Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το έχει ανακοινώσει η Αιγαίον Πέλαγος άρα τελικά το έχει ναυλώσει;

Το σκέλος Ρόδος Χάλκη Διαφάνι με 22 κόμβους,μετά όλο το υπόλοιπο δρομολόγιο με 18,5.

Link to comment
Share on other sites

Τη γραμμή την έχει η Αιγαίον Πέλαγος, οπότε αναγκαστικά το Blue Star Chios πρέπει να ναυλωθει από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η ναύλωση είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου γιατί μέχρι τότε υπάρχει η σύμβαση. Αλλά πιστεύω ότι θα επεκταθεί όταν δοθεί η παράταση στις άγονες γραμμές!!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί, λέει, είναι σήμερα δεμένο στην Ηετιώνια αντί να βρίσκεται, τέτοια ώρα, κάπου μεταξύ Ανάφης και Κρήτης? Άλλαξε δρομολόγια ή τίποτα άλλο..? 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλοκαιρινή συνάντηση με το πλοίο στην επιστροφή της Κυριακής πρός Πειραιά από Σίγρι - Μεστά - Μύκονο, κάπου ΝΔ του Ταμελου. Νομίζω τα καλοκαιρινά του δρομολόγια είναι ό,τι κοντινότερο έχω δεί σε αεροσκάφος της Easyjet. Ελάχιστες παραμονές σε λιμάνια και μετά full speed για τον επόμενο προορισμό. Καλά κρατεί πάντως και σίγουρα δείχνει ομορφότερο από το αδελφό του, έχοντας γλιτώσει το scrubber.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Χάζευα πρίν λίγη ώρα την καινούρια webcam του Πειραιά και -με επιφύλαξη λόγω νύχτας- έχω την αίσθηση πως είχαμε κάποιο συμβάν με το Blue Star Chios. Έκοβε βόλτες γύρω του μάλλον κάποιο αντιρρυπαντικό πλοιάριο και ένα ρυμουλκό. Το δε εφοδιαστικό Άρχων Μιχαήλ είναι προσκολλημένο δίπλα του από τις 9 το πρωί και βρίσκεται ακόμη εκεί. Και 3 χιλιάδες τόνους καύσιμα να του έδινε, θα είχε σπατσάρει τώρα. Τι να γίνεται άραγε? 

Link to comment
Share on other sites

Στη σημερινή ενημέρωση του ΛΣ βέβαια, μαθαίνουμε τα συνταρακτικά νέα για τον παράνομο ψαροτουφεκά στη Σκάλα Αταλάντης αλλά φυσικά για το Χίος δεν υπάρχει το παραμικρό. Μπήκε φράγμα, έκανε απορρύπανση το αντιρρυπαντικό στο κέντρο του λιμανιού και όλα αυτά θεωρεί το ΛΣ ανάξια λόγου. Λογικό, εδώ συλλάβαμε ολόκληρο ψαροντουφεκά, με ψιλικατζίδικα θα ασχολούμαστε?

 

Αν πω αυτά που σκέφτομαι είναι πολύ βαριά και μηνύσιμα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Και μην ξεχάσετε στο τέλος της χρονιάς να ψηφίσετε κορυφαίο Υπουργείο το ΥΕΝ και κορυφαία εταιρεία την Attica.  

Edited by Nick the Greek
ορθογραφια
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μετά τη δρομολόγηση στη Κασοκαρπαθια για το Blue Star Chios το πρόγραμμα έχει περίπου 3 εβδομάδες ακινησίας και από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 24 Ιανουαρίου θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο. Από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου θα δρομολογηθεί στη γραμμή Ικαρίας Σάμου με την προέκταση έως τη Καβάλα. Από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 9 Απριλίου θα δρομολογηθεί στην άγονη γραμμή των Δωδεκανήσων. Από τις 10 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο. Μετά έχει ακινησία το διάστημα από τις 8 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου και από τις 6 Ιουνίου θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά δρομολόγια στην άγονη των Δωδεκανήσων.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το πλοίο για να δέσει στην θέση του δεν κάνει μανουβρα στα λεμοναδικα, αλλά στην κεντρική λεκάνη και έρχεται με αναποδα στην θέση του σε αντίθεση με Το Δήλος, που έχουν παρόμοια μεγεθη.

Link to comment
Share on other sites

Ιδιο μεγεθος αλλα δεν πεφτουν στη ιδια θεση  για να στριψει στη λεκανη μεσα!το ενα κανει αριστερη σε πιο πολυ χωρο κ ο αλλος δεξια αναμεσα στις προβλητες!το εχει κανει βεβαια καποιες φορες αμα το παρακολουθεις

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ζορίστηκε λίγο να δέσει σήμερα στην Τήνο λόγω των θυελλωδων ανέμων γυρνώντας έξω από το λιμάνι και ερχόμενο με ανάποδα στην θέση του 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...