Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γνωρίζουμε τι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλοίο κατά τη διάρκεια της ακινησίας του; Εννοώ πέρα από τις απαραίτητες, είχε ακουστεί ότι θα υποστεί μια μινι αναδιαμόρφωση εσωτερικά για να έρθει στα standard της Blue. 

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ εκεί είχα μείνει, πως θα φύγουν οι αεροπορικές από πλώρα και θα γινόταν κανονικό πλώριο σαλόνι όπως και στ υπόλοιπα μπλουσταρόπλοια. 

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω είναι κρίμα να χαραμιστεί προς χάριν των Goody’s. Ας κρατήσουν ένα μικρό κομμάτι της κουζίνας αν θέλουν να βάλουν και goody’s αλλά θεωρώ μεγάλο λάθος να βγάλεις το κανονικό φαγητό, ειδικά στο Χίος που εκτελεί μεγάλα ταξίδια.

Link to comment
Share on other sites

Σωστός,θαναι μεγάλο λάθος.Εγώ πιστεύω πως αν υπάρξει αλλαγη στο συγκεκριμένο χώρο,αυτή θα είναι η προσθήκη ενός snack bar όπως ακριβως στα Δήλος,Πάτμος.Χυμοί καφέδες και ελαφριά γεύματα.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, George...f said:

... ή μόνο self service σαν το αδελφό του;

Διαθέτει μόνο ένα περιορισμένου χώρου  self-service το οποίο έχει (είχε?) πολύ καλή κουζίνα, αλλά υπάρχει διάχυτη πίεση να τελειώνεις γρήγορα το φαγητό, επειδή (ιδίως στα sold-out δρομολόγια) οι επόμενοι περιμένουν με τους δίσκους ανά χείρας ψάχνοντας για ελεύθερη θέση-αφήνω όσους δεν έχουν αριθμημένες και περιμένουν με ανυπομονησία να κλείσει η τραπεζαρία για να καθήσουν στα τραπέζια. 

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς όπως και στο αδερφό mykonos. Πάντως για να είμαι ειλικρινής σε άλλα πλοία έχω απολαύσει σαφέστερα καλύτερη κουζίνα 

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο πάντως χθες γυρνώντας από Σαλαμινα, γύρω στις 3 το πρωί, το ειδα κατάφωτο μέσα-έξω. Μου έκανε εντύπωση για πλοίο που κάνει επισκευή, ποσό μαλλον τέτοια ώρα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παραμένει κατάφωτο το πλοίο τα βράδια, και απ’ οτι παρατηρησα το πρωί υπήρχε αρκετή κινητικότητα στα καταστρώματα του πλοιου από το πλήρωμα. Στα plus οι γυαλισμενες εξαγωγές της τσιμινιέρας του που πραγματικά αστράφτουν. Με το καλό σε λίγες μέρες πίσω στην ενεργό δράση, να δούμε και τις οποίες αλλαγές πραγματοποίησε η Blue εσωτερικά.

Link to comment
Share on other sites

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Chios στον Πειραιά στις 30/10/20

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' Ν.Π. 10883 ότι 77χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε από οικείο του, στην καμπίνα του χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλώ από το λιμένα ν. Μυκόνου προς το λιμένα Πειραιά.

Κατά τον κατάπλου του εν λόγω πλοίου στο λιμένα Πειραιά, ο 77χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''ΤΖΑΝΕΙΟ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, margaritis24 said:

Στη γωνια στα λεμοναδικα απο το μεσημερι εκανε κ δουλειες με γερανο απο τη αριστερη μπαντα κ ειναι ετοιμο για παροναξια απο αυριο

Μετά γύρισε με τη πλώρη προς τα μέσα και άλλαζε σωστικά και από τη δεξιά πλευρά.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, George...f said:

Γνωρίζουμε αν τελικά πραγματοποίηθηκαν αλλαγές στο εσωτερικό του κατά τη διάρκεια της ακινησίας του;

Η μοναδική αλλαγή εσωτερικά στη ακινησία ήταν η αλλαγή της μοκέτας στο κεντρικό σαλόνι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...