Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ο Sir Richard Branson ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επεκταθεί στο χώρο της κρουαζιέρας με την ίδρυση της Virgin Cruises!!!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "The National" δήλωσε ότι σκοπεύει να επενδύσει 1,7 δις $ προκειμένου να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, μια δική του εταιρεία κρουαζιέρας.

Η νέα εταιρεία, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της το 2019, θα απευθύνεται στο νεανικό κοινό και θα έχει δύο πλοία, ένα στην Καραϊβική κι ένα στη Μεσόγειο.

Στον όμιλο Virgin υπάρχει ήδη η Virgin Holidays, ένα από τα πλέον δημοφιλή ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο μέλλον!

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Χαμό έχουν προκαλέσει τα σχέδια των πλοίων που φαίνεται διατεθημένη να ναυπηγήσει η Virgin. Το τελευταίο που κυκλοφορεί μ' αρέσει φουλ (για Virgin).

 

post-2195-0-18569100-1427369790_thumb.jp

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Υπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ Virgin Voyages και του ναυπηγείου Fincantieri για τη κατασκευή τριών πλοίων στο Sestri Ponente (Γένοβα) με μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μέτρα και με κόστος περίπου 2 δις ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 months later...

Δεν ξέρω αν κανείς έχει ταξιδέψει ποτέ με την αεροπορική εταιρεία του Branson(ο οποίος όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ μου θυμίζει το Saruman :D), τη Virgin Atlantic. Θυμάμαι τη δεκαετία του 90 μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, επιλογή στο μενού, εκτυπωμένο βιβλιαράκι για το φαγητό το οποίο σου έδιναν κατά την είσοδο στο αεροπλάνο, πολυτελή αεροσκάφη, γενικά μπερικέτικη εταιρεία τω καιρώ εκείνω. Σίγουρα έχουν αλλάξει οι καιροί, κάτι μου λέει όμως πως ο τύπος θα δώσει το κάτι διαφορετικό. Ίδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

θυμαμαι που την περιοδο 93-94, στο αθηνα λονδινο, συνεργαζοταν με μια... SEEA (south easten european airlines ή καπως ετσι), που διαφημιζοταν ως η πρωτη ελληνικη αεροπορικη εταιρεια.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Νομίζω ότι τη Παρασκευή 20/7, θα γίνει η τελετή κοπής του πρώτου ελάσματος του δεύτερου πλοίου της Virgin Voyages και ταυτόχρονα θα γίνει η παρουσίαση του ονόματος του πρώτου πλοίου που κατασκεύαζεται ήδη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Και το τέταρτο πλοίο της Virgin Voyages θα ναυπηγηθεί στο ναυπηγείο Sestri Ponente της Fincantieri στη Γένοβα. Η χωρητικότητα του θα είναι 110,000 tons, μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μέτρα, με 1400 καμπίνες για 2770 επιβάτες και 1100 άτομα πλήρωμα με κόστος 700 εκ ευρώ. Δεν ξέρω αλλά η κατασκευή των τεσσάρων πλοίων της Virgin Voyages θα φτάσει σχεδόν 3 δις ευρώ, που ακούγεται πολύ μεγάλο πόσο για το ξεκίνημα της εταιρείας!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για όσους είναι με το cash στο χέρι και θέλουν να κλείσουν ήδη ταξίδια, στις 5 Φεβρουαρίου του 2019  ξεκινούν οι κρατήσεις για όσους έχουν ήδη καταθέσει προκαταβολές, και στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου βοήθειά μας, ανοίγουν οι κρατήσεις για όλους.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μια πρώτη ματιά στις καμπίνες των πλοίων που φαίνεται να έχουν διάφορους νεωτερισμούς τόσο όσον αφορά τη σχεδίαση αλλά και όσον αφορά το ενεργειακό κομμάτι. Η εταιρεία δίνει βάρος στο socialising εντός καμπίνας, λέει πως έχει ένα καινούριο είδος κρεβατιού, αιώρες στα μπαλκόνια, ενώ 93% των καμπινών έχουν μπαλκόνι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Σήμερα πέτυχα για πρώτη φορά και διαφήμιση της Virgin Voyages στο CBS. Σε αντίθεση με την Carnival εδώ δίνουν πολύ περισσότερο βάρος στο πλοίο το οποίο αποκαλούν και yacht. Θα ήμουν πολύ περίεργος να γνώριζα τα αποτελέσματά τους ως τώρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Ένεση ρευστότητας 550 εκατομμυρίων δολλαρίων στην εταιρεία από την Ares Management και την Bain Capital. Συνοδεύεται και από την τιμητική απόσυρση του CEO και αντικατάστασή του από άλλο στέλεχος της εταιρείας. Δε μου ακούγονται και πολύ ρόδινα όλα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...