Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ας δούμε το Superferry II σε μια αναχώρηση από το λιμάνι της Άνδρου στις αρχές Αυγούστου. Καθώς και στο λιμάνι της Πάρου, οπού κάθε Κυριακή πρωί έβγαινε στη ράδα του κόλπου της Παροικίας, για να εξυπηρετηθούν τα υπόλοιπα πλοία της γραμμής. Το Superferry II αναμένεται να σταματήσει δρομολόγια από τη γραμμή της Ραφήνας στις 13 Σεπτεμβρίου, αρκετά νωρίτερα από ότι τις προηγούμενες χρονιές.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γιατι εμένα μου λέει οτι θα πάει Κάσοκαρπαθία?

1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα θα δούμε κάποιο πλοίο στη θέση του Πρέβελης και μάλλον θα είναι μεγάλη έκπληξη!!! Δεν νομίζω ότι το Πρέβελης θα λείψει 10 ημέρες μόνο για το δεξαμενισμό.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Μακάρι! Πάντως στην Α-Τ-Μ με άλλα τρία πλοία τι να κάνει αφού η κίνηση έχει πέσει πάρα πολύ. Έτσι και αλλιώς μερίδιο στα φορτηγά δεν έχει πολύ μεγάλο.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ευχάριστη δρομολόγηση . Θεωρώ όμως , πως θα υπάρχει ένα θεματάκι με τον μικρό αριθμό καμπινών . 

Edited by Svo
Link to comment
Share on other sites

Και με το γκαραζ θα υπαρχει θεμα και σιγουρα θα μενουν εξω καποια Σαντορινιωτικα φορτηγα προς χαρα ΣΟΛΟΜΟΥ και ΔΗΛΟΣ. Παντως αξιοπρεπως πιστευω θα ανταπεξελθει και θα δουμε και 19ρια στη γραμμη λογικα.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

Βραδινή συνάντηση με το Superferry II στο λιμάνι της Πάρου στις 3/08/2020. Λίγο καιρό μετά ταξίδεψα με το βαπόρι από Ραφήνα για Πάρο. Έφτασε καθυστερημένο στη Ραφήνα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η αναχώρηση του πάνω από μια ώρα. Τα έχει τα χρονάκια του το πλοίο και φαίνεται και στους εσωτερικούς του χώρους αυτό, πέρα απ' το τρίξιμο που είναι αρκετά έντονο ειδικά όταν μανουβράρει. Στα θετικά του σίγουρα το πλήρωμα που ήταν πολύ ευγενικό αν και εμφανώς ταλαιπωρημένοι από τα συνεχόμενα δρομολόγια του. 

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο αναχώρησε από Ραφήνα με προορισμό τον Πειραιά, για να ξεκινήσει δρομολόγια στην άγονη Καρπάθου από αύριο. Αυτή τη στιγμή ανοιχτά της Λούτσας 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...