Jump to content
Shipfriends

Rizhao Orient (IMO 9350692)


Recommended Posts

  • 1 year later...

Σύμφωνα με το Ferrybalear, ο Grimaldi ετοιμάζεται κατά το δεύτερο τμήμα του Νοεμβρίου να ξεκινήσει μια καινούρια γραμμή ανάμεσα σε Vigo(Ισπανία, Γαλικία) - Cork(Ειρε) και Plymouth(UK) με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα, πάντα κατά τα λεγόμενα του συγκεκριμένου blog, πληροφορία όμως που όσον αφορά τη συχνότητα τουλάχιστον, την αμφισβητεί και ο ίδιος ο blogger.

 

Το όνομα του πλοίου που πιθανολογείται δεν είναι άλλο από το Rizhao Orient που αυτήν τη στιγμή κάνει δρομολόγια ανάμεσα σε Rizhao(Κίνα) και Pyeongtake(Νότια Κορέα). Κομματάκι κουλό μου φαίνεται να φέρει κάτι από την άλλη άκρη του κόσμου, την ίδια στιγμή που λόγω της συνεχιζόμενης έλευσης νεοτεύκτων στη Βόρειο Ευρώπη, υπάρχει στόλος διαθέσιμος. Αλλά όσα ξέρει ο commendatore, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

 

Για την ιστορία δεν είναι κάποια πρωτότυπη γραμμή, ήδη υπάρχει σύνδεση Cork - Santander(η Brittany με το Connemara) αλλά και Plymouth - Santander ή Bilbao(και πάλι η Britanny με το Pont Aven). Το Vigo θα είναι ο νεωτερισμός στη γραμμή.  

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Τελικά δεν έγινε πραγματικότητα τίποτε από τα παραπάνω, ούτε όσον αφορά τη γραμμή αλλά ούτε και όσον αφορά το πλοίο. Συεχίζει λοιπόν τα δρομολόγιά του ανάμεσα στο Rizhao της PRC(People's Republic of China) και την Pyeongtaek της Νοτίου Κορέας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 9 months later...

ΦλάσΕμπάκΕ στο 2014, μόλις 8.5 χρόνια πρίν δηλαδή. Είμαστε στη Fusina και πίνουμε το capuccino μας με τις 36 ζάχαρες ώσπου τσάαακκκ, περνάει το Audacia. Είναι η κλασική αναχώρηση του Σαββάτου για την Ελλάδα και το πλοίο φορά τα σινιάλα της ΑΝΕΚ. Κατά τα άλλα συνεχίζει τα δρομολόγιά του ανάμεσα σε Κορέα και Κίνα, το βλέπω βέβαια σε κάθε επιθεώρηση του Tokyo MOU να μαζεύει κάμποσες παρατηρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...