Jump to content
Shipfriends

Regal Princess (ΙΜΟ 9584724)


Recommended Posts

Το νεώτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου , το “Regal Princess” θα υποδεχθεί ο ΟΛΠ Α.Ε. την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 κατά την πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά

Quote

Το νεώτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα, το “Regal Princess” θα υποδεχθεί ο ΟΛΠ Α.Ε. την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 κατά την πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά. Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Μάιος 2014) ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, έχει μήκος 330 μ., 1350 άτομα πλήρωμα, ζυγίζει 142.714 τόνους και στα 18 καταστρώματα του μπορεί να φιλοξενήσει 3560 επιβάτες σε 1780 καμπίνες.
Τον πλοίαρχο capt. Edward Perrin θα υποδεχθούν στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε., ενώ ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Γιώργος Ανωμερίτης θα του επιδώσει ειδική αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου κατά τη διάρκεια της επόμενης επίσκεψης του στις 23 Ιουνίου 2014 οπότε και θα γίνει η επίσημη τελετή επί του πλοίου. Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 16 Μαΐου μετά την ονοματοδοσία του και θα συνεχίσει το ταξίδι του στα ελληνικά νησιά.     

Πηγη: ΟΛΠ

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Μια ο ωραίος καιρός (ούτε ζέστη ούτε αέρας πολύς) μια η συνεχής αναφορά των ΜΜΕ στο πλοιο έφερε πολυ κόσμο στο λιμανι για δει το νεότερο και οχι μεγαλύτερο πλοιο οπως ανάφεραν σε ολα τα ΜΜΕ. Η αλήθεια ειναι πως απο καταστροφής κόκκινου ίσως ηταν η πρώτη φορά που ήρθε τόσος κόσμος (30+)

Το πλοιο έφυγε κατα τις 18.30 και την αναχώρηση του μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...

Κι εγώ να το προσθέσω στην gallerie μας σε μια πρώτη φωτογραφία μετά το μασκαραλίκι -στην κυριολεξία- που του προσέθεσαν στην πλώρη. Προσθήκη κενή περιεχομένου και αισθητικής, αν με ρωτήσετε. Τραβηγμένη στο Nynashamn της Σουηδίας το περασμένο καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Και σήμερα το πλοίο κατέπλευσε στο Rotterdam γεμάτο με Ευρωπαίους πολίτες, πληρώματα του Carnival Group. Φαντάζομαι θα βγάλουν και την καραντίνα τους(?) επάνω στο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

To πλοίο ήρθε για καμία βδομάδα  ανοιχτά του νησιού, έπειτα με τον ερχομό του Ιανού ανέβηκε για απάγκιο στην Augusta και τώρα συνεχίζει για Κατάκολο κι αυτό..

Αρχικά ήταν να καταπλεύσει στην Valletta πριν πάει πάνω, αλλά λόγο καιρού τ ακύρωσε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το πλοίο θα έρθει τη Δευτέρα στον Πειραιά σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΛΠ για παραμονή μιας ημέρας.

Ας το θυμηθούμε προ 6ετίας στο μεγάλο λιμάνι

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Αναχώρησε πρίν λίγο από τον Πειραιά το Regal Princess, με μια μεγάλη -τουλάχιστον για μένα- έκπληξη. Ο σφυριγμός του κατά την αναχώρηση ήταν στο ρυθμό του τραγουδιού των τίτλων της παλιάς τηλεοπτικής σειράς "Το Πλοίο της Αγάπης". Ωραία πινελιά, μου άρεσε πάρα πολύ και ξύπνησε ωραία νοσταλγία. Για τους νεότερους, να το οριτζινάλε τραγούδι

 

Εμείς βλέπουμε το πλοίο κατά την χτεσινή άφιξή του στη Μύκονο, η οποία έλαβε χώρα κατά τις 1130 το πρωί. Το πλοίο ερχόταν από την Κωνσταντινούπολη με 21 κόμβους για να προλάβει το πρόγραμμά του και αναχώρησε από τη Μύκονο χτές περί ώρας 2130 σε μια φαντασμαγορική αναχώρηση -χωρίς το τραγούδι- που είχε τον κόσμο που οδηγούσε να κάνει στην άκρη για να βγάλει βίντεο.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Τελικά η μουσική του Love Boat κατά την αναχώρηση από τον Πειραιά, δεν ήταν τυχαίο γεγονός. Κι αυτό γιατί όλο σε όλες τις Μεσογειακές καλοκαιρινές κρουαζιέρες του Regal Princess, γυριζόταν επί του πλοίου για λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου CBS ένα reality με τίτλο The Real Love Boat. Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, πρόκειται για το γνωστό concept όπου ένα μάτσο ανερχόμενοι επαγγελματίες που είναι υποτίθεται μόνοι κι έρημοι σε αυτή τη ζωή, είδαν κι απόειδαν από την απονιά του κόσμου και αποφάσισαν να βρούν μια σχέση με το άλλο φύλλο που θα στηρίζεται σε υγιείς και στέρεες βάσεις:D. And live happily ever after.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...