Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

τα τελευταια... exit polls λενε οτι κατι η εγκαταλειψη του ΠΣΙ κατι η αναμενομενη ενισχυση της Levante, απο αυριο το ΚΤΕΛ Κεφαλληνιας αφηνει ενα δρομολογιο στο Λυκουδη και θα πηγαινει με τον κιτρινο

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

φιορο αντι καλβου απο σημερα, στη γραμμη του πορου.

το διατυμπανιζουν ολα τα φιλα προσκειμενα μεσα, με τις αναλογες σαλτσες (καλυτερο του κοσμου, πολυβραβευμενο κλπ).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καταγγελία πολίτη για το δρομολόγιο Πόρος -Κυλλήνη για τη χωρίς λόγο ακύρωση του, παρά τις εξαγγελίες της Levante Ferries για ούτε ένα αποκλεισμένο νησιώτη στο Ιόνιο

Quote

Αγαπητοί συμπολίτες,

Λόγοι ανωτέρας βίας που δεν συντελούν αναβολής με ανάγκασαν σήμερα να μεταβώ στο λιμένα της Κυλλήνης. Παρότι έφτασα στις 16.05- με προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης 16.30- δεν ενημερώθηκα κατά την έκδοση του εισιτηρίου για την μη εκτέλεση/αναβολή του δρομολογίου.
Κατόπιν φασαρίας επιβατών, μας επετράπη η είσοδος στο πλοίο- πριν από αυτό δεκάδες επιβατών καλουνταν να περιμένουν έξω από το πλοίο με θερμοκρασία 4°C και βροχή για τουλάχιστον 20’.
Κατά την είσοδο στο πλοίο δεν εκδόθηκε ΠΟΤΕ ενημέρωση για το τι πρόκειται να γίνει (Ούτε σχετική πληροφόρηση στο site της εν λόγω εταιρείας).
Η ίδια, σαν εξοργισμένη επιβάτιδα προέβην σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, άλλοτε στην πλοιοκτήτρια εταιρία και άλλοτε στο λιμεναρχείο. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν ασαφείς και γεμάτες εμπαιγμούς απαντήσεις.
Κατ´ ισχυρισμόν του λιμεναρχείου ο απόπλους δεν τελέσθη κατ´ απόφασιν του καπετάνιου, καθώς κατά την προσωπική του εκτίμηση τα μποφόρ υποτίθεται πως είναι ισχυρότερα από τα προβλεπόμενα κατά την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Διερωτώμαι αν το λιμάνι της Κυλλήνης νεκρώνει κάθε χειμώνα όταν τα μποφόρ υπερβαίνουν τα 5-6 (σύμφωνα με όλα τα μετεωρολογικά sites) ή όλη αυτή η καθυστέρηση σχετίζεται με το γεγονός ότι η γραμμή ανήκει μονοπωλιακά στην περί ας ο λόγος εταιρία.

Ποια είναι τα δικαιώματα των επιβατών σε αντίστοιχες περιπτώσεις;
Είναι τα (καθ´ υπόθεσιν;;;) πολλά μποφόρ ή το γεγονός ότι το πλοίο είναι σχεδόν άδειο;

Μια οργισμένη όμηρος της γραμμής Κυλλήνη-Πόρου.

Μ.Π.

 

Link to comment
Share on other sites

Οποιοδήποτε απαγορευτικό, καθυστέρηση, αλλαγή ώρας δρομολογίου, πλοίου, ταχύτητας, τιμών, εξυπηρέτησης, μη ενημέρωσης κ.ά. από εδώ και πέρα όλοι θα το χρεώνουν στο "μονοπώλιο" της λεβαντε. Λογικό αλλά λάθος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων από 26/4 Andreas Kalvos & Fior Di Levante εναλλάξ στη γραμμή Κυλλήνη-Πόρος, ενώ για Ζάκυνθο θα κάνουν εναλλάξ δρομολόγια το Mare Di Levante & το Fior Di Levante. Οπότε λογικά δια της εις άτοπον απαγωγής το Νήσος Κεφαλονιά πάει Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη από τις 26 του Απρίλη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

απ'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν πλέον κρατήσεις αλλά μόνο αγορά εισιτηρίου(πληρωμή την ίδια στιγμή) στο site ή στα πρακτορεία

Link to comment
Share on other sites

Σχημα λογου, (πως λεμε "οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε"..)

Απλα, φετος δεν γινονται κρατησεις στην Κυλληνη και οταν ταξιδευεις τα περνεις οπως μεχρι προσφατα, αλλα πηγαινεις σε πρακτορειο και τα αγοραζεις κατευθειαν.

Link to comment
Share on other sites

ακριβως οπως τα λει ο @.voyager ειναι.

κλεινεις on line.

η levante προωθει, υπερπροβαλλει θα ελεγα:P, το on line booking εδω και μια διετια.

για να μη μενουν λειπον λανθασμενες εντυπωσεις, ειτε στο web, ειτε στα πρακτορεια, πληρωνεις και το παιρνεις επι τοπου. δεν ισχυει το κανω κρατηση και το παιρνω στο φευγα.

απο οσο θυμαμαι ομως, και επι των προηγουμενων εταιριων, τις μερες αιχμης δεν γινονταν κρατησεις περαν του 24ωρου

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Στο κιόσκι της Levante που κόβουμε εισιτήρια στη Σάμη υπάρχει ένα χαρτί που λέει ότι θα γίνουν έκτακτα δρομολόγια Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στις 18.30 από Σάμη προς Κυλλήνη και Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή στις 4 το πρωί από Κυλλήνη προς Σάμη. Δεν το χω δει ο ίδιος απλά μου μετέφεραν την πληροφορία οπότε δεν ξέρω αν ισχύει 100%.

Link to comment
Share on other sites

On 10/19/2013 at 11:05 PM, proud_ionian said:

τροποποιηθηκε το δρομολογιο του. εφευγε κανονικα στις 7 απο βαθυ, πηγαινε σαμη, οι θιακοι πηγαιναν στο island για να συνεχισουν για πατρα και το sun πηγαινε πορο για να φορτωσει για κυλληνη. αντιστροφα το απογευμα μετα απο τον πορο το sun πηγαινε σαμη οπου μετεπιβιβαζονταν οι θιακοι που ερχονταν απο πατρα.

 

On 11/2/2016 at 12:38 PM, Αίνος said:

τον Δεκέμβριο του 2000 αποκλείστηκε το λιμάνι στο Βαθύ, λόγω της έκτακτης δρομολόγησης του IONIAN SUN στην γραμμή Κυλλήνη-Πόρος-Σάμη-Βαθύ για ένα μήνα, με αποτέλεσμα το IONIAN SUN να δρομολογηθεί σε ώρες που ταίριαζαν με τις αφίξεις-αναχωρήσεις του BLUE ISLAND από-προς Πάτρα, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής πλοίου στην Σάμη. 

κατι αντιστοιχο κανει και ο αντρικος σημερα

πισαετο, σαμη, πορο κυλληνη.

υποθετω λογω επιδοτησης και εγκεκριμενου δρομολογιου, δεν μπορει να παει πισαετο πορο κατ'ευθειαν

Link to comment
Share on other sites

Εκανε κρατει το Φιορο για να βγει ο Καλβος και ανταλαξανε αλλεπαλληλους χαιρετισμους.

Η κορνα του Καλβου, σαφως πιο αρσενικη, "γεμιζε" τον Πορο..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...