Jump to content
Shipfriends

Mazovia (IMO 9010814)


Recommended Posts

Χθες βράδυ (26 προς 27/12)  στις 1 ήταν προγραμματισμένο το Euroferry Brindisi να αναχωρήσει από Πάτρα για Ραβένα για να κάνει το δρομολόγιο που έχει κάθε Πέμπτη προς Παρασκευή βράδυ την ίδια ώρα. Χθες το απόγευμα στις 5.30 έφυγε από το παλιό λιμάνι  που ήταν από την Δευτέρα λόγω εορτών και πήγε στο νέο λιμάνι για να φορτώσει για Ηγουμενίτσα-Ραβένα. Τελικά το πλοίο δεν έφυγε ποτέ, το δρομολόγιο έμεινε ανεκτέλεστο και το πλοίο γύρισε πίσω ξανά σήμερα το πρωί στις 10 στο παλιό λιμάνι. Ξέρει κανείς το λόγο? 

Link to comment
Share on other sites

συμπαθητικο βαπορακι.

εχει και το καταπλωρο ρανταρ οπως και πολλα των βορειων θαλασσων και εχει και κατι... "μπουνια" (sorry αν δεν ειναι ο σωστος ορος) στο υψος του κυριως γκαραζ, κατω απο τη βαρδιολα, απο οπου βγαινει συρματοσχοινο για  να δενει.

 

ξεκουραζεται στο 11 του παλιου λιμανιου, με την αριστερη φουνραρισμενη

 

gallery_1817_1357_228417.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Δεν θα το''χαιρομαστε'' :P για πολυ ακομα καθως ο Γκριμαλντι το πουλησε εναντι 32.5 εκατομυριων ευρω.

 

Finnlines Plc’s subsidiary has signed the sales agreement of MS Euroferry Brindisi (MS Finnarrow) with an external party at a market price of EUR 32.5 million.

finnlines

Link to comment
Share on other sites

Πετροοο,διαβασε με προσοχη την ανακοινωση.Και γυρνα μετα και στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος.Αντε για να σε διευκολυνω το βαζω εγω :P


Στο naviearmatori γραφουν οτι ερχεται στη Μεσογειο και δευτερο πλοιο της Finnlines και συγκεκριμενα το Finnarrow.Nαυλωμενο για 5 χρονια και υπο Ιταλικη σημαια.
 
Ειναι και μακρια ο Σεπτεμβρης και δεν μπορω να σε βαλω να ξαναδωσεις εξετασεις. ^_^
Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

αν καταλαβα καλα, απο τις ανακοινωσεις και τα ποστ του μιλτιΑΔΗ το finnbrindisi ανηκει μεχρι σημερα στη finnlines, ειναι ναυλωμενο απο τη μητρικη grimaldi και πουληθηκε σε τριτο. ;)

 

το "external party" που λεει αφορα τον αγοραστη να υποθεσω και οχι καποιο παρτυ σε ταρατσα :P

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερον για την εξαγορα της κρατικης Πολωνικης Polferries δειχνει ο Γκριμαλντι.

το "external party" που λεει αφορα τον αγοραστη να υποθεσω και οχι καποιο παρτυ σε ταρατσα :P

Πουληθηκε οσο πουλησε η BSF το Ιθακη.. Υποπτο  :D  :D

Πραγματικά "μαγκιά" της Attica που κατάφερε να πουλήσει το Ithaki σε τέτοια τιμή. Ούτε να το φανταστώ το τι θ' ακούγαμε αν τυχόν αγοραστής στη θέση του Καναδικού ήταν το Ελληνικό Δημόσιο με το συγκεκριμένο τίμημα (Η μιζολογία/σκανδαλολογία δεν θα 'χε τέλος).

Στην(νυν κρατικη και μελλουσα ιδιωτικη)Polferries θα καταληξει το πλοιο.Ας δουμε-μεταφρασμενα-τι γραφει σχετικα το ship2shore

 

Το Πολωνικό Υπουργείο Οικονομικών έχει μόλις δημοσίευσει την πρόσκληση να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για την αγορά. Το μετοχικό κεφάλαιο της ναυτιλιακής εταιρείας Żegluga Bałtycka Polska SA (Polferries γεγονός) ανήκει εξ ολοκλήρου στο κρατος. Οι αιτήσεις πρέπει να φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου από τις 27 Νοεμβρίου. Μεταξύ αυτών θα είναι η μία από την ναυτιλιακή εταιρεία Finnlines με ιδιοκτητη τον Όμιλο Grimaldi της Νάπολης, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην ιδιωτικοποίηση της πολωνικής εταιρείας. Το έγγραφο αναφέρει ότι η διάθεση του Υπουργείου, τι αφορά το μερίδιο 91,64% στην Polferries, ενώ το υπόλοιπο 8,36% θα προσφερθεί στους εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας.

 
Finnlines ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει για € 30.000.000 στη μητρική εταιρεία Grimaldi πλοίο Finnhansa και εναντι € 32.500.000 το πλοιο Euroferry Μπρίντιζι σε άλλη εταιρεία. Σύμφωνα με αναφορές από πηγές κοντά στη φινλανδική εταιρεία, το Euroferry Brindisi φαίνεται να εχει σχεδιαστεί ακριβώς για την Polferries και η μεταφορά αυτού του περιουσιακού στοιχείου θα είναι μέρος της τιμής αγοράς της εταιρείας, εάν, όπως φαίνεται πιθανό, ο Όμιλος Grimaldi της Νάπολης θα είναι ο πλειοδότης. 
Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω οτι δεν θα ανεβει Πολωνια διοτι τα πλοια της Polferries ειναι ολα πολυ παλια για τα γουστα του Γκριμαλντι.Kαι τα 3 που εχουν οι Πολωνοι ειναι στην 35ετια..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...