Jump to content
Shipfriends

Μυτιλήνη (ΙΜΟ 7332672)


Recommended Posts

Δεν ξερω αν θα παρει τη θεση του ΤΕΟ, αλλα ο δεξαμενισμος του ΜΥΤΙΛΗΝΗ ειναι προγραμματισμενος εδω και παρα πολυ καιρο και δεν εχει να κανει με τη βλαβη του

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 830
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

το ΜΥΤΙΛΗΝΗ αυμφωνα με κυκλους της εταιριας θα αντικαταστουσε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ στις 31.10 και το δευτερο θα εβγαινε για δεξαμενισμο...ο δεξαμενισμος του ΜΥΤΙΛΗΝΗ ηταν προγραμματισμενος καιρο τωρα για αν ετοιμαστει για τις 31.10!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Νωρίς το πρωί το πέτυχα στο Πέραμα να παίρνει άγκυρες (για πολλή ώρα είναι η αλήθεια),

gallery_2102_6_214809.jpg

και κατόπιν να βάζει πλώρη πρώτα για ένα μικρό δοκιμαστικό στο Σαρωνικό και κατόπιν για το λιμάνι του Πειραιά.

gallery_2102_763_186786.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μικροατυχηματακι για το πλοιο χτες στο Καρλοβασι

Απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. Χίου 362 κατά την διαδικασία πρόσδεσής του στο νέο λιμένα Καρλοβασίου προσέκρουσε ελαφρά στον προβλήτα, με αποτέλεσμα την μερική στρέβλωση του προστατευτικού εξωτερικού ζωναρίου.

Το «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Βαθύ Σάμου προς Καρλόβασι – Φούρνους – Άγιο Κήρυκο – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά, ενώ επέβαιναν επ’ αυτού 383 επιβάτες.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, απαγορεύθηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ βραδινές ώρες χθες επετράπη ο απόπλους του, κατόπιν επιθεώρησής του και προσκόμισης βεβαιωτικού μετά από βλάβη από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν τα κατάφερε λόγω καιρού, για την ακρίβεια ούτε που το προσπάθησε. Άλλωστε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αναχώρησε από το Καρλόβασι στις 18 αντί στις 16. Εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Να και η επισημη ανακοινωση

Βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.Χ. 362, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Βαθύ για Καρλόβασι – Φούρνους – Αγ. Κήρυκο – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά, δεν προσέγγισε αρχικά το λιμένα Καρλοβασίου, το λιμένα του Αγίου Κηρύκου και στη συνέχεια το λιμένα Ευδήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Σύρο.

Στο πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες ούτε Φ/Γ οχήματα και Ι.Χ.Ε. με προορισμό τον Εύδηλο αλλά ανέμεναν προς επιβίβαση 36 επιβάτες, 3 Φ/Γ, 4 Ι.Χ. οχήματα και 1 δίκυκλα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν επιασε το πλοιο χτες στον Ευδηλο λογω κακων καιρικων συνθηκων

 

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Ευδήλου Ικαρίας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. Χίου 362, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν  θα προσεγγίσει στο λιμένα Ευδήλου Ικαρίας και θα συνεχίσει το δρομολόγιο του για Σύρο - Πειραιά.

Στον λιμένα Ικαρίας επρόκειτο να αποβιβαστούν τέσσερις επιβάτες, ενώ προς επιβίβαση ανέμεναν διακόσιοι δεκαεπτά  επιβάτες με προορισμό τον Πειραιά και εννέα με προορισμό τη Σύρο

 

.

Link to comment
Share on other sites

Αλλαγες στα δρομολογια του πλοιου λογω εμπλοκης των αγκυρων
 
 
 

Τροποποίηση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 08/01/2012
Λόγω εμπλοκής αγκυρών, το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ αναχώρησε σήμερα Τρίτη 08/01/2013 από Βαθύ στις 17:30 αντί 16:00.
Το δρομολόγιο διαμορφώνεται ως κάτωθι:

ΤΡΙΤΗ 08/01: ΒΑΘΥ (ΑΝ 17:30) - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 18:30 ΑΝ 19:15) - ΦΟΥΡΝΟΙ (ΑΦ 20:25 ΑΝ 20:40) - ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ (ΑΦ 21:20 ΑΝ 21:50) - ΕΥΔΗΛΟΣ (ΑΦ 22:50 ΑΝ 23:20)
ΠΕΜΠΤΗ 09/01: ΣΥΡΟΣ (ΑΦ 03:00 ΑΝ 03:30) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΦ 08:40)

 

Ενω το πλοιο είχε και ενα ατυχηματακι στον Αγιο Κυρηκο οπως μας ενημερωνει το hcg.gr

 

 

Βραδινές ώρες χθες κατά την προσπάθεια πρόσδεσης στο λιμένα Αγίου Κήρυκου το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.Χ.362, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή (ΒΒΔ7 τοπικά 8 bf), προσέκρουσε στη νοτιοδυτική προβλήτα του λιμένα με αποτέλεσμα τη στρέβλωση του εξωτερικού αριστερού πρυμναίου ζωναρίου 1,50 μ. πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βαθύ – Καρλόβασι – Φούρνους – Άγιο Κήρυκο – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά, προσέδεσε στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου και ξεκίνησε η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο σημείο πρόσκρουσης ο Πλοίαρχος δήλωσε στη Λιμενική Αρχή ότι εσωτερικά του πλοίου δεν υπήρχε ζημιά ούτε κίνδυνος εισροής υδάτων.  

Κατά τη διάρκεια διατυπώσεων απαγόρευσης απόπλου από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κήρυκου ο Πλοίαρχος δήλωσε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για λόγους ασφαλείας δεν ήταν δυνατό να παραμείνει στο λιμάνι και θα συνέχιζε το δρομολόγιό του με ασφάλεια για το λιμάνι της Σύρου.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμάνι του Ευδήλου αποβιβάστηκαν στον Άγιο Κήρυκο και όσοι επρόκειτο να επιβιβαστούν από τον Εύδηλο είχαν ενημερωθεί εγκαίρως με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας και επιβιβάστηκαν  από τον Άγιο Κήρυκο.

Το «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» απέπλευσε βραδινές ώρες χθες με 341 επιβάτες με προορισμό τη Σύρο.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σύρου πρωινές ώρες σήμερα διενεργήθηκε επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Αφού προσκομίστηκε στο Λιμεναρχείο της Σύρου βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα επετράπη ο απόπλους του για το λιμάνι του Πειραιά και το«ΜΥΤΙΛΗΝΗ» απέπλευσε με 346 επιβάτες, 33 Ι.Χ.Ε. 26 Φ/Γ και 13 Δ/Κ.  

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Χτες το πλοιο δεν επιασε στον Αγικο Κυρηκο λογω καιρου και οι περισσοτεροι απο τους επιβατες επιβιβαστηκαν στον Ευδηλο

 

 

Ενημερώθηκε, βραδυνές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγ.Κηρύκου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.ΧΙΟΥ 362, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βαθέος- Καρλοβασίου- Φούρνων – Αγίου Κηρύκου – Εύδηλου – Σύρου – Πειραιά, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμένα τους.

Για το λιμένα Αγ.Κήρυκου υπήρχαν τριάντα τρείς (33) επιβάτες προς αποβίβαση, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι ένας (21) επιβάτες, τέσσερα (04) ΙΧ και δύο (02) Φ/Γ.

Το «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» στη συνέχεια κατέπλευσε στο λιμένα Ευδήλου, όπου αποβιβάστηκαν και οι τριάντα τρεις επιβάτες που είχαν προορισμό τον Αγ.Κήρυκο και επιβιβάστηκαν οι δεκαέξι από τους εικοσιένα που ανέμεναν προς επιβίβαση εκεί. (Πέντε επιβάτες ακύρωσαν τα εισιτήριά τους).

Το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν επιασε το πλοιο στον Ευδηλο σημερα λογω του καιρου

 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.Χίου 362, προερχόμενο από λιμένες Πειραιά – Σύρου δεν προσέγγισε το λιμένα Ευδήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα, του Άγιου Κήρυκου Ικαρίας.

Στον Άγιο Κήρυκο αποβιβάστηκαν συνολικά 148 επιβάτες, από τους οποίους οι 108 είχαν προορισμό τον Εύδηλο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αδυναμία παραμονής για επιβίβαση του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» στον Εύδηλο Ικαρίας

 

 

Βραδινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ – Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. Χίου 362, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Βαθύ για Καρλόβασι – Φούρνους – Άγιο Κήρυκο – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά, προσεγγίζοντας το λιμένα Ευδήλου, αφού αποβίβασε ένα επιβάτη, ο πλοίαρχος δήλωσε αδυναμία παραμονής στο λιμάνι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή (11bf) και απέπλευσε συνεχίζοντας το δρομολόγιο για Σύρο.

Στον λιμένα Ευδήλου ανέμεναν προς επιβίβαση και φόρτωση 31 επιβάτες, 5 ΙΧ, 3Φ/Γ και 3 δίκυκλα.

Πηγή: www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορει να ειναι χρονια στο λιμανι..μπορει η ΝΕΛ να εχει φιλους και εχθρους μοιρασμενους...αλλα ας βγαζουμε και βιντεο πλοια οπως η Μυτιληνη,που αν μη τι αλλο εχουν προσφερει πολλα στην ακτοπλοια μας ... 

Η γιαπωνεζα που αντεχει σαν αλλη γκεισα ....  ^_^  ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συμφωνα με το peiratikoreportaz ειχε καποιο ατυχημα ο καπετανιος του πλοιου οταν πιαστηκε το χερι του σε καποια πορτα που εκλεισε και χρειαστηκε να μεταβει προληπτικα στο νοσοκομειο.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Απο αυριο το απογευμα ξεκινανε οι προσεγγισεις στη Μυκονο.Καθε Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη στις 18.00 απο Πειραια.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...