Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

 Αρκουμάνης ο αγοραστής 99,99% και γραμμη Ηγουμενιτσα - Ιταλια

Αν θεωρησουμε οτι τα Ardenia/Larks τα πηρε οντως ο Αρκ προκειται για μια πολυ καλη ειδηση καθως ειναι ο πρωτος απο τους εξαφανισμενους πλεον''μικρους''της Αδριατικης που κανει μετα απο καιρο ενα ανοιγμα.Βασικη προυποθεση βεβαια ειναι τα πλοια αυτα να δρομολογηθουν οντως στην Ηγουμενιτσα και οχι στην Αλβανια και να μεινουν σε ετησια βαση και οχι διμηνο οπως το Horizon.Να δουμε επισης τι ανακαταταξεις θα φερουν οι αγορες αυτες στο στολο της εταιρειας.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν είναι άφιξη και αναχώρηση. Είναι είτε αναχωρήσεις από τα δύο λιμάνια είτε αφίξεις και στα δύο λιμάνια. Που σημαίνει ότι μέσα σε αυτό το δύωρο είναι και το πέρασμα του διαύλου αλλά και η παραμονή του στην Κέρκυρα.

Link to comment
Share on other sites

Το βαπόρι δεν νομίζω πως είναι και τα πιο γρήγορα. Έχει όμως χαμηλότερα εισιτήρια σε σχέση με τον Mr. G και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους Ιταλούς, οι οποίοι βιώνουν και αυτοί βαθιά κρίση.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα οτι τα αδέρφια τα έχουν σπάσει μεταξύ τους . Ισχύει;

Ε προφανως και ισχυει για να δημιουργειται νεο ανεξαρτητο σχημα απο τον εναν!!

Link to comment
Share on other sites

Και αυτος μαλλον ειναι ο λογος που το Ionis (sorry , Horizon ηθελα να πω) γραφει European Seaways (ανηκει και στους δυο) ενω το Bridge European Sea Lines (ανηκει μονο στον ενα)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Αναμεσα στα πολλα που εχω διαβασει απο το πρωι για το θεμα με τα ανεκτελεστα του Larks,ειδα να γραφεται και κατι περι αναστολης λειτουργιας της εταιρειας.Αν επιβεβαιωθει κατι τετοιο θα ειναι πολυ δυσαρεστο για ολους.Αν δεν επιβεβαιωθει τοτε η εταιρεια-μιας και ειναι νεοσυστατη-θα πρεπει να αλλαξει ονομα και σε αυτη και στο Larks καθως ο διασυρμος που εχει υποστει ειναι πολυ μεγαλος.

 

Το σιγουρο παντως ειναι οτι ο πρακτορας της εταιρειας στο Μπριντιζι ειναι αφαντος,ενω εχθες δεν μεταφερθηκε ουτε ο κοσμος στα ξενοδοχεια που ειχε πει η εταιρεια οτι θα εκλεινε ουτε εγινε εκτακτο δρομολογιο απο αλλο πλοιο.

Link to comment
Share on other sites

Το σπουδαιοτερο ειναι οτι η Κερκυρα εχασε μονο αυτο το Παρασκευοσαββατοκυριακο 1300 επισκεπτες!

 

Επισης απ οσο διαβασα στα Ιταλικα μεσα το Larks δεν προκειται να ξαναταξιδεψει με τη ζημια που εχει.

 

Οσο για το Red Star I που το αντικατεστησε σε καποια ταξιδια ο πρακτορας δηλωσε,μετα την επανεμφανιση του,οτι δρομολογηθηκε με δικιες του ενεργειες και οχι της πλοιοκτητριας αλλα δεν γινεται να κανει αλλα δρομολογια λογω φορτου εργασιας στη γραμμη της Αλβανιας.Ενω δηλωσε οτι και ο ιδιος καταστραφηκε οικονομικα απο τις συγκεκριμενες εξελιξεις.

 

Ταξιδιωτες,πρακτορας και τοπικες αρχες ετοιμαζουν τωρα μαζικες αγωγες προς την egnatia ζητωντας αποζημειωσεις.

 

Υ.Γ. Αληθεια το Ardenia σε τι κατασταση βρισκεται?

Link to comment
Share on other sites

Επεισοδια αποψε το βραδυ στα γραφεια της εταιρειας στο λιμανι του Μπριντιζι απο εξαγριωμενους επιβατες που ειχαν εισητηρια για να ταξιδεψουν με το Larks.

http://www.brindisireport.it/cronaca/larks-malgrado-gli-avvisi-arrivano-altri-turisti-assediata-l-agenzia-di-viaggio.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μιας και τα πλοια αλλαξανε ονομα  αλλα ακομα εχουν σημαια trading σχετικα οπως ειναι η Κυπρου.....βλεπουνε να γινονται οι εργασιες...φθινοπωριατικα...

(και μιας και με τρωει η περιεργια) .. για που στο καλο τα ετοιμαζει η εταιρεια??

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...