Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κανανε δοκιμη στα σωστικα του πλοιου απο τα αριστερα το πρωι με την καθελκυση της τσουλιθρας κ αλλαγη σωστικων απο τα δεξια οποτε μας χαρισε μια πλωρια φωτο

20190220_115616-01.thumb.jpeg.a13628d8a744bb6c0ccc58c5ab22d0ee.jpeg

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Θάνατος επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Σάμος στη Χίο 

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» Ν.Π. 12396, ότι μετά τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα ν. Οινουσσών, 66χρονος επιβάτης αισθάνθηκε δυσφορία και χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μυτιλήνη-Χίο-Οινούσσες-Ψαρά-Πειραιά, κατέπλευσε στο λιμένα Χίου, αποβιβάζοντας τον ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ''ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ'' με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ – Ο/Γ Νήσος Σάμος στη Μυτιλήνη

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για τραυματισμό 26χρονου επιβάτη του Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π. 12396, ο οποίος κατά τη διαδικασία αποβίβασης από το πλοίο στο λιμένα Μυτιλήνης, τραυματίστηκε στον καταπέλτη του πλοίου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. 

 

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και άλλοι που γράφουν ειδήσεις αλλά όταν γράφεται κάτι εδώ, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ψάξει το Internet να δούμε ποιος και που το έχει γράψει!!! 

Μπορεί σε κάποιο ταξίδι να υπήρξε θέμα με το κλιματισμό του αλλά γενικά ο κλιματισμός του αρκετά ταξίδια που έχω κάνει είναι αρκετά δυνατός και ειδικά στις καμπίνες κοιμάμαι πάντα με το πάπλωμα, παρόλο που χαμηλώνω την ένταση στον αεραγωγο του κλιματιστικου!! 

Link to comment
Share on other sites

Την περασμένη Παρασκευή δεν είχε πρόβλημα. Ούτε στα σαλόνια, ούτε στις καμπίνες, αν και προφανώς δεν τις δοκίμασα όλες. Και μάλιστα σε ημερήσιο ταξίδι, όλα δούλευαν κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Σάμος στη Μυτιλήνη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ'' Ν.Π. 12396, ότι κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών στο λιμένα Μυτιλήνης, απογευματινές ώρες σήμερα, τραυματίστηκε μία 63χρονη εντός του πλοίου, όταν κατά την άνοδό της έπεσε στην κυλιόμενη σκάλα.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

Να χε και καμια καμπινα παραπανω καλα θα ηταν

Για Χιο Μυτιληνη δεν βρισκεις κρεβατι ουτε για δειγμα για καμια μερα

Link to comment
Share on other sites

Ας τα είχε όμως κι ας μην βρίσκαμε. Δεν είναι δρομολογιο 5 ωρών. Φτάνει τις 13 μερικές φορές και δεν μπορούν όλοι να ταξιδεύουν κατάστρωμα ή σε αεροπορικές.

Το γνωρίζουν οτι είναι λίγα, οπότε ας ρίξουν χρήμα τον χειμώνα να βάλουν καμπίνες.

Link to comment
Share on other sites

Τις μερες αιχμης δεν θα φτανανε ουτε οι καμπινες του ΘΕΟΦΙΛΟΥ, αλλα πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να μην υπαρχει κρεβατι για μια ασχετη μερα του Ιουλιου,απο τον Ιουνιο,και να περιμενουν ολοι αν θα υπαρξει καποια ακυρωση

Δεν προκειται η Αττικα να ριξει χρηματα για να φτιαξει επιπλεον καμπινες,οποτε ας μην εχουμε αυταπατες

Link to comment
Share on other sites

Το Νήσος Σάμος κατά την άφιξή του στο λιμάνι της Χίου, έφθασε έξω την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Καστέλλου και απέδωσε χαιρετισμούς κάνοντας χρήση φωτοβολίδων, καπνογόνων και της κόρνας του πλοίου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο πρώτο μου ταξίδι με το βάπορα δε δηλώνω εντυπωσιασμένος😋. Δε λέω μεγάλος, καραβολατρικός, ωραίο μπαλκόνι στην πλώρη αλλά στο επίπεδο 7 από τη μια άκρη ως την άλλη ακους αδιάκοπους συντονισμούς, τριξίματα, κλπ και μιλάμε για θόρυβο, όχι αστεία ενώ προς πρυμναν δε λείπουν και οι κραδασμοί. Δε λέω, όμορφο το εσωτερικό, καλόγουστα τα χρώματα αλλά κάπου στην ποιότητα συναρμολόγησης χωλαίνει το πράγμα.

Χαίρεται το μάτι σου ανοιχτωσιά τουλάχιστον, ενώ το πλήρωμα είναι ευγενέστατο !

Edited by kyr1
mises_douleies
Link to comment
Share on other sites

Θα συφμωνησω με τον @kyr1 οσο αναφορα τo vibration,το οποιο ειδικα στην πρυμη ειναι αρκετα εντονο.

Στο προχτεσινο μου ταξιδι ειχα αεροπορικο καθισμα προς τα πισω και ειδικα στο αναποδα , αισθανοσουν παρα πολυ εντονα τους κραδασμους.

Επι πλεον εγω τουλαχιστον δεν ειδα πουθενα ταμπελες που να δειχνουν ποιο σαλονι με αεροπορικες ειναι το καθενα.Χωρια οτι η παλια ονοματοδοσια της HSW ηταν πολυ καλυτερη ,σε σχεση με αυτο το ATS1,2 κλπ

Link to comment
Share on other sites

Τα σαλόνια δεν έχουν όνομα στο Σάμος και αυτό είναι το πρόβλημα όταν θες να κλείσεις αεροπορικό. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει το πρακτορείο ειναι να δει το πλάνο, κι αν εσυ ξερεις πως ειναι τα καθίσματα με τι διαρρυθμιση, να καταλαβεις ποιο σαλονι είναι. 

Αρκει να εχει την υπομονή ο άλλος να σου ανοιγει ενα ενα τα σαλόνια. 

ΥΓ εγώ έτσι έκλεισα παντως :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πιο σωστά το Νήσος Ρόδος θα αντικαταστήσει το Νήσος Σάμος και το Διαγόρας το Νήσος Ρόδος

On 7/1/2019 at 9:54 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Τον Οκτώβριο το Νήσος Ρόδος θα αντικαταστήσει το Νήσος Σάμος στη γραμμή της Χίου Μυτιλήνης και στην άγονη για Ψαρά Οινούσες.

Είναι γνωστό από τον Ιούλιο, ότι το Νήσος Σάμος θα έδενε τον Οκτώβριο

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...