Jump to content
Shipfriends

Flyingcat 4 (IMO 9206748)


pie

Recommended Posts

  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την ελαφριά πρόσκρουση του Ε/Γ-ΚΑΤ Flying Cat 4 στο λιμάνι Ύδρας

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ύδρας ότι το Ε/Γ-ΚΑΤ “FLYING CAT 4” Ν.Π. 10659, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα ν.Ύδρας, ακούμπησε ελαφριά επί του προβλήτα, με αποτέλεσμα να προκληθεί απόξεση χρωματισμού στο αριστερό πρωραίο τμήμα του .

Το “FLYING CAT 4”, που εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιά-Πόρο-Ύδρα-Ερμιόνη-Σπέτσες, αποβίβασε με ασφάλεια 159 επιβάτες και κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα αναχώρησε προς συνέχιση του δρομολογίου του με 216 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ιδανικό για την gsf μου φαίνεται χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος. Σίγουρα όμως με αυτό δεν θα είχε τα φετινά θέματα καθυστερησεων που είχαν τα δύο μικρά 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Το FC4 ολοκλήρωσε σήμερα την έκτακτη δρομολόγησή του στο Σαρωνικό. Όχι βέβαια γιατί λύθηκαν τα προβλήματα της HSW με το FC6 και το FDXIX αλλά λόγω της δραστικής συρρίκνωσης των δρομολογίων εξαιτίας του ιού.

Να ελπίζουμε σύντομα να είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την επαναδρομολόγησή του

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 30/06/20, βλέπουμε ότι το Flying Cat 4 ζητάει να δρομολογηθεί στη γραμμή του Σαρωνικό από την 01/07/20 έως τις 27/09/20. Από ότι μαθαίνω θέλουν να είναι αμοιβό πλοίο στη γραμμή του Σαρωνικού και να δουλεύει μόνο ΠΣΚ, που θα έχει αυξημένη κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Για τους ταξιδιώτες δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε FC4 με τα 5 και 6. Μεγάλη η διαφορά στην ταχύτητα. Σίγουρα απαραίτητο για τα πολύ εμπορικά δρομολόγια.

Θυμίζουμε πως δεν ήταν να ταξιδέψει κανένα από τα μεγάλα (FC3, FC4) στο Σαρωνικό φέτος, σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά που δούλεψαν και τα δύο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...