Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Πέρα από τον κ. Παναγιώτη Δαβαρη, που έχει την αντιπροσωπία της Hyundai στην εταιρεία είναι και η οικογένεια Συγγελιδη, που είναι αντιπρόσωπος της Citroën στην Ελλάδα, μιας και η σύζυγος του κ. Δαβαρη είναι η κόρη του κ. Συγγελιδη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

H Olympic Cruises ανακοινώσε το νέο πλοίο της δηλαδή το «Cosmos»αλλά και την μετονομασία της εταιρείας σε Evermore Cruises.

 

Η Olympic Cruises (Κ.Γ. Ολυμπιακές Κρουαζιέρες) ανακοίνωσε την ένταξη του νέου ιδιόκτητου πλοίου της, «COSMOS», χωρητικότητας 800 επιβατών, στον στόλο της, που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας, στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Το νέο της πλοίο «COSMOS» πληροί όλες τις σύγχρονες υποδομές του 21ου αιώνα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της μονοήμερης κρουαζιέρας. Οι πεντάστερες διεθνείς προδιαγραφές της  παραπάνω εταιρίας και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες  στους επιβάτες της, μαζί με το έμπειρο Ναυτικό πλήρωμα και το άρτια εκπαιδευμένο Ξενοδοχειακό προσωπικό, ισχυροποιούν τη θέση της στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας και ενδυναμώνουν τη συμβολή της στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών της  πατρίδας μας.

Το «COSMOS» με 70μ. μήκος, 10μ. πλάτος και 3μ. βάθος, θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 16 κόμβων, που το κατατάσσει στα ταχύτερα ημερόπλοια της κατηγορίας.

Η εταιρία στα πλαίσια της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσης της το 2013 μέχρι και σήμερα, προχωρά και στην αναμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας της. Η Olympic Cruises αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα μετονομαζόμενη σε EVERMORE CRUISES MARITIME COMPANY (ΕΒΕΡΜΟΡ ΚΡΟΥΪΖΕΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ).

To νέο λογότυπο, που οι χρωματικές επιλογές ταυτίζονται με το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, αντικατοπτρίζουν την είσοδό της εταιρίας σε μία νέα εποχή στο χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού.

Εκ μέρους των Evermore Cruises, μας δήλωσαν:

«Η ένταξη του Cosmos στον στόλο μας, μας κάνει πολύ περήφανους, καθώς έρχεται να προσφέρει νέες πολυτελείς και όχι μόνο, υπηρεσίες στους επιβάτες μας. Τα πέντε ειδικά κατασκευασμένα σαλόνια, τα σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και η  πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του είναι μερικά από τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά του Cosmos.

Με ειδικά διαμορφωμένο χώρο V.I.P., έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τρόπο που μέχρι σήμερα ο ημερήσιος θαλάσσιος τουρισμός δεν έχει γνωρίσει. Οι προσπάθειες μας για προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών και η συνολική ανάπτυξη της εταιρίας μας, μας ξεχώρισαν στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και  βραβευτήκαμε το 2015 με το «Certificate of Excellence» από το Διεθνές Ηλεκτρονικό Οίκο Αξιολόγησης Υπηρεσιών, Trip Advisor».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της “Τravelling Νews” σε κοινοπραξία προχώρησαν η Υδραϊκή Ναυτική εταιρεία, ιδιοκτησίας Δημητρίου Δρακόπουλου και η Evermore Cruises, ιδιοκτησίας οικογενείας Δάβαρη. Συγκεκριμένα, κατά την τελευταία εβδομάδα του 2016, οι δύο ναυτιλιακές εταιρείες που ασχολούνται με τη μονοήμερη κρουαζιέρα με καθημερινές αναχωρήσεις από τον Φλοίσβο, προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας που προβλέπει την από κοινού εκμετάλλευση της συγκεκριμένης γραμμής .Η Υδραϊκή Ναυτική εταιρεία, έχει στην κατοχή της, τα πλοία m/v Αννα Μαρου και m/v Πλατυτέρα των Ουρανών και η Evermore Cruises, έχει τα πλοία m/v Cosmos και m/v Kassandra Delphinous.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...