Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

γιατι στο Ηρακλειο... ο κανενας :P

 

Δεν είναι απαραίτητο να ναι ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου ή ανήμερα Πρωτοχρονιά. Μιλάμε για την πρώτη είσοδο του έτους γενικά. ;)

 

Πλάκα πλάκα εμείς (Ηράκλειο) έχουμε ίσως το μεγαλύτερο σασπένς.  :D  Μέχρι τα τελευταία μίλια δεν ξέρεις ποιο απ τα δύο θα μπει πρώτο (όσον αφορά τα "πειραιώτικα"). Στον Πειραιά λίγο πολύ πλέον είναι σχεδόν προκαθορισμένο (που οι άλλες παλιές εποχές με τα πολλά πλοία)

Edited by Global_Creta
Link to comment
Share on other sites

Πλάκα πλάκα εμείς (Ηράκλειο) έχουμε ίσως το μεγαλύτερο σασπένς.  :D  Μέχρι τα τελευταία μίλια δεν ξέρεις ποιο απ τα δύο θα μπει πρώτο (όσον αφορά τα "πειραιώτικα").

 

Δεν νομίζω ότι πρώτο θα μπεί την Πρωτοχρονιά στο Ηράκλειο Ε/Γ-Ο/Γ. Είτε κρουαζιερόπλοιο θα είναι είτε κανένα μοτορσιπάκι που θα εχει ξεμείνει. Και τούτο επειδή την 31 Δεκεμβρίου όποιος θέλει να έλθει/φύγει από το Ηράκλειο, μόνη λύση θα είναι το αεροδρόμιο, επειδή ακτοπλοϊκά δρομολόγιο, δεν υπάρχουν. Οπότε το ποδαρικό μπορεί να μετατεθεί και για τις 2 του μηνός....

(Επ'  ευκαιρία, αν θέλουν να μπούν οι Μινωϊκές πρώτες να μπούν, θα μπούν. Ποιός θα τις εμποδίσει, η ταχύτητα του Κρήτη ΙΙ; Χθές το βράδι είδα ότι για κάποιο λόγο, βγήκε από το λιμάνι πρώτο ένα Κρήτη-δεν ξέρω το Ι ή το ΙΙ, λογικά το ΙΙ-και μετά ένα 5λεπτο το Palace, ο κανόνας είναι το ακριβώς αντίθετο. Έ, μέχρι να βγούν από τον διαχωρισμό, το Palace αφηνίασε και βγήκε μπροστά, ο δυστυχής Ιάπων εδέχθη το πλήγμα της μοίρας στωϊκά).

Link to comment
Share on other sites

Υπό κανονικές συνθήκες, ποδαρικό στον Πειραιά, πρέπει να κάνει ο Διαγόρας που φθάνει κατά τις 10:00 από Ρόδο-Κάλυμνο-Πάτμο και αλλάζει χρόνο ταξιδεύοντας (τα Αιγινίτικα δεν δουλεύουν Πρωτοχρονιά, correct?). Αλλά στην Blue Star Ferries, υπάρχουν παιδιά και απόπαιδα, οπότε ποδαρικό θα κάνει το BS Πάτμος που καταφθάνει από Σαντορίνη στις 23:59 :P

Link to comment
Share on other sites

Λίγο άκυρο το να μιλάμε για ποδαρικό μετά τα τελευταία γεγονότα στην Αδριατική. Πάντως με βάση της προγνώσεις αύριο δεν θα κινείται τίποτα στο Αιγαίο λογω 10ριου Βορειά οπότε ούτε ΠΑΤΜΟΣ ούτε ΜΥΚΟΝΟΣ. 

Link to comment
Share on other sites

ααααα ρε POLMYT είσαι μιλια μπροστα :P .!!!!ΔΙΑΓΟΡΑ βλέπω να ανεβαίνει σιγά σιγά για πρώτο βαπόρι στο μεγαλο λιμανι!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!.

Link to comment
Share on other sites

Ενα σφυριγμα πρεπει να το κανε παντως μπαινοντας ,ετσι το δα απο Πειραικη εγω.. Στην αλλαγη σφυριξαν τα βαπορια καθολου ? Ημουν πανω Αθηνα..(ουτε πυροτεχνημα δεν εριξαν στις γυρω περιοχες που ημουν... )

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι τα γεγονοτα της Αδριατικης αφηνουν περιθωρια και διαθεση στους ναυτικους μας για πανηγυρακια!


Το Le Podarique στην Πατρα θα το κανει σε λιγα λεπτα το Superfast II.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...