Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς Δωδεκάνησα


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...
2 hours ago, hsw said:

Και πέρσι η Σάμος ήταν εκτός, δεν περνούσε από εκεί το Highspeed. Προφανώς και φέτος είχαν προτεραιότητα η Ικαρία και οι Φουρνοι που 'χάσανε' τα 3 εβδομαδιαία δρομολόγια του Hellenic Highspeed.

 

Και επιπλέον αρκετά "ριγμένα" είναι φέτος και τα βόρεια Δωδεκάνησα (Πάτμος- Λέρος- Κάλυμνος) που είχαν πέρσι ομοίως το Hellenic Highspeed 

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Παράταση των δρομολογίων του Αριάδνη μέχρι 12 Νοεμβρίου. Νομίζω πως είναι το πιο αργά που έχει σταματήσει ποτέ το συγκεκριμένο δρομολόγιο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Δηλαδή στην αιχμή του καλοκαιριού ο "κορμός" της Δωδεκανήσου θα έχει μόνο το Blue Star 2  και το Patmos (στην άγονη)? Δεν θα υπάρξει τρίτο πλοίο, όπως όλα τα χρόνια?

Link to comment
Share on other sites

Κάτι δεν κολλάει...  Είτε θα έρθει κάνας Ιάπωνας τύπου Αριάδνη να διπλώσει το μεγάλο μπλου στα Δωδεκάνησα (όπως πέρσι) ούτως ώστε το αδερφάκι του να αναλάβει Παροναξία είτε θα γίνει κάνα κόλπο με τριγωνικά δρομολόγια ώστε και τα δυο μεγάλα μπλου να εξυπηρετήσουν τα Δωδεκάνησα. 

Link to comment
Share on other sites

Για το Αριάδνη έχει γραφτεί ότι σκέφτεται να το βάλει η Attica ως έξτρα πλοίο στην Αδριατική.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η σκέψη...

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

Πέρασε και εμένα από το μυαλό μου αυτό, δεδομένου ότι ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ενεργό δράση ο 'Μπεννυ'. Βέβαια η μετακίνηση του Galaxy στα Δωδεκάνησα ότι είτε ο Ελυρος δεν θα ναυλωθει κ θα παραμείνει Χανιά, είτε ότι ενδεχομένως (λιγότερο πιθανό) κατέβει η Αριάδνη μετά τις αρχές Ιουλίου να καλύψει το κενό 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΕΛΠΙΖΩ την Δευτέρα του Πάσχα, την μέρα της μεγάλης επιστροφής, να προσθέσει η εταιρία 2ο δρομολόγιο από Πάτμο προς Πειραιά!

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ένα από τα πιο φημισμένα μέρη για Πάσχα της Ελλάδας και το πιο φημισμένο μέρος της Ελλάδας για Πάσχα σε ολόκληρο τον Κόσμο ( λόγω της Αποκάλυψης του Ιωάννη ), να μην έχει για αυτό το διάστημα έξτρα δρομολόγια πλοίων!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκτίμηση!!! 

Με εκτίμηση,

Ι.Κ

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, pilot said:

Δηλώσεις Θεοδωράτου για τα Δωδεκάνησα

https://www.skyrodos.gr/δ-θεοδωράτος-στον-sky-από-τον-απρίλιο-το-blue-st/

Επίσημα το Galaxy στα Δωδεκάνησα. 

Θεωρω λανθασμένη την αντικατάσταση του Αριάδνη από το Γκάλαξι πάντως.

Edited by proud_ionian
μεταφορα
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, gpap2006 said:

Παντως στα Δωδεκανησα μαζευει σημαντικες καθυστερησεις καθε μερα. Στη Ροδο φτανει δυο ωρες μετα τη προγραμματισμενη αφιξη σχεδον παντα. Το καλοκαιρι θα εχει θεματα.

Το "ας πούμε θετικό" είναι ότι το καλοκαίρι δεν θα έχει προσεγγίσεις σε Πατμο- Λέρο- Κάλυμνο, αλλά σε κάααπως καλύτερα λιμάνια (Σαντορίνη- Βαθύ Σαμου- Κω- Σύμη- Ρόδο). Και πάλι όμως δεν είναι- όπως είχε πει και ένας φίλος πιο πάνω νομίζω- η πιο ευέλικτη επιλογή για Δωδεκάνησα, ούτε και η ταχύτητα του βοηθάει. Νομίζω καλύτερο το Αριάδνη στη συγκεκριμένη γραμμή 

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, proud_ionian said:

Αναφέρεσαι στο Σκιαδενή προφανώς.

Σωστα!

On 3/10/2023 at 5:09 PM, Strofalos said:

Σιγά τα ΙΧ & φορτηγά που θα στερηθεί..η βασική του πελατεία ήταν οι τουρίστες που ξεκινούσαν πρωί-πρωί από Ρόδο για να πάνε Πανορμίτη να προσκυνήσουν και μετά να τους πάει Σύμη να φάνε, να κάνουν καμιά βόλτα και απόγευμα πίσω στη Ρόδο. Άμα έβαζε κάνα ΙΧ & φορτηγό ήταν εξτραδάκι. Ε τώρα όλα αυτά θα πηγαίνουν με το μπλου σταρ. 

Η Blue Star εχει καθημερινη σχεδον προσεγγιση στην Σύμη και πραγματι εχει παρει το μεγαλύτερο μερος των οχηματων καθως ειναι και φθηνότερο.

Μικρό μερος της κινησης οχημάτων μοιραζονταν το Σταυρός και το Σκιαδενή.

Link to comment
Share on other sites

Η Blue Star έχει νομίζω μόνο τρία δρομολόγια την εβδομάδα για Σύμη. Μπορεί να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στα οχήματα γιατί οι υπόλοιπες εταιρείες επικεντρώνονται στους επιβάτες, ενώ ουσιαστικά αντίπαλοι στο γκαράζ είναι το Παναγία Σκιαδενη και το Σταυρός, γιατί το Dodekanisos Pride έχει πολύ μικρό γκαράζ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...