Jump to content
Shipfriends

Με 5 ελληνικές συμμετοχές η Διεθνής Έκθεσης “Transport Logistic”στο Μόναχο


Recommended Posts

Δυναμικη η παρουσια των ακτοπλοικων μας εταιρειων και φετος.

 

Πέντε ελληνικές εταιρείες θα λάβουν μέρος στη Διεθνή Έκθεση «Transport Logistic», που πραγματοποιείται από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013, στο Μόναχο, ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

 

Ειδικότερα, πρόκειται για τις Aerospace One SA, ANEK LINES SA, Athens International Airport SA «Eleftherios Venizelos», Minoan Lines SA και Superfast Ferries/Blue Star Ferries.

Η Transport Logistic θα «φιλοξενήσει» όλο τον κόσμο των μεταφορών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων, που θα αφορούν στα συστήματα ενδοεργοστασιακών μεταφορών όπως ροή υλικού και αποθήκευση, ενώ θα καλύπτει όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός, υπηρεσίες).

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 55 χώρες- εκθέτες, ενώ στις εγκαταστάσεις της θα βρεθούν περισσότεροι από 51.000 εμπορικοί επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Και εφέτος, στο πλαίσιο της έκθεσης θα διεξαχθεί το Διεθνές Συνέδριο για την αεροπορική μεταφορά εμπορευμάτων Air Cargo Europe 2013.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.transportlogistic.de για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.

 

kathimerini.gr

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

στο περίπου. (από μια γρήγορη βόλτα)

η MINOAN χανόταν στο μεγάλο περίπτερο του Ομίλου και ΑΝΕΚ/SUPERFAST σε κοινό περίπτερο (λογικό αφού στόχος ηταν οι μεταφορικές της Ευρώπης).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...