Jump to content
Shipfriends

Harmony of the Seas (IMO 9682875)


Recommended Posts

Το μέγεθος μετρά και... στην κρουαζιέρα! Έτσι τα τεράστια κρουαζιερόπλοια σειράς "Oasis" αναμένεται να αυξηθούν στον αριθμό αφού η RCCL επέλεξε την STX για την κατασκευή τρίτου αδερφού. Τα ναυπηγεία της Γαλλίας υπέγραψαν χθες για την ακρίβεια συμβόλαιο για την κατασκευή ενός κρουαζιεροπλοιου (με δυνατότητα άσκησης option για ακόμη ένα) που προορίζεται για το στόλο Royal Caribbean International, με την για την παράδοση να υπολογίζεται στα μέσα του 2016.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 11 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Ουκ ολίγα από τα γυμνάσια αυτού του είδους, ιδιαίτερα σε κρουαζιερόπλοια, καταλήγουν σε τραγωδία.

Κρίμα για τους ανθρώπους..

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο Harmony of the Seas μοιάζει περισσότερο με μία μοιάζει με μικρή πόλη που επιπλέει. Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 8.500 άτομα από τα οποία οι 6.780 μπορούν να είναι επιβάτες. Η εταιρεία Royal Caribbean φημολογείται ότι ξόδεψε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να κατασκευάσει το πλοίο με 18 καταστρώματα, 23 πισίνες, 42 μπαρ και σαλόνια, τσουλήθρες, ένα θέατρο, σπα, χώρο που μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, γυμναστήριο, ακόμα και παγοδρόμιο.

 

Να αναφέρουμε ότι αναζητείται νονά για το Harmony of the seas στη Νότια Φλοριδα, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες οι τρεις υποψήφιες νονές

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, Harmony of the Seas εγκαινιάστηκε στο μεγαλύτερο λιμάνι της κρουαζιέρας, το Port Everglades στο Miami. Η εταιρεία διοργάνωσε διαγωνισμό όπου κάλεσε το κοινό να επιλέξει την ανάδοχο του πλοίου. Έτσι, από τη διαδικασία επελέγη η καθηγήτρια Brittany Affolter η οποία ασχολείται με τα παιδιά άπορων οικογενειών και παιδιά με παραβατική συμπεριφορά καθώς και την εκπαίδευση άλλων καθηγητών για την προσέγγιση αυτών των παιδιών.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Η Αρμονία των Θαλασσώνε, όνομα τρία πουλάκια κάθονταν κι ακούγαν Πασχαλίδη:D. Τα φουγάρα πάντως με τα σινιάλα της Royal Caribbean δεν τα λές αρμονία, σαν να τους έχεις κάνει ένεση με σιλικόνη είναι. Όπως και να το κάνεις όμως όταν το δείς μπροστά σου μένεις απλά και το χαζεύεις, καθαρά λόγω μεγέθους. Προσέξτε πως έχουν εκμεταλλευθεί και το τελευταίο κομμάτι χώρου, βλέποντας το τζαμωτό κομμάτι που βρίσκεται μπροστά από την πλωριά σωσίβια λέμβο. Ανάλογο αίσθημα σου δίνει και η πρυμνιά όψη. Εδώ βέβαια έχουμε και το νεωτερισμό της ανοιχτής πρύμης σαν κατάληξη του τεράστιου on board αιθρίου, προσέξτε τις καμπίνες-κλουβάκια με εσωτερική θέα το αίθριο. Σα να πηγαίνεις διακοπές σε στενό σε συνοικία της Αθήνας. Αξιοσημείωτη επίσης και η νεροτσουλήθρα που εκτείνεται σε πολλά deck, ωραία ιδέα βέβαια το σήμα της εταιρείας στην πρύμη. Οι φωτογραφίες λίγους μήνες αφ' ότου ξεκίνησε δρομολόγια, το 2016 στηη Βαρκελώνη, φρέσκιες-φρέσκιες :D.

 

Το πλοίο παροπλισμένο στη ντάνα της Royal Caribbean ανοιχτά των Bahamas.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 months later...

Στην Ελλάδα και τη Σούδα θα έρθει για πρώτη φορά την επόμενη Τετάρτη το καράβι,πιθανότατα για να επιβιβάσει πλήρωμα

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΤΟ το θηρίο, να το προσθέσουμε και στην γκαλερί στην σημερινή του πρώτη άφιξη στην Ελλάδα και τη Σούδα. Γύρισε στο ύψος των δεξαμενών που υπάρχουν στο λιμάνι αλλά ο πρωινός ήλιος δεν βοήθησε να δούμε τη μανούβρα του σε φώτο, οπότε και το βλέπουμε αφού έχει ξεκινήσει να αναποδίζει για την θέση που δένουν τα κρουαζιερόπλοια. Περνάει από μπροστά σου και πραγματικά εντυπωσιάζεσαι με τον όγκο του. Εδώ η πλώρη του, η πρύμνη του και δεμένο πλέον σε μερικά ακόμα στιγμιότυπα.

Όσο άσχημο και να το θεωρεί η πλειοψηφία, δε θα διαφωνήσω, τόσο εντυπωσιακό είναι όμως να το βλέπεις και πόσο μάλλον από κοντά.

Καλώς όρισε λοιπόν και θα ευχηθώ να βλέπουμε πιο συχνά πλοία αυτής της κλάσης στα μέρη μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το βαπόρι είναι πραγματικά ατελείωτο ,ένα θηρίο το οποίο φαινόταν μεγάλο ακομα και απο τη ...κορυφή του Βεζούβιου που βρέθηκα εκεινη την ημέρα. large.5D598492-E295-44CD-BFAE-1BF7F1222159.jpeg.2b8cfe6fe0fa6d27c5574f15a29c7149.jpeglarge.0739199F-C925-4F91-8C49-43E770C9DE57.jpeg.304847df2c637ab62571d05539007a5c.jpeg

Στη φωτογραφία δε φαίνεται αλλα χαζεύει με το μέγεθος του. Μένοντας στο ξενοδοχείο που είναι μέσα στο terminal (must για καραβολάτρες) είχα την άνεση να κινούμαι και κανείς δε μου ειπε τιποτα αλλα αυτό δε θα γινόταν αν δεν μέναμε εκεί.

Ας το δούμε αναχωρώντας λίγο μετά τις 19.30 ,σχεδόν απο τη Mergellina (για να καταλάβετε απόσταση απο το λιμάνι) με το ...μικροσκοπικό Naiade μπροστά του.

large.963693617_HARMONYOFTHESEASandNAIADE.jpg.7741f6cbc5b58c6666a437458a99502f.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...