Jump to content
Shipfriends

Quantum of the Seas (ΙΜΟ 9549463)


Recommended Posts

Το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που θα σαλπάρει για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2014, υπόσχεται πολλά περισσότερα από ένα απλό ταξίδι αναψυχής, αφού μπορεί να μας κάνει ακόμα και να πετάξουμε-στην κυριολεξία! :eek:
Τί άλλο ακόμα θα σκεφτούν για την προσέλκυση επιβατών???  Πάρτε μια γεύση από τις μοναδικές δραστηριότητες που θα προσφέρει το Quantum of the Seas, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:
 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hScXsWCW0uE

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Ουσιαστικα δεν ειναι καθελκυση! Γεμισμα της δεξαμενης στην οποια κατασκευαζεται ειναι, μπορεις να το πεις η πρωτη του συναντηση με το νερο. Εντυπωσιακο! Ειχα τη τυχη να το δω απο κοντα αλλα με μικροτερο πλοιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Μερικές εικόνες του hi-tec και artistic εσωτερικού του από τη Daily Mail. Χαρακτηριστικά είναι -πέραν της κάψουλας- τα ρομπότ-bar tender και το ομοίωμα της πολικής αρκούδας των 8 τόνων, φιλοτεχνημένο από τον Lawrence Argent.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλώς εχόντων των πραγμάτων,Θεού θέλοντος B)  και καιρού επιτρέποντος ,την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι στον Πειραιά.Ωρα άφιξης ο ΟΛΠ λέει 9...Πιστεύω θα ζήσουμε μέρες Queen Mary 2 :P

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

To κρουαζιερόπλοιο «QUANTUM OF THE SEAS» της εταιρίας Royal Carribean International (RCI) και τον καπετάνιο κ.Srecko “Felix” Ban, θα υποδεχθούν η Διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. στην πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά, τη Δευτέρα 18.05.2015, ώρα 11.00.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...