Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

13 hours ago, nomikos said:

Για την εταιρεία ναι,για τον επιβάτη και δη το νησιώτη όχι.Κάθε πλοίο για να καθιερώνεται πρέπει να έχει σταθερή γραμμή.

Κατά την άποψή μου, τον νησιώτη τον ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο να έχει αξιόπιστη και ποιοτική συγκοινωνία όλον τον χρόνο. Το αν ένα πλοίο αντικαθίσταται από άλλο κάποιους μήνες του χρόνου είναι δευτερευούσης σημασίας αρκεί φυσικά να είναι αναλόγου επιπέδου.

Το αν θα καθιερωθεί ένα πλοίο επίσης δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι συνεχώς σε μια γραμμή. Για μένα ένα πλοίο που περνάει από πολλές γραμμές και τα καταφέρνει παντού είναι πολύ πιο αξιοθαύμαστο.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κατά την γνώμη έπρεπε να μένει σταθερό με το Πάτμος διότι είναι λίγο μεγαλύτερο και πάει σε ολα τα λιμάνια της αγωνης εκτός από ορισμένα όπως Χάλκη που εκεί βόλευει το Σταύρος

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αξίζει να επισημάνω- σε συνέχεια προηγούμενου post μου για το Αριάδνη- πως το blue star chios στο δρομολογιο της Δευτέρας από Ρόδο, ενώ δίνει ώρα καταπλου του στον Πειραιά την Τρίτη το πρωί στις 10.50, εντούτοις το βαπόρι τουλάχιστον την προηγούμενη Τρίτη έδεσε στις 08.20 (!!!) στο μεγάλο λιμάνι. Με άλλα λόγια έδεσε πριν από το Αριάδνη με το οποίο εγώ ταξίδευα. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται σε κάθε δρομολογιο, παντως είναι πραγματικά "πύραυλος". Σημειωτέον το προηγούμενο βράδυ έδεσε στην Κω μετά την αναχώρηση του Αριάδνη, δηλαδή  κάπου στις 21.00.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
2 hours ago, margaritis24 said:

Σε αντιθεση με το Δηλος/Μυκονος πηγε Περαμα κ εχει δεσει αριστερα απο το Βενιζελο κ εξωτερικα δεν δειχνει να κινειται κατι με τη τοποθετηση των scrubber

Προς το παρόν υπάρχει αναστολή στα σχέδια για τη τοποθέτηση scrubbers σε άλλα πλοία του ομίλου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι είχε ανοίξει εργασίες στις μηχανές του.

Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Chios στο Πέραμα

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ "ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ" Ν.Π. 10883, το οποίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ότι 56χρονος ημεδαπός ναύτης, τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...