Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν ξερω ειναι το λες χαμηλη ταχυτητα και αν το κανουν για λογους οικονομιας αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα τη Μυκονο παει απο 15.5 -17.5,αρκετα κατω απο τα κανονικα του

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Τα 17 μίλια είναι χαμηλή ταχύτητα??

Αφού ρωτάτε.

Γενικώς, σίγουρα είναι χαμηλή ταχύτητα.

Και για το συγκεκριμένο πλοίο, μειωμένη είναι.

Προφανώς αντιμετωπίζει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Χρόνια Πολλά. !Το πλοίο κατά την αναχώρηση του έκανε και μια αθόρυβη πιρουέτα στο μέσα λιμάνι της Τηνου για να αποδώσει τιμές στην Παναγία να και μια εικόνα κακής ποιότητας όπου τράβηξα 

842A07A9-94BA-4A89-A4EE-CAF1A16DDC6E.jpeg

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Πέτυχα αρκετές φορές το superstar στην Τήνο  σε πρωινές και βραδινές αφίξεις και μου έκανε εντύπωση η πολλή κίνηση που έχει. Χαίρεσαι να το βλέπεις  αυτό το πλοίο, λες και δεν γερνάει με τίποτα. Και οι μανούβρες του είναι πάντα εντυπωσιακές. Bonus μακρινή φωτογραφία τραβηγμένη από το θαλασσάκι ηλιοβασίλεμα.

 

IMG_5685.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Απώλεια άγκυρας του Ε/Γ -Ο/Γ Superstar στην Πάρο 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου για απώλεια της δεξιάς άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERSTAR” Ν.Π. 9939, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμένα Παροικιάς Πάρου..

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο -Τήνο -Μύκονο με τελικό προορισμό τον λιμένα Πάρου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Superstar στην Ραφήνα

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για τραυματισμό 74χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 9939.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κινούμενος καθοδικά στην εσωτερική κλίμακα του πλοίου, απώλεσε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξιό άκρο.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του εν λόγω πλοίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

 

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Superstar στην Πάρο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου για τραυματισμό ναυτικού μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ” Ν.Π. 9939, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα.

Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία απόδεσης και απόπλου του εν λόγω πλοίου από τον λιμένα Παροικιάς Πάρου, ο ανωτέρω, στην προσπάθεια του να βοηθήσει μία επιβάτιδα να διατηρήσει την ισορροπία της, μετά από μία απότομη κίνηση του καταπέλτη, τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο ναυτικός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...