Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το πλοίο πήγαινε κομμένο απ τη Μύκονο (προφανώς λόγω καιρού), έφυγε με μισή ώρα καθυστέρηση από την Πάρο,  με 35λεπτά καθυστέρηση από την Ίο και με 20 λεπτά καθυστέρηση από την Σαντορίνη (επειδή έχει μισή ώρα παραμονή, καλύφθηκε) και όλα αυτά επειδή έπρεπε να είναι Σαντορίνη στις 18:25 που έφτασε αντί για τις 17:45 που έλεγε το πρόγραμμα;

Δεν βρίσκω λογική.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και ήμουν στο πλοίο νομίζω πως θα χρειαστεί να επιμεινω. Άλλωστε ο καιρός ανέβηκε ουσιαστικά μετά τη Σαντορίνη και όχι μετά τη Μύκονο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου από την ώρα που φύγαμε από Ραφήνα και έως και τη Σαντορίνη δεν ανέβασε πάνω από 18.5. 

Και από την Οία και μετά έκοψε περαιτέρω μέχρι να δέσει στον Αθηνιο. Μετά άνοιξε στροφές παρά τον καιρό και ο λύκος κι αν εγερασε πάτησε τα 20+ μέχρι το Ηράκλειο 

 

Edit : Προφανώς αυτοί που έπρεπε να κατέβουν Ηράκλειο από Σαντορίνη είχαν καθυστερήσει και οι ίδιοι με τη σειρά τους και δεν γινόταν να μην επιβιβαστουν

Edited by hayabusagr
Link to comment
Share on other sites

Αν είναι έτσι να τηλεφωνάμε όποτε καθυστερούμε να πουμε επειγόμεθα καθυστερήστε το λίγο, αυτοί που ναι μέσα ούτως ή άλλως το χουν προλάβει δεν θα τους πειράξει να αργήσουν μια ωρίτσα. Τι 5 άτομα τι 50 (ένα γκρουπ)... Τι 500 οι υπόλοιποι που θα περιμένουν! 

Link to comment
Share on other sites

Το βαπορι πηγαινει κομμενο μεχρι Σαντορινη για καποιους λογους.Φυσικα αυτο δημιουργει καποια θεματα μικρων καθυστερησεων.Ισως το θεμα λυθει μετα το επομενο ΣΑΣ....

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ναι διότι το να καθυστερείς για γκρουπ ή να καθυστερείς για λόγους που θα λυθουν στο ΣΑΣ (αφήνεις υπονοουμενα για το λιμανι της Σαντορίνης και τα υπόλοιπα προσεγγιζοντα πλοια, που προφανως καταπονουν το ντοκο), ειναι επαγγελματισμος.

Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε κάποια πράγματα και να γίνει πράξη ο σεβασμός προς τον επιβάτη. 

Δεν μπορείς να λες θα φτασω 17:45 στον Αθηνιό και φτάνεις 18:25 γιατί έτσι επρεπε και όχι γιατί υπήρχαν αστάθμητοι παράγοντες όπως πχ ο καιρός ή η αυξημένη κινηση σε προηγούμενο λιμανι.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Σήμερα αναχωρώντας από την Σαντορίνη για Πάρο, αντι να πάει από τη γνωστή πορεία  κάτω από την Καλδέρα, ενδεχομένως λόγω διαφόρων ιστιοφόρων που έπλεεαν εκεί, πήγε πήγε πίσω το ηφαίστειο, έστριψε δεξιά περνωντας ανατολικά της Θηρασίας, και έπειτα βγήκε από την Οια.

sf 2.PNG

Link to comment
Share on other sites

Και άλλες φορές το έχει κάνει.Μήπως έχει σχέση με αυτο;

Quote

Το Superferry ii να ξυρίζει τις ακτές στο Αμμούδι και στη Νέα Καμμένη με 20,5+ κόμβους προσπαθώντας να μπει στον Αθηνιό πρώτο από το Champion Jet 1.

Μήπως του το επιβάλλει το λιμεναρχείο;

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Τα SUPERFERRY 2 σχεδόν πάντα περνάει έξω από το ηφαίστειο για να μπορέσει να αναπτύξει με τη μία όλη του την ταχύτητα ώστε να μην ενοχλεί με τα απόνερά του τις λάντζες από τα κρουαζιερόπλοια που παίρνουν και αφήνουν τους επιβάτες τους. Αν πέρναγε από μέσα αναγκαστικά θα πήγαινε με μειωμένη ταχύτητα. Αυτό μου το είπε πριν 2 βδομάδες αξιωματικός στη γέφυρα του πλοίου. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tην περνάει συχνά την Κατερινιώ ειδικά τώρα που η παραμονή στο Γαύριο είναι πεσμένη λόγω εποχής.

Πάντως το highlight της φετινής σεζόν ήταν το  προσπέρασμα επί του FF Άνδρος στα γαυριονήσια με τα 2 πλοία να γυρνάνε από  Τήνο προς Άνδρο.

Το πλοίο τυγχάνει μοναδικής περιποίησης από την golden.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...