Jump to content
Shipfriends

SMS Sagita (IMO 8705747)


Recommended Posts

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει την αγορά του πλοίου. Μπορείς να δεις τόσο το σάιτ της όσο και τα ποστ του θέματος (κατά τον Οκτώβρη). Το θέμα είναι να στεριώσει (που ευτυχώς όλα δείχνουν ότι έτσι θα γίνει). Τώρα αν χαλάσει κάτι θα ναι... συγκλονιστικό απρόοπτο.  

Link to comment
Share on other sites

Το μικρο καλαθι ,που ακριβως παει ?....στο αν αγοραστηκε,η σε κατι Αλλο ?....γιατι οτι αγοραστηκε,αγοραστηκε......μαλιστα εχει φυγει και κλιμακιο..

Edited by valencay
Link to comment
Share on other sites

Για κρατηστε μικρο καλαθι

 

Ναι ολα αυτα ισχυουν αλλα υπαρχουν θεματα εκ μερους των Ελληνων

 

Αγαπητε allk, προσωπικα νομιζω οτι οπως ειπε και ο φιλος valencay

 

 οι "σποντες" πρεπει να τεκμηριωνονται....

 

και μαλιστα να τεκμηριώνονται δημοσια - εφ οσον οι σποντες λεγονται δημοσια. Ειναι πολυ ασχημο να το να λεει κανεις μισα πραγματα δημοσιως - αλλο ιδιωτικως σε ενα τσατ οπου νομιζω ειναι επιτρεπτο πολλες φορες κανείς για διαφορους λογους (αναλογα και με το ποιος ειναι ο συνομιλητης) να πει μισολογα - αλλα δημοσίως νομιζω η πρεπει να λεγεται κατι ολοκληρο - η μάλλον καθολου - παρά μισό.... Και σου το λεω αυτο καθως ρώτησε και ο cruise europa παραπανω τι εννοείς - και μετα απαντησες οτι δε θα πεις κατι παραπανω ουσιαστικα.... Εκτος αν τα πραγματα ειναι ρευστα και εχεις σκοπο να συμπληρωσεις τα λεγομενα σου σε ελαχιστες ωρες/μερες...

 

Τι ακριβως συμβαινει δηλαδη με το πλοιο ; Αφου επιβεβαιωνεις οτι το αγορασαν ( λες << ναι ολα αυτα ισχυουν >> ) , τοτε τι ειδους θεματα μπορει να ειναι αυτα από την πλευρά των αφων Στεφάνου ; Αφου το αγόρασαν το πλοίο - αν υπηρχε καποιο προβλημα θα επρεπε να το δουν από πριν - φαίνονται άνθρωποι με μεράκι και όρεξη αλλά και γνώση ,

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

δεν ορκιζομαστε και στο ευαγγελιο πριν κανουμε ποστ ;)  αλλιως θα επρεπε να κατεβουν τα μισα ποστ, ειδικα οσα εχουν φερει τα μισα ferries του βορειου ημισφαιριου στη ραφηνα και τις σποραδες ;) και θα επρεπε να σχολιαζουμε μονο τις ανακοινωσεις του υπουργειου και των εταιρειων.

 

απο τη στιγμη που τηρουνται οι κανονες λειτουργιας του φορουμ και απο τη στιγμη που δεν γραφονται συκοφαντικα, προσβλητικα ή δυσφημιστικα σχολια, ο καθενας εχει την ευθυνη οσων γραφει και τελικος κριτης ολων ειναι η πραγματικοτητα. δεν υπαρχει λογος να προσωποποιουνται οι διαφωνιες.

 

οσο για το οσαντο, η ανακοινωση της golden για την αποκτηση του ειναι γνωστη, αλλα, οπως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις, μεχρι να σφυριξει το πλοιο στη ραφηνα θα λεχθουν πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Οτι μπορει να εχουμε εκπληξεις,μπορει οντως....ΑΛΛΑ, αν υπαρξουν ,θα ειναι προς το θετικοτερο.....Αυτα....

 

Τι είδους εκπλήξεις να ειναι όμως?

 

 

Δημοσιευση απο ενα blog αμφιβολου αξιοπιστιας. Καλο ειναι να φιλτραρουμε οτι βλεπουμε και να μην τα πεταμε ετσι.

 

 

αυτο που γραφεται στο εν λογω blog  , ηταν ενα email ενος broker απο τη Taiwan στις 28/1/2014 ..το εχω κρατησει το email γιατι μου εκανε πολυ εντυπωση η ολη ιστορια... απο τοτε βεβαια δεν εχει σταλει ξανα.. οποτε πιθανολογω πως το πηραν πρεφα και του ειπαν τιποτα πριν τον circulαρουν οτι διασπείρει ψευδες "αγγελιες" ... 

Το βαπορι οταν θα μας ερθει εδω θα ειναι 27-28 ετων...και αν αντεξει οσο αντεχουν συνηθως οι γιαπωνεζοι ...10-12 χρονια τα εχει ανετα!

Link to comment
Share on other sites

Μωρε τα βαπορια αντεχουν οσο τα προσεχεις. Αλλα βγαινουν που και που καποιοι ατιμοι κανονισμοι που ειναι καταδικαστικοι και απροβλεπτοι τις περισσοτερες φορες ;)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ξαναπες το...και καποιες φορες (οχι μονο στα επιβατηγα) είναι και εντελώς αχρείαστοι και τους θεσμοθετουν ανθρωποι που ειναι "γραφειαδες" και οχι της θαλλασσας... Τελος παντων αυτα ειναι ασχετα με το βαπορι...Το βαπορι ειναι πολυ ομορφο και οσο ειδα και σε φωτογραφιες ,στοχευμενες αλλαγες θελει και οχι πολλα πολλα.. ειναι ομορφο γιαπωνεζακι..  B)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Οποτε γυρω στις 10 με 15 Απριλίου πρόκειται να παραδοθεί το osado maru........

 

Τι γίνεται, ετοιμάζονται για την παραλαβή, έχει πάει και πλήρωμα από Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν εχει παει ακομα. Εχουν μαζεψει και καποιους Ελληνες για να το πανε απο Ιαπωνια-Κινα. Λογικα θα πλησιαζει η ωρα

Link to comment
Share on other sites

Ο συνάδελφος από το heaving line έχει μερικές φωτογραφίες από το τελευταίο ταξίδι του πλοίου στην Ιαπωνία 

 

post-2889-0-55937100-1397129187_thumb.jp

Στο λιμάνι του Ryotsu πριν την τελευταία αναχώρηση για Niigata (© Heaving Line http://blogs.yahoo.co.jp/bhkgr099)

 

(και περισσότερες του αντικαταστάτη του στα πρόσφατα ποστ)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...