Jump to content
Shipfriends

Celestyal Cruises


Recommended Posts

ψαχνεται και για στρατηγικο επενδυτη η εταιρια.

το φλεβαρη μιλαγε με κινεζο, τωρα με τους παντες. συμφωνα με την καθημερινη ολα αυτα.

απο την προσφατη αναρτηση μαθαινουμε διαφορα. οπως πχ οτι το 49% ανηκει σε Γερμανικη Τραπεζα και οτι το Crystal θα γυρισει τελικα τον Μαρτιο του 2018

Link to comment
Share on other sites

Γιατι προβλέπω πως θα την απορροφήσει κάποια μεγαλύτερη ?  Ας πουμε RCI μέσω Pullmantur?  Για να μην έρχονται οι Κινέζοι που ολο λενε οτι θα φερουν χιλιάδες και φερνουν καμια 100αρια για τις φωτογραφιες μεχρι στιγμης..?

Link to comment
Share on other sites

Άνοδο 15% στην επιβατική κίνηση για το 2018 βλέπει η Celestyal Cruises

Quote

Ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ζήτησης και της επιβατικής κίνησης εμφανίστηκε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, σημειώνοντας παράλληλα πως οι προβλέψεις για το 2018 είναι εξαιρετικά θετικές.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου, κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που κλείνει, τα στοιχεία δείχνουν άνοδο κατά 15% στον αριθμό των επιβατών τη χρονιά που έρχεται, υπό την προϋπόθεση πως διατηρηθεί η γεωπολιτική σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως κλείνει στα ίδια επίπεδα με το 2016, δηλαδή περίπου στους 100 χιλ. επιβάτες, αριθμός που δεδομένης της πτώσης των προσεγγίσεων στα ελληνικά λιμάνια κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικός.

Το νέο στοίχημα που βάζει η διοίκηση της Celestyal Cruises είναι η εταιρεία να πραγματοποιεί ταξίδια 12 μήνες το χρόνο. Ήδη επεκτείνει τη σεζόν κατά τέσσερις επιπλέον εβδομάδες κάθε χρόνο και σύμφωνα με τον κ. Αναστασιάδη μέχρι το 2020 ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Η εταιρεία, όπως δήλωσε, δεν έχει μείωσε ούτε τον αριθμό των προσεγγίσεων, ούτε τη δραστηριότητά της.

Η Celestyal Cruises, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου, θα συνεχίζει την ανάπτυξη των προορισμών (σε Ελλάδα, αλλά και στην τουρκική αγορά) και την ανάπτυξη του δικτύου διανομής στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ, Κ. Αναστασιάδης "Εκκινούμε το 2018 με νέο, στρατηγικό σχεδιασμό, καθώς ενισχύουμε το Δίκτυο Πωλήσεων με στόχο την αύξηση πωλήσεων κατά 50% για την αγορά της Ευρώπης και της Ασίας και 10% για την αγορά της Αμερικής, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να χτίζουμε το brand της Celestyal εστιάζοντας στα δυνατά της σημεία που είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και φιλοξενίας που παρέχουμε και είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν και μας χαρίζουν διεθνή αναγνώριση".

Εστιάζοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας των επιβατών της και έχοντας αφουγκραστεί τις επιθυμίες τους, η Celestyal Cruises "συστήνει" το 2018, τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα "Ειδυλλιακό Αιγαίο". Σε αυτό το πρόγραμμα παρέχεται η δυνατότητα διανυκτέρευσης στη Μύκονο και τη Σαντορίνη και ολοήμερης παραμονής στη Μήλο, προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερο χρόνο σε αγαπημένους προορισμούς, ενώ παράλληλα ενισχύονται και τονώνονται οι τοπικές κοινωνίες. Ο κος Αναστασιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της Μήλου όπου από το 2017 καταγράφεται αύξηση προσεγγίσεων στο νησί της Μήλου κατά 21%. 

Επιπλέον, τόνισε την προσπάθεια της εταιρείας για επιμήκυνση τη τουριστικής περιόδου με την αναχώρηση των πλοίων της 20 ημέρες νωρίτερα σε σχέση με το 2016.  Επιπλέον το 2018, τα δρομολόγια της εταιρείας θα παραταθούν για δύο περίπου εβδομάδες με δύο τριήμερες κρουαζιέρες "Εικόνες Αιγαίου" στις 2 και 9 Νοεμβρίου και δύο 4ήμερες κρουαζιέρες εικόνες Αιγαίου στις 29 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου. Το 2019 προβλέπεται, επίσης, 12% αύξηση των προγραμματισμένων αναχωρήσεων με 100 αναχωρήσεις συνολικά.

Παράλληλα, η Celestyal Cruises παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα με μέσο όρο ετήσιας συνεισφοράς €30εκ. για την κρίσιμη για τη χώρα μας τριετία 2014-2017.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Επιχειρήσεων της εταιρείας, καπ. Γεώργιο Κουμπενά, το 2017, η συνολική συνεισφορά της Celestyal Cruises στην ελληνική οικονομία ανήλθε σε €103εκ., με €30εκ. εξ αυτών να αφορούν άμεσες λειτουργικές δαπάνες, ενώ δαπανήθηκαν €5.5εκ. σε ελληνικές επιχειρήσεις (τρόφιμα/ποτά) και €3εκ, για έξοδα προβολής και διαφήμισης της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Τέλος, η Celestyal Cruises, ανέπτυξε, για ακόμη μια χρονιά, έντονη κοινωνική δράση, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες Κοινωνικής Υπευθυνότητας και υποστηρίζοντας εμπράκτως όσους έχουν ανάγκη.

Το 2017, η Celestyal Cruises υποστήριξε το πρόγραμμα επιμόρφωσης "Αρχιμήδης", που ξεκίνησε από τη Σάμο με την επιμόρφωση της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2018 για το σύνολο της σχολικής κοινότητας όλων των βαθμίδων.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιεί σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοχαράκη και επιφανείς εκπαιδευτικούς της επιστήμης των μαθηματικών της χώρας, στοχεύοντας να "αγγίξει" περισσότερα από 2.000 παιδιά του νησιού.

Και η χρονιά κλείνει φέτος μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση και την βράβευσή της ως Best for Service των Cruise Critic  Editor’s Picks 2017 που προστίθεται στη σειρά των διεθνών διακρίσεων που έχει λάβει η εταιρεία μέχρι τώρα, σφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία της και δίνοντας ώθηση για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Τέσσερα βραβεία Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards απέσπασε φέτος η Celestyal Cruises

Quote

Τα βραβεία αυτά έρχονται έπειτα από το Βραβείο Cruise Critic UK Editors’ Picks 2017 στην κατηγορία Best Service 

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε τέσσερα βραβεία Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Εκδρομές» και «Αξία», ενώ έλαβε και δύο βραβεία δεύτερης θέσης στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Και τα τέσσερα βραβεία αφορούν στην κατηγορία μεσαίων πλοίων.

Κατά την 8η χρονιά των ετήσιων βραβείων Cruise Critic CruisersChoice Awards, η Cruise Critic®, η κορυφαία ιστοσελίδα στον κόσμο για την κρουαζιέρα και διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας, ανακοίνωσε τα πιο δημοφιλή κρουαζιερόπλοια της χρονιάς, βασισμένα στα σχόλια επιβατών που μοιράστηκαν την κριτική τους στο Cruise Critic, τους τελευταίους 12 μήνες. Τα τέσσερα αυτά βραβεία του Cruisers Choice 2018 ακολουθούν την ανακοίνωση της Celestyal Cruises, τον Δεκέμβριο, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Cruise Critic UK Editors’ Picks 2017 στην κατηγορία Best Service.

«Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς στη φετινή λίστα των νικητών είναι το ευρύ φάσμα των πλοίων που κατονομάζονται ως τα καλύτερα των καλυτέρων», δήλωσε ο Colleen McDaniel, Cruise Critic Senior Executive Editor. «Υπάρχουν δύο από τα μεγαλύτερα πλοία στη θάλασσα, μαζί με πολυτελή σκάφη και μικρά σκάφη εκδρομών που ταξιδεύουν σε μερικούς από τους πιο μακρινούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Όσο διαφορετικά κι αν είναι αυτά τα πλοία, έχουν κοινό σημείο τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβαν από πραγματικούς επισκέπτες. Είτε ψάχνετε για ένα μεγαλειώδες πλοίο είτε για ένα πιο οικείο σκάφος, ένα έντονο δρομολόγιο σε λιμάνια ή μια χαλαρή απόδραση σε κάποια παραλία, αυτός ο κατάλογος αποτελεί ιδανική πηγή για να σας οδηγήσει σε ένα πλοίο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.»

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μας απονέμονται τα βραβεία Cruise Critic CruisersChoice 2018, καθώς αποδεικνύουν ότι οι επιβάτες μας αναγνωρίζουν τη συνεχή προσπάθειά μας για να τους προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στον κλάδο και εκτιμούν τις μοναδικές εκδρομές στην ξηρά που προσφέρουμε στους προορισμούς μας, ως μέρος του Celestyal Τρόπου Διακοπών, ο οποίος περιλαμβάνει τα πάντα όπως ποτά, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα» δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Celestyal Cruises. «Είμαστε υπερήφανοι για την αυθεντική εμπειρία ζωής που απολαμβάνουν οι επιβάτες μας όταν ταξιδεύουν μαζί μας. Τα βραβεία για τις υπηρεσίες και τη διασκέδαση εν πλω είναι πραγματικά η ανταμοιβή για το πόσο σκληρά εργαζόμαστε, ώστε να κάνουμε τους επιβάτες μας να αισθάνονται σαν το σπίτι τους και να τους προσφέρουμε πραγματικά αξέχαστες στιγμές στα πλοία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτά τα σημαντικά βραβεία, καθώς αποτελούν αναγνώριση ακριβώς για αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε ως εταιρεία».

 

Link to comment
Share on other sites

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα δρομολόγια με αφετηρία τον Πειραιά με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Quote

Νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», με προσεγγίσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκαλε και για πρώτη φορά τον Βόλο, νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» που ταξιδεύει προς την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Τουρκία

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει το διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για το 2019 και τα νέα δρομολόγιά της για το 2020. Το 2019, η Celestyal Cruises επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι το Δεκέμβριο και έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η «εκλεκτή» κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό το Βόλο, για να δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και το Τσανάκαλε της Τουρκίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο θα αναχωρεί στις 2:00 π.μ., ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

Ακόμη, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της 7ήμερης κρουαζιέρας «3 Ήπειροι» το 2019 με 5 κρουαζιέρες το Δεκέμβριο του 2019 πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το πέμπτο και τελευταίο στις 30 Δεκεμβρίου. Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζει ιστορικούς πολιτισμούς όπως την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας. Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2020.

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου. Όλα τα δρομολόγια του 2019 και του 2020 παρουσιάζουν τον βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Τα δρομολόγιά μας για το 2019 και το 2020 περιλαμβάνουν προσεγγίσεις σε 7 νέα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο και μας μεταφέρουν πιο κοντά στο στόχο μας: Να πραγματοποιούνται κρουαζιέρες όλο το χρόνο στο Αιγαίο και να ενδυναμωθεί το homeporting στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στα δρομολόγιά μας τον Βόλο, την πύλη προς τα ομορφότερα ορεινά τοπία των Μετεώρων. Χαιρόμαστε επίσης που θα επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη και θα δώσουμε στους επιβάτες μας την ευκαιρία να επισκεφτούν την Έφεσο, την Τροία και τη Καλλίπολη, ενώ με τη νέα κρουαζιέρα «3 Ήπειροι», οι επιβάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να επισκεφτούν τους Αγίους Τόπους και τις Πυραμίδες, σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες προσεγγίσεις μας στους μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου. Με τα πρόσφατα βραβεία Cruise Critic στις κατηγορίες «Αξία», «Εκδρομές» και «Εξυπηρέτηση», αλλά και με την προσθήκη αυτών των εκπληκτικών λιμανιών στους προορισμούς μας, συνεχίζουμε να δίνουμε σε παλιούς και νέους επιβάτες μας, περισσότερους λόγους να ταξιδέψουν μαζί μας.»

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Celestyal Cruises, κατέκτησε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα Tourism Awards 2018, σηματοδοτώντας την αξία των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας να προσφέρει στους επιβάτες της την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και του ρόλου της στη διάδοση της ελληνικής κρουαζιέρας σε ένα διαφοροποιημένο κοινό από 140 εθνικότητες παγκοσμίως. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές, η εταιρεία τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», «Θαλάσσιος Τουρισμός» και «Travel Experience», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο για την κατηγορία «Digital Presence & Online Communication».

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ολοκληρώνεται η θητεία του κ. Κυριάκου Αναστασιάδη, CEO της Celestyal Cruises 

Quote

H Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας, ολοκληρώνει τη θητεία του στις 30 Ιουνίου του 2018. O κ. Αναστασιάδης συνέβαλε στην εδραίωση της Celestyal Cruises διεθνώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής της επανατοποθέτησης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Προεδρίας του στην CLIA Ευρώπης από τα τέλη του 2016, προώθησε και ανέδειξε σημαντικά ζητήματα του κλάδου κρουαζιέρας. 

Η Celestyal Cruises ευχαριστεί θερμά τον κ. Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας και του εύχεται καλή υγεία και μία όμορφη και δημιουργική συνέχεια.

Τον κ. Αναστασιάδη διαδέχεται ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, ο οποίος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της Celestyal Cruises. Ο κ. Θεοφιλίδης εργάζεται στον κλάδο της κρουαζιέρας από το 2006. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Celestyal Cruises από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer (COO) της εταιρείας, στηρίζοντας τον CEO σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της.

Ο κ. Θεοφιλίδης, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Rutgers, του New Jersey των ΗΠΑ το 1995, με τίτλο σπουδών Bachelor of Arts in Economics. Συνέχισε τις σπουδές του στο ίδιο ίδρυμα, λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), το 1997. Ακολούθως από το 1998 ως το 2006, διετέλεσε Ανώτερος Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην PricewaterhouseCoopers (PwC) όπου και απέκτησε την πιστοποίηση του εγκεκριμένου λογιστή.

Η εταιρεία, με χαρά, καλωσορίζει τον κ. Θεοφιλίδη στη νέα του θέση και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους επιβάτες της μοναδικές βραδιές αυθεντικής ελληνικής ψυχαγωγίας εν πλω, φιλοξενώντας τους αγαπημένους μουσικούς καλλιτέχνες Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, για τις δύο τελευταίες κρουαζιέρες του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, στις 2 και στις 9 Νοεμβρίου αντίστοιχα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα «ταξιδέψουν» με τις μελωδίες τους τους επιβάτες στην 3ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», με προορισμούς τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διακοπών σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, επιμήκυνε φέτος την τουριστική περίοδο έως τον Νοέμβριο, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από μία κρουαζιέρα.

Στις 2 Νοεμβρίου, οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν με την 3ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη, που μετρά σχεδόν 60 χρόνια στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Ο βραβευμένος μουσικός θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία στo κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, χαρίζοντας την πιο αυθεντική ελληνική μουσική εμπειρία σε όσους θα τον απολαύσουν.

Τέλος, η Celestyal Cruises, για να αποχαιρετήσει «μελωδικά» την τουριστική περίοδο του 2018, θα υποδεχθεί στην τελευταία κρουαζιέρα της χρονιάς, στις 9 Νοεμβρίου, τον γνωστό και πολυτάλαντο τραγουδιστή, μουσικοσυνθέτη και ηθοποιό, Γιάννη Σαββιδάκη, διοργανώνοντας ένα μοναδικό 90’s party. Στους χώρους του Celestyal Olympia θα αντηχήσουν αγαπημένες μουσικές και τραγούδια, παρασύροντας τους επιβάτες σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Η εταιρεία προσφέρει αυτό το φθινόπωρο τις μοναδικές 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, δίνοντας έτσι σε περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τους εντυπωσιακούς προορισμούς του Αιγαίου και να γνωρίσουν τον Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει όλα τα γεύματα στο πλοίο, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, πλήρη ψυχαγωγία, άνετη διαμονή αλλά και εκδρομές στους προορισμούς των κρουαζιέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Celestyal Cruises μετέφερε 108.000 επιβάτες στην Ελλάδα και 663 προσεγγίσεις σε Ελληνικά νησιά

Quote

H Celestyal Cruises, με βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα και με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσίασε τη θετική πορεία που κατέγραψε το 2018 και ανακοίνωσε το μελλοντικό της σχεδιασμό, καθώς και τους νέους προορισμούς που προστίθενται στα δρομολόγια της, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο «48 Urban Garden», παρουσία σημαντικών στελεχών της εταιρείας.

Συνολικά, το 2018 αποτέλεσε μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους της και να σημειώσει αύξηση επιβατών 8%, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, φιλοξενώντας 108.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο, με τη λειτουργία δύο πλοίων και επιτυγχάνοντας παράλληλα υψηλές πληρότητες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Ιούλιο, αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα της κρουαζιέρας για την περιοχή, παρά τις γεωπολιτικές συγκυρίες του προηγούμενου διαστήματος. Επίσης, επισήμανε τις σημαντικές προσπάθειες της Celestyal Cruises για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, όπου φέτος, για πρώτη φορά, η περίοδος πραγματοποίησης κρουαζιέρων ήταν διευρυμένη έως και το Νοέμβριο, ενώ σημείωσε πως το 2019 τα δρομολόγια θα επιμηκυνθούν κατά 8 εβδομάδες από τις 4 εβδομάδες που ήταν το 2018, καλύπτοντας τη ζήτηση του κοινού για κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το Φθινόπωρο

Ο κ. Θεοφιλίδης τόνισε πως σκοπός της εταιρείας, κάθε χρόνο, παραμένει η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και η λήψη νέων, καινοτόμων πρωτοβουλιών. Σημαντικός στόχος για το 2019, σημείωσε πως, είναι να εντείνει περαιτέρω τις προσπάθειές της για τη δραστηριοποίηση όλο το χρόνο μέσω της προσθήκης νέων δρομολογίων κρουαζιέρας, όπως το «Εκλεκτό Αιγαίο» και οι «3 Ήπειροι».

Εδραιώνοντας τη θέση της σε παγκόσμιο επίπεδο, η Celestyal Cruises τη φετινή χρονιά κατάφερε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ισχυρό εμπορικό της δίκτυο σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Ο κ. Leslie Peden, που το 2018 ανέλαβε τη θέση του Επικεφαλής Εμπορικού Διευθυντή (Chief Commercial Officer), βρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας την εμπορική διάρθρωση της εταιρείας σε 11 χώρες και τη στρατηγική ανάπτυξης για το 2019. Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία της στο διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα, με τα οποία προσεγγίζει ταξιδιώτες από περισσότερες από 140 διαφορετικές εθνικότητες.

Ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών της εταιρείας, τη φετινή χρονιά, καταγράφηκε αύξηση των Αμερικανών και Ευρωπαίων τουριστών. Συγκεκριμένα, το 52% επιβατών προήλθαν από μακρινές αγορές, όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, ενώ το 29% των επιβατών από κοντινές αγορές της Ευρώπης.

Το λόγο, στη συνέχεια, έλαβε ο καπ. Γιώργος Κουμπενάς Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών (Chief Operations Officer),, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεχή συνεισφορά της Celestyal Cruises στην Ελλάδα, μέσω της πολυδιάστατης συμβολής της στην εθνική οικονομία, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των ελληνικών προορισμών παγκοσμίως. Ειδικότερα, τα άμεσα έξοδα λειτουργίας της εταιρείας για το 2018 ανήλθαν στα 28 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη προώθησης και διαφήμισης της Ελλάδας έφτασε τα 4,1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις συνολικά 663 προσεγγίσεις στα ελληνικά λιμάνια, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη φετινή χρονιά, διαδίδοντας την ελληνική ομορφιά σε 108.000 επιβάτες, με τη συνολική εκτιμώμενη δαπάνη των επιβατών να αγγίζει τα 39 εκατ. ευρώ, το 2018. Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί πως η συνολική εκτιμώμενη συμβολή της εταιρείας στην εθνική οικονομία ανήλθε συνολικά στα 102,5 εκατ. ευρώ, για τη φετινή χρονιά.

Τέλος, η κα Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises, το οποίο υποστηρίζει εμπράκτως στους τόπους που επισκέπτεται η εταιρεία και εστιάζει κυρίως στον άνθρωπο και την κοινωνία, με κεντρικό άξονα την υποστήριξη των νέων. Από το 2015, περισσότεροι από 2.500 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, χάρη στις πρωτοβουλίες της εταιρείας. Το 2018, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Celestyal Cruises πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αρχιμήδης», το οποίο υλοποιήθηκε σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Σάμου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017 με την κατάρτιση των εκπαιδευτικών του νησιού της Σάμου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Ιούνιο του 2018, έχοντας «αγγίξει» περισσότερους από 1.200 μαθητές και εκπαιδευτικούς στη Σάμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
To Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Το 2017, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, στις κατηγορίες που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.500 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

«Λύνει κάβους» η Celestyal Cruises, η οποία φέτος θα προσφέρει κρουαζιέρες για έναν μήνα περισσότερο σε σχέση με το 2018. Η εταιρεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες δύο εβδομάδες νωρίτερα, συγκριτικά με πέρυσι, προσφέροντας ταξίδια τριών και τεσσάρων ημερών, ενώ τα ολοκληρώνει δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή συνολικά έναν μήνα περισσότερο. Αντίστοιχα, οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά οκτώ εβδομάδες.

Παράλληλα, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών εν πλω, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για τις σουίτες του «Celestyal Crystal», καθώς και αναβαθμίσεις χώρων στο «Celestyal Olympia», που έγιναν εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα. «Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μια ακόμη σημαντική επένδυση σε εξειδικευμένες ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις στη χώρα κι αποδεικνύουν έμπρακτα την πολυεπίπεδη στήριξη της Celestyal Cruises στην εθνική οικονομία τα τελευταία χρόνια» αναφέρει η εταιρεία.

Το πρόγραμμα ανακαίνισης του «Celestyal Crystal» περιλαμβάνει ολική ανανέωση στις 43 σουίτες με μπαλκόνι και στις 16 επιπλέον σουίτες.

«Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης. «Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειές μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά» δήλωσε.

Για τη νέα χρονιά, η εταιρεία διαθέτει ειδικές, προνομιακές προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κρουαζιέρα και να απολαύσουν τον συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, με προϋπόθεση την κράτηση θέσεων έως και τις 31 Μαρτίου 2019.

Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω, όσο και στην ξηρά.

Link to comment
Share on other sites

On 3/5/2019 at 8:21 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Μετά από αρκετά χρόνια που μείωνε το στόλο της με πωλήσεις πλοίων είτε για scrap, είτε σε άλλη εταιρεία, ακούγεται έντονα ότι η εταιρεία είναι σε συζητήσεις για αγορά πλοίου.

Καμια εξέλιξη με το παραπάνω ; 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

H Celestyal Cruises παρουσιάσε το ανανεωμένο της πρόγραμμα για το 2020/2021, με νέα και εκτεταμένα δρομολόγια, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία με προσεγγίσεις λιμανιών κρουαζιέρας, όλον το χρόνο.

Quote

Για το 2020, η Celestyal Cruises θα πλεύσει για πρώτη φορά στην Αδριατική, με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων, «Ρομαντική Αδριατική», με 4 προγραμματισμένες αναχωρήσεις εντός του Δεκεμβρίου (05, 12, 19, 26) και θα επισκέπτεται προορισμούς, όπως: Βενετία, Κέρκυρα, Πάτρα, Κοτόρ, Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ, σε περιόδους με χαμηλότερη τουριστική κίνηση, σε σύγκριση με το καλοκαίρι. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα, συμπεριλαμβάνει επισκέψεις στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, επισκέψεις στις ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Βενετίας και του Ντουμπρόβνικ και εκδρομή στην μεσαιωνική πόλη Κοτόρ.

Επίσης, στο νέο πρόγραμμα του 2020/2021, συμπεριλαμβάνονται μεμονωμένα δρομολόγια κρουαζιέρας που αφορούν συγκεκριμένα: μία κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων, μία μίνι απόδραση από την Κύπρο στην Αθήνα (03/01, 01/04 και 3/12 του 2020) που περιλαμβάνει και την Τουρκία, κρουαζιέρα 5 διανυκτερεύσεων από την Αθήνα προς τη Βενετία (30/11/2020) με προσεγγίσεις στο Μαυροβούνιο και την Κροατία και κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων από τη Βενετία προς την Αθήνα (02/01/2021) με μία ολονύκτια παραμονή στη Βενετία και μία στην Αθήνα.

Το 2021 προστίθεται και η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Απόστολου Παύλου», η οποία «ακολουθεί την πορεία του Αποστόλου Παύλου, διασχίζοντας τη Μεσόγειο και ξεκινά αποκλειστικά στις 16 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν έμπειρους ξεναγούς να διηγούνται παραστατικά τις λεπτομέρειες αυτής της θρησκευτικής και ιστορικής διαδρομής, με επισκέψεις στην γενέτειρα του Απ. Παύλου, την ρωμαϊκή πόλη Ταρσό, που σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Θα περιηγηθούν, επίσης, στο μνημείο του Απ. Παύλου στη Μονή Βλατάδων, στους Φιλίππους, στη φυλακή όπου κρατήθηκε μαζί με τον Άγιο Σύλλα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν με το τελεφερίκ στην Ακρόπολη της Περγάμου, καθώς και να επισκεφτούν την αρχαία πόλη της Εφέσου.

Για το 2020 και 2021, η Celestyal Cruises θα ξεκινήσει τις ξεχωριστές κρουαζιέρες 14 διανυκτερεύσεων (28/03/2020 και 06/03/2021) με προσεγγίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Ισραήλ και Τουρκία, που θα συμπεριλαμβάνουν και 6 εκδρομές. Χάρη στη μεγάλη ζήτηση, η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο. Επίσης, ένα νέο στοιχείο προστίθεται στην κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να επιβιβάζονται από το Ηράκλειο της Κρήτης, συμπληρωματικά στις επιβιβάσεις που θα πραγματοποιούνται από τον Πειραιά και την Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, για το 2020-2021, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες κρουαζιέρες 3 και 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», εμπλουτίζοντας, επίσης, περισσότερο τα δρομολόγια κρουαζιέρας των 7 διανυκτερεύσεων.
Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» θα πραγματοποιείται για το 2020 από τις 4 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου και από τις 10 έως και τις 24 Οκτωβρίου, ενώ για το 2021 θα πραγματοποιείται από τις 13 έως και τις 27 Μαρτίου, καθώς και από τις 23 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου.
Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τις 16 Μαΐου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2020 και από τις 3 Απριλίου έως και τις 9 Οκτωβρίου 2021.
Τέλος, η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» ξεκινά για το 2020 από τις 29 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Μαρτίου και από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ για το 2021 από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Η βραβευμένη Celestyal all inclusive εμπειρία συνεχίζεται το 2020/2021, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι που φέτος είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το στρατηγικό μας στόχο προσφέροντας κρουαζιέρες για όλο το χρόνο και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.»

«Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των δρομολογίων μας για το 2020 και το 2021, φέρνει τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας σε περισσότερους προορισμούς, προσεγγίζοντας ακόμα περισσότερο το στόχο για προσφορά κρουαζιέρας όλο το χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Leslie Peden, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής (Chief Commercial Officer) της Celestyal Cruises. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εν όψει της αυξανόμενης ζήτησης για χειμερινές κρουαζιέρες, θα πλεύσουμε, για πρώτη φορά το 2020, προς την Αδριατική από τη Βενετία, με σκοπό οι επισκέπτες να μπορούν πραγματικά να ανακαλύψουν τόσο χαρακτηριστικούς, δημοφιλείς προορισμούς όσο και λιγότερους γνωστούς, μακριά από την πολυκοσμία και αποφεύγοντας τη ζέστη του καλοκαιριού.
Εξαιτίας της δημοτικότητας που είχαν το Φθινόπωρο και την Άνοιξη οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων, «3 Ήπειροι» και «Εκλεκτό Αιγαίο» που παρουσιάσαμε, φέτος, θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Μία ποικιλία νέων προορισμών προσφέρονται επίσης, με την κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων, τα μεμονωμένα δρομολόγια κρουαζιέρας και τα αποκλειστικά επταήμερα δρομολόγια, όπως τα «Βήματα του Απόστολου Παύλου», που χαρίζουν στους επισκέπτες μια πλούσια ιστορική και θρησκευτική εμπειρία».

 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

 αποτελεί τη μοναδική εταιρεία με προσεγγίσεις λιμανιών κρουαζιέρας, όλον το χρόνο.

στην ελλαδα; στην ευρωπη;, στο βορειο ημισφαιριο; στο ηλιακο μας συστημα;

λιγο υπερβολικο δεν ειναι αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Κάπως πρέπει να πωλήσουν την εταιρεία.

Δε θα μου κάνει εντύπωση αν την πάρει η Cosco

 

Quote

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Ν», η Cosco βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα δύο κρουαζιερόπλοιων. Έχει επιλέξει τους δύο στόχους της και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά τους.

Το ένα εξ αυτών, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει σήμερα, θα επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει κρουαζιέρες από Πειραιά προς Βενετία και κατάληξη Πειραιά, αποκλειστικά με Κινέζους τουρίστες. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 months later...

Η Celestyal Cruises αντικατέστησε το Ηράκλειο με Άγ. Νικόλαο και Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμα της για το 2021 και το 2022

Quote

Η βιομηχανία της κρουαζιέρας συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα σοβαρά τα οποία προκάλεσε η πανδημία όμως οι εταιρείες σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα. Ανάμεσά τους είναι η Celestyal Cruises, η οποία ανακοίνωσε τις κρουαζιέρες της για το 2021-2022.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία έβγαλε από το πρόγραμμά της το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης το οποίο αντικατέστησε με εκείνα του Αγίου Νικολάου και της Θεσσαλονίκης. Δύο λιμάνια που είναι νέοι προορισμοί για τη Celestyal μαζί με εκείνο της Σύρου.

Τα νέα δρομολόγια του 2021 και του 2022 περιλαμβάνουν:

Νέες κρουαζιέρες «Εικόνες Εξερεύνησης» τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων με το Celestyal Olympia

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει κάθε χρόνο η εταιρεία για επέκταση της τουριστικής περιόδου, ανακοινώνει νέες εκδοχές των ιδιαιτέρως δημοφιλών κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου». Οι νέες χειμερινές κρουαζιέρες με την ονομασία «Εικόνες Εξερεύνησης», σχεδιάστηκαν βάσει των προορισμών που έχουν ζήτηση και τη μικρότερη διάρκεια της ημέρας, κατά τη χειμερινή περίοδο. Και στις δύο κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, περιλαμβάνεται η Σύρος ως νέος προορισμός και προσφέρεται ολοήμερη παραμονή στη Σαντορίνη σε όλες τις αναχωρήσεις.

Οι χειμερινές αναχωρήσεις της κρουαζιέρας τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2021, από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2022 και από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 25 Νοεμβρίου 2022.

Οι μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις του δημοφιλούς δρομολογίου τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», συνεχίζονται μεταξύ 15 Μαρτίου και 22 Οκτωβρίου 2021 και 14 Μαρτίου έως 28 Οκτωβρίου 2022.

Κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal

Στην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η προσέγγιση στο Ηράκλειο της Κρήτης αντικαθίσταται από την προσέγγιση στον Άγιο Νικόλαο, που αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια στη βορειοανατολική πλευρά της Κρήτης, με θέα στον ήσυχο κόλπο Μιραμπέλου και στην «απύθμενη» λίμνη Βουλισμένη.

Η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα προ-κράτησης σε πέντε εκδρομές από τον Άγιο Νικόλαο: στο Παλάτι της Κνωσού και το κοσμοπολίτικο Ηράκλειο, μία απολαυστική μέρα στην Κρήτη, πεζοπορία στο ποτάμι του καταπληκτικού φαραγγιού Ρίχτη, κρητικό σαφάρι με τζιπ και εκδρομή στα κρυστάλλινα νερά της Ελούντας και τη Σπιναλόγκα.

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 3 Απριλίου και 9 Οκτωβρίου 2021 και 30 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου 2022.

Κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal

Η κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» έρχεται με περισσότερο χρόνο στους προορισμούς, αλλά και ένα νέο λιμάνι επιβίβασης / αποβίβασης για μεγαλύτερη άνεση του οδικού τουρισμού από τα Βαλκάνια και διευκόλυνση της αεροπορικής σύνδεσης με τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη αντικατέστησε το Ηράκλειο και τώρα υπάρχει μια ολόκληρη μέρα στη Σαντορίνη, που εγγυάται «ηλιοβασιλέματα» σε όλες τις αναχωρήσεις, κάθε εποχή του χρόνου. Οι αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται τα μεσάνυχτα, ώστε οι επισκέπτες να έχουν όλη την ημέρα για να απολαύσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, με την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά, που προσφέρει μοναδική νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει 15 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς αναγνωρισμένα από την UNESCO, 29 μουσεία, καθώς και μία εντυπωσιακή παραλία με μια σειρά από θεματικούς κήπους, αγάλματα και γλυπτά.

Για τη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να κάνει προ-κράτηση σε εκδρομές, όπως «Η Πανοραμική Θεσσαλονίκη», «Οι Βασιλικοί Τάφοι της Βεργίνας» και «Η Γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2021, 9 έως 23 Απριλίου 2022 και 29 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2022.

Αφαιρείται η Αλεξάνδρεια

Η προσέγγιση στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αφαιρείται από την κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» με το Celestyal Crystal να ταξιδεύει απευθείας από την Αθήνα στο Πορτ Σαίντ της Αιγύπτου, ώστε η κρουαζιέρα να εμπλουτιστεί με μία επίσκεψη στις Πυραμίδες της Γκίζας, στο πλαίσιο της ολοήμερης εκδρομής στο Κάιρο.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» αναχωρεί μεταξύ 6 και 27 Μαρτίου 2021, 20 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου 2021, με ένα ειδικό Πρωτοχρονιάτικο δρομολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο στην Αθήνα, κατά την επιστροφή. Οι αναχωρήσεις συνεχίζονται από 5 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022 και 19 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022, συμπεριλαμβανομένων των αναχωρήσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» με το Celestyal Crystal

Η Celestyal Cruises, απαντώντας στη μεγάλη ζήτηση, έχει προσθέσει επιπλέον αναχωρήσεις σε αυτή την ξεχωριστή κρουαζιέρα, που ακολουθεί τα βήματα του Αποστόλου Παύλου σε όλη τη Μεσόγειο. Οι επιβάτες θα συμμετέχουν σε ένα θρησκευτικό και ιστορικό ταξίδι με εξειδικευμένους ξεναγούς, που θα περιλαμβάνει επισκέψεις στη γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, που ήταν κάποτε η ρωμαϊκή πόλη της Ταρσού και τώρα είναι μέρος της Τουρκίας. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Ιερή Μονή Βλατάδων, όπου διέμεινε και κήρυξε ο Απόστολος Παύλος, τους Φιλίππους, όπου φυλακίστηκαν ο Απόστολος Παύλος και ο Απόστολος Σύλας, αλλά και να επισκεφτούν με τελεφερίκ την Ακρόπολη της Περγάμου, καθώς και την αρχαία πόλη της Εφέσου.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» αναχωρεί στις 16 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου 2021, και στις 15 και 22 Οκτωβρίου 2022.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν και λογω μεγέθους και στοχευμένης αγοράς φαινεται να αντέχει η εταιρεία , σε γκρουπ στο φβ ( We love the smaller cruise ships) ανέβηκαν τα παρακάτω σχέδια απο τη Knud E Hansen για το και καλα νεότευκτο που ήθελε να φτιάξει η εταιρεία

 CC3F33A7-860F-425F-A539-57EF7EFE761E.thumb.jpeg.a977d642b2edc6c1eccdd95f08f22b94.jpeg 5C9E5395-F969-4304-B02B-BFEBB265D8F9.thumb.jpeg.dfb6180276b9b18fb383fb069ffa4bb3.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...