Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

στη γωνια του κουτσομπολη, υπαρχουν αρκετα σεναρια για το line up της attica, με πρωταγωνιστη στα περισσοτερα το νησος χιος. (απο ισπανια, μεχρι... κασοκαρπαθια :D )

μπαινει μια παραπομπη και εδω, για οποιον τυχον δεν τα εχει δει και θελει να τα διαβασει. ;) 

 

Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο επεσε σημερα από τη δεξαμενή και εδεσε ξανα στο Περαμα

Εκτος από την τσιμινιερα που εγινε κοκκινη εχει αρχισει και ξαναβαφεται η αριστερη του πλευρα από πλωρα προς πρυμα , με το βαψιμο να εχει φτασει στο υψος της γεφυρας ,ενώ στη δεξια παραμενουν τα σινιάλα της Balearia

 

Link to comment
Share on other sites

On 9/11/2017 at 9:12 PM, proud_ionian said:

ειτε αξονοπροπελες, ειτε ελασματα, ειτε γενικως αρκετες δουλειες στα υφαλα, περαν της βαφης.

 

On 10/11/2017 at 10:48 AM, kalifrag said:

Σωστα!μονο οι αξονοπροπελες θελουν μια εβδομαδα και βαλε..

Πάντως άξονες-προπέλες δεν έβγαλε το Νήσος Χίος, παρά μόνο γυάλισμα των πτερυγίων!! Οπότε πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη διάρκεια στη δεξαμενή ήταν για τη πλαστικοποίηση των υφάλων του!! Μιας και χρειάστηκε πάνω από εβδομάδα για να προετοιμαστεί η επιφάνεια των υφάλων για να τοποθετηθούν τα νέα υφαλοχρωματα.

Link to comment
Share on other sites

Το Νήσος Χίος θα μείνει στην Ελλάδα οπότε θα το δούμε από την άνοιξη να ταξιδεύει στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στις Κυκλάδες (πέρα από τις χειμερινές ακινησίες του Εξπρές Πήγασος και του Νήσος Μύκονος) 

Link to comment
Share on other sites

Αρα αργοπορία της έγκρισης εξαγοράς σε συνδιασμο με την δρομολόγηση που ανέφερες στις Κυκλαδες, να φανταστώ ΠαροΝαξία στη θέση του Σαμος;

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Το Νήσος Χίος έχει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά Πάρο Νάξο Θήρα  και όπως είδαμε στο ΣΑΣ έχει ζητήσει μέχρι τις 13/02/17 ακινησία. Στο τέλος βλέπω ότι θα κάνει τα δρομολόγια του Νήσος Σάμος, επειδή το Νήσος Σάμος θα πάει σε άλλη γραμμή.^_^

Link to comment
Share on other sites

On 18/12/2017 at 12:07 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Οπότε πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη διάρκεια στη δεξαμενή ήταν για τη πλαστικοποίηση των υφάλων του!! Μιας και χρειάστηκε πάνω από εβδομάδα για να προετοιμαστεί η επιφάνεια των υφάλων για να τοποθετηθούν τα νέα υφαλοχρωματα.

Ένα βίντεο με το καθαρισμό των υφάλων του Νήσος Χίος.

 

Link to comment
Share on other sites

Για να περαστούν τα δρομολόγια πρέπει να υπογραφεί η έγκριση της αντικατάστασης του Εξπρές Πήγασος με το Νήσος Χίος. Τα δρομολόγια του λογικά θα είναι ίδια μιας και το Νήσος Χίος θα ταξιδεύει με τις δύο από τις μηχανές του!! Και λογικά το δοκιμαστικό θα γίνει ξέρω δύο μηχανές!!! 

Να προσθέσω ότι έχουν βαφτεί ξανά τα σινιάλα της HSW στη τσιμινιέρα και το όνομα της εταιρείας στις μπάντες του πλοίου.  

Link to comment
Share on other sites

Όμορφη παρέμβαση αν και ξενίζει καθώς τις είχαμε συνηθίσει πορτοκαλί. Επισης χαίρομαι παρα πολυ γιατι το πλοιο δέχτηκε πολυ μεγάλη περιποίηση στην επισκευή του και δεν αρκέστηκαν σε πασαλειματα και ενα απλό βάψιμο. Το πλοιο λάμπει εξωτερικά, απο τα καταστρώματα, τα καινούργια σκέπαστρα, μεχρι και το γυάλισμα των εξαγωγών της τσιμινιερας. Φαντάζομαι ανάλογη περιποίηση δέχτηκε και στα έγκατα καθώς στο δοκιμαστικό χτύπησε αρκετά υψηλές ταχύτητες. Ενα μεγάλο μπράβο στην εταιρία για τη σοβαρη δουλειά που έκανε στο πλοιο γιατι το αξίζει, και ευχομαι να μείνει μόνιμα πλέον στην πολύπαθη ακτοπλοΐα μας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...