Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πάει καιρός από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε το Fior di levante. Μετα από αυτό τι; Η αγορά του Mare και η μετασκευή που δεν ήρθε ποτέ; Η προσπάθεια αγοράς του Κάλβου; (Αν έγινε ποτέ). Και τώρα το κερασάκι στην τούρτα η αγορά του Κεφαλλονιά. Νομίζω ότι έχουν πέσει λίγο τα στάνταρ, με βάση αυτά που έλεγαν όταν πρωτοξεκίνησαν.

Link to comment
Share on other sites

λίγο δύσκολο να έκαναν μετασκευή στο mare και να αφήσουν στις γραμμές μόνο του το φιορ. για την αγορα του κάλβου δεν είχε βγάλει ποτέ ανακοίνωση η εταιρία τίποτα σχετικό οπότε αυτά ήταν φήμες.

Link to comment
Share on other sites

το mare για τις γραμμες που εξυπηρετει μια χαρα ειναι. ελαχιστες παρεβασεις στο εσωτερικο χρειαζονται (τα εχουμε αναφερει στο θεμα του πλοιου). δεν χρειαζοταν να επενδυσει περισσοτερα.

το κεφαλονια ειναι ευχαριστη εκπληξη, αλλα η ηλικια του προκαλει προβληματισμο για το ποσο αξιζει να επενδυσει κανεις περισσοτερο σε αυτο (περα απο τα προφανη, οτι βγηκε ο ανταγωνιστης απο τη μεση).

για τον καλβο οι φημες επιμενουν ακομη.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρουμε απο τον @proud_ionian οτι θα γίνει ακόμα μία προσθήκη πλοίου στον στόλο αλλά και μία αποχώρηση, η οποία ειπώθηκε πως είναι το φιορο.

Βέβαια η μόνη επιτυχία ειναι οτι έδιωξε τον ανταγωνιστή διότι δεν βρίσκω τι σκοπους έχει ο Θεοδοσης για να προσθέτει κι άλλο πλοίο. 

Ας σκεφτεί να εξυπηρετησει και το Αργοστολι

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Nikos_Chania said:

Το ξέρουμε απο τον @proud_ionian οτι θα γίνει ακόμα μία προσθήκη πλοίου στον στόλο

 

On 11/26/2018 at 10:34 PM, proud_ionian said:

για τον καλβο οι φημες επιμενουν ακομη.

εχω μιλησει ξεκαθαρα για τον καλβο αρκετες φορες.

ειναι προφανες οτι δεν θα εξαγορασει μονο το πλοιο, αλλα και την απουσια της ΑΝΜΕΧ, οπως εχει ηδη κανει με Τυρογαλα και Λυκουδη

Link to comment
Share on other sites

H Levante Ferries και το Alter Ego, Ionian Group (κατι σαν ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ και ΔΗΣΥ:P), γιορταζουν τα 4 χρονια απο την αφιξη του Fior στη Ζακυνθο και την καθιερωση της εταιριας στην ακτοπλοϊα των νησιων.

 

Link to comment
Share on other sites

για τον κοραη δεν εχει ακουστει τπτ.

για τον καλβο ακουγεται πολυ 

για το σολωμο ακουγεται λιγοτερο 

ΥΓ:ας μην το συζηταμε σε δεκα μεριες. τα εχουμε πει και στο τοπικ της leevante και των δυο πλοιων

Link to comment
Share on other sites

σημερα καταλαβαμε και γιατι η levante προεβλεπε τοσο μεγαλο διαστημα για τη μεταβιβαση. ο  λογος ειναι οι εκκρεμοτητες μεταξυ ΑΝΕΖ και Kefalonian.

On 11/26/2018 at 12:38 PM, Orestis said:

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ολα Καλα Ολα Αγια. Θα ηθελα ομως να θεσω ενα Προβληματισμο και μια υποθεση εργασιας μιας και εχουν δει πολλα τα ματια μας. Εαν ο μη γενοιτο συμβει Μηχανικο Προβλημα- Αβαρια σε ενα απο τα δυο Πλοια που αυτη την στιγμη Εξυπηρετουν τα Δυο Νησια καθοτι και τα δυο δουλευουν για περιπου η πανω απο Δεκαοκτω ωρες ημερησιως ποιο Πλοιο θα ειναι ετοιμο να τα αντικαταστησει την Στιγμη που και οι δυο Αγορες (ΚΑΛΒΟΣ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)βρισκονται στα Δικαστηρια??

Link to comment
Share on other sites

Γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Κάλβος; Εννοώ νομικό που εμποδίζει την δρομολόγηση του ανά πάσα στιγμή; Είναι δεμένο στον μώλο Αγίου Νικολάου νομίζω στα πλαίσια της ετήσιας συντηρησης. Εκεί δένουν όλα τα Ζάκυνθινά για επισκευές.

Link to comment
Share on other sites

το (σταθερα levantιζον) kefaloniapress, εχει ενα mini αφιερωμα στη levante. (θελει να κρυφτει και η χαρα δεν το αφηνει).

fior, mare, κεφαλονια και καλβος. ψαχνει και πεμπτο πλοιο η εταιρια για να εχει ανεση στα δρομολογια της (αρα μεταφραζω εγω, κολλησε το θεμα αγορας και του σολωμου, αλλα παιζει ακομη το θεμα ναυλωσης του fior). πλακα εχει που ξεκαθαριζουν οτι δεν τους ενδιαφερει το αλεξανδρα.

αναφερει και κατι που εχουμε ακουσει ηδη. η γραμμη ΠΣΙ, αν παει στη levante, θα ξεκινησει με καλβο

λογικα κατα τον απριλιο θα εχουμε ξεκαθαρη εικονα για το πως θα κινηθει η εταιρια στις γραμμες της, οταν εχουν ενταχθει οι νεες αγορες στο στολο της και εχουν ανακοινωθει τα δρομολογια απο πασχα μεχρι οκτωβριο. εκτιμω οτι αυτους τους μηνες ειναι πιθανο να δουμε το κεφαλονια ξανα στην πατρα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

φετος η Levante εχει απο ενα δρομολογιο σε καθε προορισμο, ανημερα χριστουγεννα και ανημερα πρωτοχρονια.

το εχουν προβαλει και στα τοπικα ΜΜΕ αρκετα, οτι ειμαστε εδω 365 μερες το χρονο, παροτι ειμαστε μονοι μας πλεον

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Just now, proud_ionian said:

 η εταιρα ιονησος 3, μελος της ionian group, υποθετω η εταιρια του καλβου,

και να ξαναυποθεσω οτι δεν θα ανηκει ο καλβος στη newsphone, αλλα σε χωριστη, μη ενοποιημενη με τη newsphone, εταιρια των μετοχων, οπως το ionian star.

απορω παντως γιατι παραμενει το brand ionian group και δεν ταξιδευουν ως levante, τωρα που φευγει η ΑΝΜΕΖ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/1/2019 at 5:10 PM, Nikos_Chania said:

Αναρτήθηκε στη διαύγεια η σύμβαση ανάθεσης 

να και η ανακοινωση, απο το fb της εταιριας.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ!

LEVANTE FERRIES·ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η LEVANTE FERRIES συνεχίζει να κάνει πράξη τη δέσμευσή της για «ούτε έναν αποκλεισμένο νησιώτη στο Ιόνιο» και από τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, δρομολογεί στη γραμμή Πάτρα - Σάμη - Ιθάκη το ανανεωμένο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ, με καπετάνιο, αξιωματικούς και μεγάλο μέρος του πληρώματος να είναι από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η LEVANTE FERRIES ήταν η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία που συμμετείχε στον σχετικό διαγωνισμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στο όραμά της να φέρει «Το Ιόνιο Μπροστά», τα όποια εμπορικά κριτήρια είναι δευτερεύοντα και «θυσιάζονται» μπροστά στην ευθύνη της, ως παρόχου καθολικής εξυπηρέτησης και την αναγκαιότητα ακόμα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ιθάκης και της Βόρειας Κεφαλονιάς, όχι μόνο να μην είναι ποτέ «αποκλεισμένοι», αλλά ταυτόχρονα να βιώνουν στις μετακινήσεις τους την υψηλή ποιότητα που αξίζουν.

Εκτός από την κάλυψη της έντονης και ουσιαστικής ανάγκης των κατοίκων σε Ιθάκη και Βόρεια Κεφαλονιά, η συγκεκριμένη δρομολόγηση αναμφίβολα θα συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική αναζωογόνηση και την κοινωνική συνοχή δύο νησιών με πραγματικά απεριόριστες προοπτικές ανάπτυξης.

Όπως πάντα, η LEVANTE FERRIES εγγυάται στους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας, τη σταθερή παροχή των πλέον ποιοτικών ακτοπλοϊκών υπηρεσιών, με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, την ξεχωριστή άνεση και ασφαλώς τον επαγγελματισμό που αρμόζει σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο που την εμπιστεύεται.

Και σε αυτή τη γραμμή, η LEVANTE FERRIES θα φροντίσει να θέσει πρωτόγνωρα υψηλά στάνταρ ποιότητας και αμέσως μετά, θα σχεδιάσει τον τρόπο που η ίδια θα τα ξεπεράσει, καθώς τα νησιά του Ιονίου αξίζουν να εξυπηρετούνται από ανήσυχους ανθρώπους, οι οποίοι ικανοποιούνται μόνο με το καλύτερο.

01/02/2019

LEVANTE FERRIES

 

Link to comment
Share on other sites

στα sites της levante ferries και της ionian group (τι νοημα εχει πλεον?), εχουν αναρτηθει δρομολογια για τις γραμμες του πορου και της ζακυνθου, ως 31/10. 

ΠΣΙ, οπως ειδαμε και στο θεμα της γραμμης, εχει βγαλει μεχρι 28.2. ελπιζω στην επομενη αλλαγη, να περασουν για ολη τη χρονια.

βλεπουμε οτι τις περιοδους αιχμης (πασχα, μεσα ιουλιου ως αρχες σεπτεμβριου κλπ), στη ζακυνθο εχει 7 δρομολογια τη μερα, ενω στον πορο 5. (μαϊο, ιουνιο και οκτωβριο ειναι 5 vs 4 και πρωτο 20 μερο ιουλιου και μια εβδομαδα μεσα σεπτεμβρη 6 vs4).

με μεγαλη περιεργεια, περιμενω να αναρτηθουν και τα δρομολογια ΠΣΙ, ειδικα για τις περιοδους αιχμης

Link to comment
Share on other sites

Μονοπώλιο=Καταστροφή!

Ακόμα δεν μπήκε η άνοιξη,η "διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο που την εμπιστεύεται" έχει ήδη ανεβάσει τις τιμές της στα ύψη (φορτηγό επικαθήμενο απο 190€ το καλοκαίρι,χθες πήγαμε με 330€ Ζάκυνθο) και αν δεν είσαι και "δικός τους" δεν μπαίνεις καν μέσα! Ξεκινάμε δυναμικά την σεζόν 👌 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...