμενο από λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εξήντα (60) επιβάτες αντί πενήντα έξι (56) όπως προβλέπεται από το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του πλοίου. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σύλληψη Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Χ Sea Jet 2 στη Σίφνο

Quote

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Χ ''ΣΗ ΤΖΕΤ 2'' Ν.Π.10571 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, με τον κατάπλου του στο λιμένα προερχόμενο από Σίφνο (πλήρες δρομολόγιο Πειραιάς – Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Ίος - Θήρα).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης στο λιμένα Σίφνου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Πλοίαρχος μετέφερε τριακόσιους ενενήντα δύο (392) επιβάτες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των τριακοσίων ογδόντα πέντε (385), σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Ασφάλειας του εν λόγω πλοίου. Στη συνέχεια, αφού είχε αποπλεύσει (την 10:40 αντί της προγραμματισμένης 09:20), δεν υπάκουσε στις επανειλημμένες κλήσεις για άμεσο επανακατάπλου, και συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για λιμένα Μήλου.

Με τον κατάπλου του στο λιμένα Μήλου, ο ως άνω Πλοίαρχος συνελήφθη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ το ''ΣΗ ΤΖΕΤ 2'' κατόπιν αλλαγής Πλοιαρχίας απέπλευσε προς συνέχιση του δρομολογίου του (την 12:55 αντί της προγραμματισμένης 10:05).

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ Καλλιόπη Δ για υπεράριθμους επιβαίνοντες στη Θήρα

Quote

Στη σύλληψη του Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΛΛΙΟΠΗ Δ'' Ν.Θήρας 61, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα τα στελέχη του Λιμεναρχείου Θήρας, μετά τον κατάπλου του σκάφους στο λιμένα Αθηνιού Θήρας, διότι μετά από καταμέτρηση των επιβαινόντων, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό συνολικά 142 άτομα, έναντι του ανώτατου προβλεπόμενου ορίου των 121 ατόμων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...