Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες στη Θεσσαλονίκη

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για εκτέλεση περιηγητικού πλου με υπεράριθμους επιβάτες.

Κατά τον κατάπλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης του Ε/Γ – Ο/Γ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ» Ν.Π. 10645 το οποίο εκτελεί κυκλικό δρομολογιακό ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Πειραιά και Νέους Επιβάτες με επιστροφή, στελέχη της Λιμενικής Αρχής πραγματοποίησαν έλεγχο καταμέτρησης και διαπίστωσαν ότι ενώ το Πρωτόκολλο του πλοίου είναι 167 επιβάτες σε αυτό επέβαιναν 260.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο πλοίαρχος – ιδιοκτήτης του πλοίου, ενώ παράλληλα κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Δ/Ρ σκάφους στη Λευκάδα για υπεράριθμους επιβάτες


 



Συνελήφθη ο 50χρονος Πλοίαρχος του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΧΙΑΛΟΣ'' Ν. Χαλκίδας 471, πρωινές ώρες στις 31/7/14, για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.


Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο κατά τον κατάπλου του ανωτέρω σκάφους στο λιμένα Λευκάδας, προερχόμενο από Μεγανήσι, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν 92 άτομα, ενώ σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεωρήσεως επιτρέπεται η επιβίβαση 75 επιβατών.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα.



Πηγη: ΥΕΝ


Link to comment
Share on other sites

Για το παραπάνω συμβάν έχω να πω το εξής... Η διαφωνία είναι ότι σε ευθεία γραμμή η απόσταση Μεγανήσι-Λευκάδα είναι 11 ν.μ ενώ το πρωτόκολλο-αδεια του σκάφους είναι για 10... Τώρα ο νόμος αναφέρει 10 ν.μ από την ακτή ή σε ευθεία γραμμή απόσταση? Αβυσσος η ψυχή του συγκεκριμένου λιμεναρχείου κ ο νοών νοείτω.....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πέντε υπεράριθμους επιβάτες βρήκε το λιμενικό χθες στο υδροπτέρυγο Hariklia, στην Κέρκυρα. Πλοίαρχος συνελήφθη, και το ερώτημα είναι που τους είχε βάλει; Όρθιους;

 

 Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ – Υ/Γ πλοίο στην Κέρκυρα

Ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Υ/Γ σκάφους «HARIKLIA» σημαίας Cook Islands συνελήφθη,βραδυνές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, στον οικείο λιμένα.

Ειδικότερα, σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε από κλιμάκιο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο ανωτέρω Ε/Γ-Υ/Γσκάφος, μετά τον κατάπλου του στον λιμένα Κέρκυρας προερχόμενο από λιμένα Αγίων Σαράντα Αλβανίας , διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό πέντε (5) υπεράριθμοι επιβάτες.

Προανάκριση, καθώς και διοικητικός έλεγχος, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ενώ κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο πλοίαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στην Κω

 

Δημοσιεύθηκε από tidis την Πέμ, 25/09/2014 - 13:54

Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Κω διαπιστώθηκε ότι, κατά τον απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» Ν. Κω 77, από λιμένα Καρδάμαινας, επέβαιναν σε αυτό 420 επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας  του πλοίου προβλέπει 380 επιβάτες.

Άμεσα συνελήφθη ο Πλοίαρχος του ανωτέρω σκάφους, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Προανάκριση, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ-Ο/Γ σκάφος στον Πόρο

 

 

Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της

 

Λιμενικής Αρχής Πόρου, στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΠΟΡΟΣ» Ν.Π. 8839, το οποίο εκτελούσε 

 

δρομολόγιο του πορθμείου Γαλατάς-Πόρος, διαπιστώθηκε πως μετέφερε 226 επιβάτες, 

 

ενώ το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του εν λόγω πλοίου προβλέπει 80 επιβάτες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

 

πηγή

Link to comment
Share on other sites

Ειχε ορκομωσια ναυτων μου φαινεται εχθες....... καποιες φορες πρεπει και το ΛΣ να παραβλεπει καποια πραγματα..και ποσες βαρκες θα δουλευουν Νοεμβρη μηνα

 

update : ορκομωσια

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Να παραβλέπει κανονισμούς που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια (υπεράριθμοι)? Όυτε κατά διάνοια! Με το δεύτερο συμφωνώ, θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους προγραμματισμός αν περιμένουν αυξημένη κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Το οτι πήγανε σε μέρα που υπήρχε κίνηση με κανει να πιστευω οτι ηταν "καρφωτη" ... Απο ποιον δεν ξέρω . Αν δε κάνω λάθος τα πρωτόκολλα Θερους και χειμώνα διαφέρουν. Οποτε μήπως τις 2 μερες που εχει επισκέπτηριο και ορκομωσία να αλλάζει με κάποια αίτηση προς τη κατα τόπους λιμενική αρχή; Και πολλα βαπόρια δεν εχει και επίσης τα περισσότερα δελφίνια π εχει λόγω ημέρας ειναι απλησίαστα για αρκετούς .

Link to comment
Share on other sites

Η υπέρβαση έγινε στο πορθμείο Γαλατάς-Πόρος,που σημαίνει ότι πολλοί απ'αυτούς που ήρθαν να δούν την ορκωμοσία πρέπει να πήγανε με το ΚΤΕΛ στον Γαλατά και από εκεί πέρασαν με το πορθμείο.Οπότε δέν επηρέασε το γεγονός ότι δέν έχει συχνά δρομολόγια απ'τον Πειραιά.

 

Πάντως μού κάνει κι'εμένα εντύπωση η μεγάλη διαφορά.Τα πλοία έχουν μιά ωρισμένη χωρητικότητα που δέν αλλάζει αναλόγως εποχής,απλώς τον χειμώνα που είναι οι συνθήκες συνήθως άσχημες παίρνουν λιγώτερο κόσμο γιά λόγους ευσταθείας κλπ.Οπότε άν το χειμερινό πρωτόκολλο τού συγκεκριμένου πλοίου επέτρεπε 80 άτομα,η πραγματική χωρητιτκότητα τού πλοίου θα ήταν γύρω στά 120-140 άτομα.Συνεπώς ένα πλοίο που έχει μέσα 220 ανθρώπους είναι προφανές ότι έχει υπεράριθμους και δέν χρειάζεται να είναι "καρφωτή" η υπόθεση γιά να πάη να ελέγξη το λιμεναρχείο-φαίνεται το πράμα απ'τον κόσμο που είναι στριμωγμένος στα πλευρικά καταστρώματα.Δέν το σκέφτηκαν αυτό οι υπεύθυνοι τού πλοίου ή τής εταιρίας του;

Link to comment
Share on other sites

Για αυτό το λόγο είπαμε ότι μας κάνει εντύπωση αυτή η τεράστια διαφορά που κάλλιστα μπορεί να είναι αποτέλεσμα τυπογραφικού λάθους.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Συλληψη του κυβερνητη του Ε/Γ-Τ/Ρ Γεφυρα ΙΙΙ στη Κερκυρα
Συνελήφθη ο 32χρονος Κυβερνήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΓΕΦΥΡΑ ΙΙΙ'' Τ.Κ. 330, μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή “ΧΩΜΟΙ” ν. Κέρκυρας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες.
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο του ανωτέρω σκάφους, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν 17 άτομα, ενώ σύμφωνα με την Άδεια Εκτέλεσης Πλόων επιτρέπεται η επιβίβαση 10 επιβατών.
Προανάκριση διενεργείται Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία διοικητικού και πειθαρχικού ελέγχου.

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

Βλέποντας κάποιες περιπτώσεις όπου οι "υπεράριθμοι" ήταν 5-6 άτομα περισσότερα απ'το πρωτόκολλο και μάλιστα σε μικρά πλοιάρια,αναρωτιέμαι μήπως κάποιες φορές οι αρχές επιδεικνύουν υπερβολικό ζήλο και επίσης αναρωτιέμαι άν οι σχεδιαστές τών πλοίων προβλέπουν μιά "ανοχή" ολίγων ατόμων στον υπολογισμό τού πρωτοκόλλου και τών σωστικών.Διότι άλλο είναι να βάλης 150 άτομα σε πλοίο που έχει δηλώσει ότι παίρνει 40 και άλλο να βάλης έναν-δυό παραπάνω,δηλαδή από 40 να γίνουν 41 ή 42.

 

Δηλαδή όταν δηλώνει κάποιος ότι το πλοίο του έχει πρωτόκολλο γιά π.χ.50 άτομα,αυτό σημαίνει ότι έχει σωστικά ακριβώς γιά 50 άτομα,ή μήπως έχει κάποια παραπάνω,ώστε άν χρειαστή να μαζέψη,άς πούμε,καμμιά παρέα που βούλιαξε το σκάφος της,να είναι κι'αυτοί εξασφαλισμένοι σε περίπτωση κινδύνου;.

Link to comment
Share on other sites

Μην το βλέπεις το 5-6 παραπανω σαν απολυτο νουμερο και σου φαινεται μικρο.Οταν ένα πλοιαριο εχει πρωτοκολο για 10 και βαζει 17 εχει 70% περισσοτερο κοσμο από ότι θα επρεπε οποτε είναι μαλλον πολλοι οι υπεράριθμοι για το μέγεθος του πλοιαριου

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολλοί σε σχέση με τί όμως;Με την ισχύ γιά την οποία έχει σχεδιαστεί η μηχανή τού πλοιαρίου;Με τον αριθμό τών σωστικών;Με τον διατιθέμενο χώρο;

 

Γιατι άν το πάρουμε αλλιώς,σε ένα πλοιάριο που έχει πρωτόκολλο γιά δέκα άτομα,και έναν παραπάνω να βάλης,θεωρείται υπεράριθμος-οπότε πλοίαρχος και πλοιοκτήτης διώκονται ποινικώς-όμως δέν είναι βέβαιον ότι είναι όντως "υπεράριθμος",αφού συνήθως οι μέν μηχανικοί και ναυπηγοί σχεδιάζουν μηχανές και πλοία υπολογίζοντας σημαντικά περιθώρια αντοχής και ισχύος σε σχέση με τίς ελάχιστες απαιτήσεις που ορίζει ο εκμεταλλευόμενος το πλοιάριο,η δέ προσθήκη ενός ή δύο επιπλέον σωστικών δέν προσθέτει σημαντικό βάρος,ούτε είναι σημαντικό κόστος γιά την εκμετάλλευση τού πλοίου,αφού η επιβίβαση ενός (1) "υπεραρίθμου" συνήθως δέν γίνεται συχνά.

 

Και φυσικά,σε περίπτωση ανάγκης γιά εκκένωση τού πλοιαρίου,ο ένας αυτός υπεράριθμος δέν νομίζω ότι θα δυσκολέψη περισσότερο μιά ήδη δύσκολη επιχείριση διάσωσης...

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι μετριεται σε σχεση με κατι.Το πρωτοκολο που εχει καθε πλοιο εχει βγει συμφωνα με καποιους κανονες και υπολογισμους.Και τα διπλασια σωστικα να εχει το πλοιο, και να εχει σχεδιαστει για διπλασια χωρητικοτητα, αν το πρωτοκολο του λεει 10 ατομα τοσα θα πρεπει να παρει και καθε ενας παραπανω ειναι υπεραριθμος.

Τα παραπονα του καθε πλοιοκτητη στις αρμοδιες υπηρεσιες που ορισαν το πρωτοκολο 

Link to comment
Share on other sites

Υπεράριθμοι επιβάτες στο ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ στον Άγιο Κήρυκο



Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Αγίου Κηρύκου κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ» Ν. ΧΑΝΊΩΝ 224, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό πενήντα πέντε (55) επιβάτες, ενώ το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης  του πλοίου προβλέπει σαράντα οκτώ (48) επιβάτες.


Από τη Λιμενική Αρχή Αγίου Κηρύκου που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Επίσης, συνελήφθη ο Πλοίαρχος του εν λόγω πλοίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.



Πηγη: ΥΕΝ


Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Σύλληψη Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ Μαγγελάνος στη Ρόδο για υπεράριθμους επιβάτες.

Ένας 50χρονος ημεδαπός, Κυβερνήτης στο Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφος “ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ” Ν.Ρ. 285 συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λίνδου για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στον προβλήτα Λίνδου στο ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν εξήντα επτά (67) άτομα αντί των σαράντα εννέα (49) που προβλέπεται από το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Υπεράριθμοι επιβάτες στο Διονύσιος Σολωμός και στο Ζάκυνθος Ι στη Ζάκυνθο την 1η Αυγούστου 2016

Quote

Σε καταμέτρηση που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχή Ζακύνθου, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ – Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» Ν.Π 10648, το οποίο εκτελεί δρομολόγια με Φ/Γ οχήματα οχληρών φορτίων και καυσίμων, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε είκοσι εννέα (29) επιβάτες κατά παράβαση του ΠΔ 405/1996, το οποίο  προβλέπει είκοσι πέντε (25).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Πηγή: ΥΕΝ

 

Quote

Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου  κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι» Ν.Π 9684, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό τριακόσιοι ογδόντα επτά (387) επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας  του πλοίου προβλέπει τριακόσιους πενήντα τέσσερις (354).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή  που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. 

Πηγή: ΥΕΝ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σύλληψη κυβερνήτη του Ε/Γ – Τ/Ρ Κωνσταντίνος στην Κέρκυρα το Σάββατο 16/07/16

Quote

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, ο 46χρονος Κυβερνήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ'' Ν.Κ. 270, στο ποτάμι «ΜΕΣΟΓΓΗΣ» Κέρκυρας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λευκίμμης, για εκτέλεση πλου με υπεράριθμους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο του ανωτέρω σκάφους, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό τριάντα οχτώ (38) επιβάτες, ενώ σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης ο μέγιστος αριθμός επιβατών του σκάφους είναι τριάντα επτά (37).

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης.

Σύλληψη Κυβερνήτη του Ε/Π Ωκυρρόη 3 στην Παλαιοκαστρίτσα τη Τετάρτη 17/08/16

Quote

Στη σύλληψη ενός 32χρονου Κυβερνήτη προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παλαιοκαστρίτσας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης του επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών ''ΩΚΥΡΟΗ 3'' Τ.Κ. 964, μετέφερε δεκαέξι (16) επιβαίνοντες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των δώδεκα (12), σύμφωνα με την άδεια εκτέλεσης πλόων του εν λόγω σκάφους.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας, ενώ ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα

Σύλληψη Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Ρ Νυδρί Σταρ ΙΙΙ στο Νυδρί τη Παρασκευή 26/08/16

Quote

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΥΔΡΙ ΣΤΑΡ ΙΙΙ'' Ν. Λευκάδας 02 προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νυδρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης διαπιστώθηκε στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν διακόσιοι εξήντα έξι (266) επιβάτες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των διακοσίων πενήντα (250) επιβατών, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ανωτέρω συλληφθείς, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύλληψη Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Ρ Οινόη στο Ηράκλειο τη Κυριακή 18/09/16

Quote

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Π-Τ/Ρ ''ΟΙΝΟΗ'' Ν.Π. 5248 προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης στο λιμάνι Ηρακλείου διαπιστώθηκε στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν δεκατρείς (13) επιβάτες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των δώδεκα (12) επιβατών, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τη Πέμπτη 22/9/16 έγινε καταμέτρηση των επιβατών του Σαος ΙΙ στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επετράπη η επιβίβαση σε ορισμένα άτομα στην Αλεξανδρούπολη γιατί συμπληρώθηκε ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καραβιού. Πιθανόν κάποιος από αυτούς που δεν επιβιβαστήκαν έκανε καταγγελία για ήδη υπεράριθμους επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...