Jump to content
Shipfriends

Explorer of the Seas (IMO 9161728)


Recommended Posts

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Το Explorer of the Seas θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο το καλοκαίρι του 2020 ύστερα από εργασίες ανακαίνισης ύψους 110 εκ δολαρίων

Quote

Με την επικείμενη ανακαίνιση του ύψους $110 εκατομμυρίων δολαρίων το Explorer of the Seas θα εμπλουτιστεί με τις «αγωνιστικές» νεροτσουλήθρες The Perfect Storm, το ιταλικό εστιατόριο Giovanni’s Italian Kitchen, έναν επανασχεδιασμένο χώρο πισινών σε στυλ resort με το signature poolside bar The Lime & Coconut καθώς και επανασχεδιασμένους ειδικούς χώρους για παιδιά και εφήβους. Ξεκινώντας στις 7 Μαΐου 2020, το Explorer of the Seas με αναχωρήσεις από Ρώμη (Τσιβιταβέκια) θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 και 9 διανυκτερεύσεων σε Ιταλία και ελληνικά νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο και Κρήτη. 

Συναρπαστικές δραστηριότητες εν πλώ!

Οι επιβάτες του Explorer of the Seas εκτός από το FlowRider τον προσομοιωτή surf, τα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ– τους τοίχους αναρρίχησης και mini-golf μπορούν να απολαύσουν: 

• The Perfect Storm, δύο νεροτσουλήθρες που θα σας ανεβάσουν τους παλμούς της καρδιάς, στα 3 καταστρώματα που εκτείνονται, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Στον  Cyclone και Typhoon, τις 2 νεροτσουλήθρες που απαρτίζουν το Perfect Storm οι επιβάτες θα επιδοθούν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας κάνοντας ελιγμούς στο νερό.

• Ένας επανασχεδιασμένος χώρος πισίνα με μεγαλύτερη ποικιλία καθισμάτων και σκίασης με casitas, κρεβάτια παραλίας και αιώρες Οι επιβάτες επίσης μπορούν να αποδράσουν στο ανακαινισμένο χώρο μόνο για ενηλίκους, το Solarium και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

• The Lime & Coconut, το νέο signature bar δίπλα στη πισίνα. Σε τρία επίπεδα με συνοδεία ζωντανής μουσικής σερβίρονται κοκτέιλ ενώ από το rooftop deck έχετε απρόσκοπτη θέα.

Γαστρονομικές Απολαύσεις σε άλλο επίπεδο

Πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, οι επιβάτες του Explorer of The Seas θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες γεύσεις από όλο τον κόσμο! Η Royal Caribbean εγκαινιάζει νέα εστιατόρια, bars και lounges που περιλαμβάνουν ασιατική κουζίνα στο Izumi, το αγαπημένο Chops Grille American steakhouse, το Boleros Latin lounge, το Schooner Bar και άλλους χώρους. Πιο συγκεκριμένα:

• Giovanni’s Italian Kitchen. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν από αυθεντικά ιταλικά πιάτα στην επανασχεδιασμένη trattoria με μια πιο μοντέρνα πινελιά και  πίτσες με χειροποίητη ζύμη ψημένες στον παραδοσιακό φούρνο. Όλα αυτά με συνοδεία ποικιλίας κρασιών και limoncellos

• Playmakers Sports Bar & Arcade, το μέρος όπου οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 52 οθόνες, να παίξουν arcade βιντεοπαιχνίδια και να τρώνε σνακ από το μπαρ πίνοντας κρύες μπύρες .

• Johnny Rockets Express προσφέρει δίπλα στη πισίνα American favorites

• Starbucks προσφέρει signature menu από ροφήματα και γλυκίσματα 

Περισσότερες επιλογές για παιχνίδι!

Νέες δραστηριότητες και επιλογές διασκέδασης στο ανακαινισμένο Explorer of The Seas. Επιλέξτε από laser tag μέχρι τους επανασχεδιασμένους και ριζικά αναδιαμορφωμένους χώρους για εφήβους:

• Glow-in-the-dark laser tag κάνει ντεμπούτο στο Studio B, έναν χώρο που μετατρέπεται επίσης σε παγοδρόμιο για τους επιβάτες και εντυπωσιακά shows.

• Adventure Ocean: Αποκτά εντελώς διαφορετική όψη μετά την ανακαίνισή του σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους για βρέφη και μικρά παιδιά. Το πολυβραβευμένο πρόγραμμα για μικρούς επιβάτες και τις οικογένειές τους περιλαμβάνει συγκλονιστικές δραστηριότητες. Παιδιά 6 έως 12 ετών μπορούν να επιλέξουν την δική τους περιπέτεια ενώ μωρά και νήπια 3-5 ετών απολαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους.

• Οι έφηβοι θα διασκεδάζουν σε έναν χώρο αποκλειστικά για αυτούς, εντελώς μεταμορφωμένο όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ταινίες, να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό εξωτερικό deck 

Το Explorer of the Seas θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ το ενισχυμένο Allure of the Seas, της κατηγορίας Oasis Class θα πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο από Βαρκελώνη από τον Μάιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά στη καλοκαιρινή σαιζόν στην Ανατολική Μεσόγειο το Explorer of the Seas θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρες 5 έως 9 διανυκτερεύσεις σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική από και προς Miami, περιλαμβάνοντας στο δρομολόγιο στάση στο νέο ιδιωτικό νησί στη Καραϊβική–Perfect Day at CocoCay.

Το Explorer of the Seas είναι το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο στη κατηγορία Voyager Class που ανακαινίζεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Royal Caribbean για εκσυγχρονισμό του στόλου της! Μια επένδυση πάνω από  $1 δις δολάρια, σε 10 κρουαζιερόπλοια σε διάρκεια 4 ετών, εμπλουτίζοντας την εμπειρία και τη διαμονή των ταξιδιωτών.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 4 weeks later...

Ένα ακόμη βιομηχανικού τύπου κρουαζιερόπλοιο, το Explorer of the Seas δεμένο στον Πειραιά. Το τελείωμα της πρύμης έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον οπτικά και δεν θυμίζει την κλασσική πολυκατοικία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...