Jump to content
Shipfriends

SNCM New Buildings


Recommended Posts

Κι ενω εμεις πουλαμε,επειδη πειναμε.. :rolleyes:

8 νεα πλοια ετοιμαζεται να παραγγειλει η Γαλλικη εταιρεια τα οποια σχεδιαζεται να παραδωθουν μεταξυ 2015-2019(δυο κατ' ετος).Υποψηφια ναυπηγεια ειναι τα:STX France di Saint Nazaire,ενα Ιαπωνικο και ενα Κορεατικο.

Link to comment
Share on other sites

Σαν πολλά δεν είναι; Προφανώς για αντικατάσταση κάποιων παλιών του στόλου και άνοιγμα σε νέες γραμμές; Θα μάθουμε εν καιρώ κι αν επαληθευτεί το δημοσίευμα. Εξάλλου μέχρι το '19 που υποτίθεται θα παραδοθεί το τελευταίο έχουμε καιρό. Μακάρι πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με νεοτερα δημοσιευματα στην ηλεκτρονικη εκδοση της Lloyd's List τα 8 νεα πλοια θα ειναι τυπου ro/ro και το συνολικο κοστος κατασκευης τους θα ανελθει στα 800 εκατ.ευρω!Επικρατεστερα για να αναλαβουν τη ναυπηγηση ειναι τα Γαλλικα ναυπηγεια της STX.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για τα 8 νεα πλοια που λετε παραπανω,εχουν κυκλοφορησει καποια πρωτα πιθανα σχεδια που θυμιζουν νομιζω ferries απο τα STX(superspeed).Καποια χαρακτηριστικα τους: μηκος 180m,1500 επιβατες,γκαραζ 2400 γραμμικα μετρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τρια ναυπηγεια εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον για τη ναυπηγηση των νεων Ferries της εταιρειας που αναφερουμε παραπανω.Προκειται για τα Γαλλικα STX,το Γερμανικο Meyer Werft και τα ναυπηγεια της Daewoo στη Ν.Κορεα.Το ανοιγμα των προσφορων και η επιλογη του αναδοχου θα γινει την ερχομενη ανοιξη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Κατα την αποψη μου ειναι superfast τριτης γενιας.. :D Ε λογικο βεβαια να παραπεμπουν εντονα και σε superspeed(sf δευτερης γενιας :P)μιας και απο τα πρωτα τα χωριζουν πλεον 15 χρονια εξελιξης. .

Link to comment
Share on other sites

Offtopic: Tα SuperSpeed σχεδιαστικά πρoσωπικά δεν τα θεωρώ ακριβώς εξέλιξη των Superfast, αν και σε αυτά της βαλτικής φέρνουν πρύμα και στην κατανομή των decks. Το όνομα-brandname τους μιμήθηκε κυρίως η Color Line κυρίως. 

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Αυτο το project, των 8 πλοιων μου θυμίζει το project που είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό η ΝΕΛ για 6 νεότευκτα....καλό στα σχέδια, αλλά μάλλον δε θα γίνει πράξη.....Εξάλλου πολλά από τα πλοία της εν λόγω εταιρείας είναι μη κερδοφόρα, και η εταιρεία είναι πάρα πολύ άσχημα οικονομικά.......Απο κει που την λέγανε κάποιοι seafrance της μεσογείου, τώρα πάει να φτιάξει νεότευκτα;; χλωμό......Δεν ξέρω καθόλου......

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...