Jump to content
Shipfriends

Mazovia (IMO 9010814)


Recommended Posts

Στο naviearmatori γραφουν οτι ερχεται στη Μεσογειο και δευτερο πλοιο της Finnlines και συγκεκριμενα το Finnarrow.Nαυλωμενο και αυτο για 5 χρονια οπως και το Europalink και υπο Ιταλικη σημαια.To πλοιο βρισκεται ηδη στα Τουρκικα ναυπηγεια Besiktas οπως και ειχε βρεθει προ μηνων και το ομοσταυλο του.Μου φαινεται οτι βρηκαμε ποιο θα ειναι το Euroferry Brindisi που περιμενουμε..

 

Να και η σχετικη ανακοινωση της Finnlines

Quote

Due to the volatile and challenging market environment there is still an overcapacity in the Finnlines fleet. Finnlines will cut its excess capacity by bareboat chartering MS Finnarrow for 5 years to the Grimaldi Group at market price. The vessel will sail under Italian flag in the Mediterranean Sea after carrying out some technical improvements, which will be financed by the Grimaldi Group. The flag change and the chartering arrangement is intended to be carried out during May.

(finnlines report jan-march 2013)

Να δουμε κα 2 φωτο απο την προοδο των εργασιων στο πλοιο που ανεβηκαν στο group των ναυπηγειων στο fb.Το κτιζουν ελαφρως απ οτι βλεπω..

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, δηλαδή ό,τι δε θέλει πια η Finnlines μας έρχεται ... ;)

(Πλάκα κάνω, αφού έτσι και αλλιώς αποφασίζει ο Γκριμάλντι).

Link to comment
Share on other sites

Το''Minoan''γιατι να μπει μπροστα?Δεν μπαινει σε γραμμη των Μινωικων.

 

Ως φιλος των Ευρωπαικων ferries δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει ιδιαιτερα το τεκνον της..Τζακαρτα <_<  :lol: Ωστοσο με τις διαστασεις του θα ηταν μια χαρα για Χιο-Μυτιληνη :lol:

 

Να το δουμε λιγο και μεσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο naviearmatori παντως επιμενουν οτι το Euroferry Brindisi που θα μας κανει παρεα για τα επομενα 5 χρονακια θα ειναι το Finnarrow.Καποιος Ιταλος μαλιστα παραθετει τα παρακατω στοιχεια για το Euroferry Brindidi(ο αριθμος ΙΜΟ επιβεβαιωνει το σεναριο αυτο)

Nome Nave EUROFERRY BRINDISI

Bandiera Italy
RI 88157
Numero IMO 9010814
Nominativo Internazionale IBCV
Compartimento marittimo - No. PALERMO - 256
Link to comment
Share on other sites

Απαράδεκτες μετασκευές (της νέας εποχής). Και δεν αναφέρομαι καν στον σχεδιασμό ή στην αρμονία των γραμμών (μόνο κάτι γραφικοί σαν εμένα ασχολούνται με αυτά), αλλά ρε αδερφέ, πόσα παραπάνω λεφτά θα κόστιζε να συνέχιζαν και στο καινούριο κομμάτι τον ίδιο τύπο παραθύρων με τα υπάρχοντα;..

Link to comment
Share on other sites

Την γραμμη του Zeus Palace θα αναλαβει τελικα ωστε να ερθει σε μας ο Zeus!

Παρα τα οσα αντιθετα ειχαν πει οι ιδιοι το Euroferry αυτη τη στιγμη βρισκεται ανοικτα της Σκυρου με προορισμο το Salerno.Θα κανει για αρχη καποια δρομολογια προςΤυνησια.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ηταν να ρθει(εξ'ου και το ονομα)αλλα προτιμηθηκε να καλυψει το κενο του Ζευς.Λογικα στο μελλον καποια στιγμη θα το δουμε κι απ τα μερη μας.Μεχρι τοτε ας δουμε το βιντεο με τα σωστικα του πλοιου. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση πάντως είναι πως το όλο project διήρκησε (σύμφωνα με το φιλμάκι που μας παρέθεσε ο MarkCreta) μόνο 70 μέρες.

 

Αυτό ας το δούνε όσοι αναρωτιούνται γιατί νέκρωσε η ΝΕΖ και τα ελληνικά ναυπηγία και γιατί αρκετοί προτιμούν πλέον τα απέναντι απο μας παράλια του Αιγαίου.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με το συστημα κρατησεων της Grimaldi τη γραμμη της Ραβεννα θα την ξεκινησει ο..Πριντεζης  B) μεχρι να τελειωσουν οι εργασιες στην Τρανς.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...