Jump to content
Shipfriends

Anthem of the Seas (ΙΜΟ 9656101)


Recommended Posts

Κατά τη διάρκεια της τελετής για το Quantum of the Seas, κόπηκαν και τα πρώτα κομμάτια του Anthem of the Seas το οποίo θα παραδοθεί την άνοιξη του 2015!

 

 

Quote
 

Prior to this the first steel-cutting for her sister ship Anthem of the Seas took place at MEYER WERFT 's laser centre. Delivery of the Anthem of the Seas is scheduled in the spring 2015, that of the Quantum of the Seas as early as in the autumn of 2014.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ξεκίνησε χθες 20/11/2013 η κατασκευή του Anthem of the Seas !!!

 


The official keel-laying of the new cruise ship Anthem of the Seas was celebrated at MEYER WERFT in Papenburg by putting a block in place in the yard's covered building dock. Jarmo Laakso, Associate Vice President Quantum Class from Royal Caribbean International, put down the lucky penny in the dock before the block of the new ship was lowered by the 800-ts crane.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 months later...

 Το πλοιο ακομα ειναι σε κομματια τα οποια καποια στιγμη θα γινουν ενα αν δεν εχουν γινει ηδη.

Στην ΙΜΟμανια που με εχει πιασει σημερα, 9656101 ειναι αυτου του πλοιου

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...

Δε ξεκαθαρίστηκε εάν το πλοίο συνάντησε το τυφώνα στη διαδρομή ή γνώριζε ο Πλοίαρχος την υπάρξή του και πέρασε μέσα από αυτόν. Επίσης τρομερό λάθος είναι πως δεν ειδοποίησε την Ακτοφυλακή αμέσως αλλά αυτή επικοινώνησε αργότερα με το Πλοίαρχο για το συμβάν...!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Έχεις πολύ δίκιο, το Anthem είναι. Το οποίο Anthem μια και το πιάσαμε στο στόμα μας μπορούμε να το δούμε δεμένο εδώ στο Southampton, εδώ και η πρυμνιά όψη σε ένα ευχάριστο διάλειμμα του συννεφιασμένου καιρού. Όπως και να το κάνει κανείς, είναι εντυπωσιακό και μόνο λόγω όγκου, εδώ το βλέπουμε εν πλώ στο Solent με την περίφημη μπάλα εκτεταμμένη πρός τα πάνω, κι εδώ κατάπρυμη φωτογραφία την οποία πραγματικά το βρίσκω δύσκολο να σχολιάσω όσον αφορά το σχήμα που βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Nick the Greek said:

κι εδώ κατάπρυμη φωτογραφία την οποία πραγματικά το βρίσκω δύσκολο να σχολιάσω όσον αφορά το σχήμα που βλέπουμε.

Δυστυχώς, ακόμα και μια εταιρεία σαν την Royal Caribbean με in house ναυπηγικό και αρχιτεκτονικό γραφείο, είναι αδύνατον να κρύψει τον όγκο, το ύψος και την μονοτονία των μπαλκονιών των καμπίνων στις πλευρές αυτών των πλοίων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μέσα στην εβομάδα (Τετάρτη η Παρασκευη )στον Πειραιά,στο πλαίσιο του ταξιδιου του προς τη Goa για τον επαναπατρισμό Ινδικών πληρωμάτων

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε το Anthem of the Seas δεμένο στο προλιμένα σήμερα το απόγευμα, όπου ξεροστάλιασα να περιμένω να φύγει στις 17:00 που μας είπε ο Petros :D, άλλα τελικά έφυγε μετά τις 21:00. Μια σύγκριση μεγεθών μεταξύ Anthem of the Seas και Άγιος Νεκτάριος Αίγινας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η αναχώρηση απο λίγο πιο μέσα απο το λιμάνι.... Ετσι ειχε αναχωρήσει και την προηγούμενη αλλα βράδυ,έτσι ειχε αναχωρήσει και το σπέκτρουμ

 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο από το βίντεο του Πέτρο, το πλοίο ξαναήρθε στον Πειραιά.

Προσωπικά δεν ειναι ιδιαίτερα του γούστου μου αλλά αντικειμενικά είναι τρομερά εντυπωσιακό να βλέπεις αυτό το θηρίο, και ιδιαιτερα από ψηλά

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...