Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Στη σελιδα της εταιρειας στο facebook εχει αναρτηθει αυτο

 

«ήρθα στη Ζάκυνθο για να μείνω, με στόχο να σπάσω τα μονοπώλια και τα καρτέλ, και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να συμμετάσχω σε κάποια κοινοπραξία. Εγώ θα περπατάω στη Ζάκυνθο με ψηλά το κεφάλι».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

εμενα η kefalonian μου θυμιζει λιγο τον Alpha Digital. μπηκε με βαρυγδουπες ανακοινωσεις, μεγαλες προσφορες προς συνδρομητες και ομαδες οτι θα σπασει το μονοπωλειο του Supersport και θα αναβαθμισει το προσφερομενο θεαμα, αντεξε μια σαιζον και κατι και στο τελος εξηφανισθη μεγαλοπρεπως

Link to comment
Share on other sites

σιγουρα παντως εχει υιοθετησει στοιχεια του... επικοινωνιακου μοντελου που ακολουθησε η Golden στο ξεκινημα της.

 

εγκωμια για το πλοιο σε υπερθετικο βαθμο, εντονο τοπικιστικο στοιχειο και... αμφια

 

αγιασμος εγινε την παραμονη του ξεκινηματος του πλοιου, απο τον μητροπολιτη κεφαλληνιας.

 

 

ο συγχρωτισμος με το παπ... συγνωμη με τον ιερο κληρο, συνεχιζεται B)

 

πλεον φεραμε στο πλοιο τις ιερες σαγιοναρες :blink:  του αγιου διονυσιου.

 

pantofla_agiou.jpg

 

ειλικρινα αυτες τις μερες αναρωτιομουν αν εχει καμια ουσιαστικη αξια αυτη η ειδηση. το βαζω μονο και μονο για να δουμε οτι ακολουθειται το ιδιο επικοινωνιακο μοντελο που ειδαμε περσυ στην κεφαλονια: αγιοι, παπαδες, ακαταπαυστα δοξολογικα δημοσιευματα, προετοιμασμενα screenshots της ταχυτητας του πλοιου και γενικως συμπεριφορα που θυμιζει περισσοτερο προεκλογικη εκστρατεια επαρχιωτη πολιτικου, παρα εισοδο μιας μικρης εταιρειας σε μια νεα αγορα.

 

kefalonian4.jpg

 

(οι φωτο απο τα: imerazante & e-kefalonia)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

εξω ντερτια και καημοι B)

 

ο δημαρχος κεφαλονιας και... πασης επτανησου το εριξε εξω σε ελληναδικο του ζαντε, με τον ισχυρο ανδρα της kefalonian να του χτυπα παλαμακια

 

1525062_717936358224722_177953166_n.jpg

 

για τη σχεση δημαρχου/λυκουδη γνωριζετε. τον τελευταιο καιρο που η kefalonian εχει βαλει ποδι στο ζαντε, το διδυμο περνα πιο πολυ καιρο με τον αγιο διονυσιο παρα με τον αγιο γερασιμο.

περα απο την αναζητηση περισσοτερων συμμαχων και ερεισματων για την kefalonian, οι φημες λενε οτι τα πολλα κολλητηλικια με ορισμενους ζακυνθινους  παραγοντες εχουν να κανουν και με τις τοπικες εκλογες που ερχονται

Link to comment
Share on other sites

εκτος απο το ζακυνθος (η ΑΝΕΖ εδω και καιρο ειναι defacto εκτος κοινοπραξιας με το προσχημα της βλαβης), πριν τις γιορτες φωτογραφιζαν, χωρις να το κατονομαζουν και το πηνελοπη σαν ενδεχομενο "στοχο".

 

γενικως πολλες φημες ακουγονται, οι περισσοτερες διαρρεουν απο το περιβαλλον της εταιρειας, αλλα το τι πραγματικα εχουν κατα νου πρεπει να το ξερουν μονο 2-3 ανθρωποι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

περα απο την αναζητηση περισσοτερων συμμαχων και ερεισματων για την kefalonian, οι φημες λενε οτι τα πολλα κολλητηλικια με ορισμενους ζακυνθινους  παραγοντες εχουν να κανουν και με τις τοπικες εκλογες που ερχονται

 

ο πρωην νομαρχης ζακυνθου και βουλευτης για μια μερα στη βουλη του Μαΐου Διονυσης Γασπαρος, προωθειται απο πολλους γαλαζιους (σε ζαντε και αθηνα) για υποψηφιος δημαρχος του νησιου.

τι μας νοιαζει και τι σχεση εχει με το topic. εχει γιατι απο τους βασικους υποστηρικτες της υποψηφιοτητας αυτης ειναι και ο δημαρχος κεφαλονιας (συμφωνα με το δημοσιευμα και συμφωνα με οσα ακουγονταν τον προηγουμενο καιρο), ενω ο κ.Γασπαρος ακουγεται οτι στηριζει την εισοδο της kefalonian στη γραμμη της ζακυνθου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όπως ανέφερα στο θέμα δρομολογίου Κυλλήνη - Ιθάκη η Kefalonian σχεδιάζει να καλύψει το κενό που θα αφήσει η Ionian Ferries και μάλιστα σχεδιάζει την άμεση αγορά δεύτερου πλοίου, ώστε να μην αφήσει τη Ζάκυνθο. Έχουν καθυστερήσει γιατί ψάχνουν πλοίο αντάξιο του Κεφαλονιά.

 

Ρεπορτάζ του e-kefalonia.net

"..Μιλώντας με ανθρώπους της εταιρίας δεν μας έκρυψαν το ενδεχόμενο το αμέσως πρόσεχες διάστημα να αγοραστεί και νέο πλοίο ώστε η εταιρία να καλύπτει όλες τις ανάγκες του νοτίου Ιονίου (Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη).
.......
Στην Kefalonian Lines είναι να μην πειραχθούν καθόλου τα σημερινά δρομολόγια από Κυλλήνη σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά ώστε να τηρηθεί στο ακέραιο η υπόσχεση και η συνέπεια της εταιρίας απέναντι στο απαιτητικό επιβατικό κοινό σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Η Kefalonian Lines έχει καθυστερήσει την αγορά νέου πλοίου γιατί έχει βάλει ψηλά τον πήχη, ανέφερε άνθρωπος της ναυτιλίας στο e-kefalonia.net. η εταιρία επιθυμεί την αγορά ενός αξιόπλοου πλοίου εφάμιλλου του «Νήσος Κεφαλονιά»..."

Link to comment
Share on other sites

Petros P το e-kefalonia μόνο το να ανέβει η επισκεψιμότητα δε θα θέλει αυτές τις ημέρες. Λόγω του σεισμού (των σεισμών) πολύ συχνά είναι "κάτω" από υπερβολικό αριθμό χρηστών!

Τώρα για το αν έχε βάση ή όχι, θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι παρουσιάζει τη γραμμή της Kefalonian

 

.Voyager πρώτα θα μπει το Κεφαλονιά. Το δεύτερο θα θέλουν να μπει από Απρίλιο το νωρίτερο

Edited by kerkini
Link to comment
Share on other sites

ειπαμε και παραπισω. στην ακρη του μυαλου τους ειναι παντα και οι τοπικες εκλογες του Μαΐου. γι'αυτο παμε παντου και απο λιγο για να λεμε σε ολους σας εξυπηρετουμε

Link to comment
Share on other sites

'Οπως μου φαίνεται το Κεφαλονιά θα είναι αυτό που θα μπει και στη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Κυλλήνη! Η αγορά δεύτερου πλοίου άμα γίνει θα γίνει πιο μετά!

Πρωινό δρομολόγιο από Σάμη στις 8:00-αφού έχει πάει πρώτα πισαετό- άφιξη 10:00 στην Κυλλήνη. Κανονικά θα γίνονται μετά τα δρομολόγια για Ζάκυνθο και Πόρο. Και το βραδινό δρομολόγιο στις 21:30 αντί για Πόρο θα γίνεται για Σάμη με άφιξη στις 23:30 (και αν αποφασισθεί θα δένει πρώτα Πισαετό και μετά θα πηγαίνει Σάμη).

Link to comment
Share on other sites

συνφορουμιτες θα μιλησω ως απλος επιβατης:εξηγειστε μου λιγο γιατι αντιπαθειτε τοσο πολυ αυτη την εταιρεια??πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο!!!εγω προσωπικα ταξιδευω 3 φορες τη βδομαδα(τις 2 με τη [(κοινοπραξια) τη μια με τη (κεφ)]μονο καλο εχουμε δει απο'τον ανταγωμισμο..πηγαινοερχομαι με τα μισα λεφτα..το τι γινεται με παρισσο-λυκουδε-τυρογαλα-ζαντε δεν μ'ενδιαφερει!!ας βγαλουν τα ματια τους για το καλο το δικο μου(προσωπικα)και για πολυ κοσμο(τουριστες-και ντοπιους)που πηραν ανασα απο την ακριβια τοσα χρονια..(οφ-τοπικ:βαζω το χερι μου στη φωτια το ιδιο ισχυει για ολες τις μονοπολιακες γραμμες στην Ελλαδα)με συγχωρειτε αν σας κουρασα..

Link to comment
Share on other sites

η μειωση τιμων λογω του ανταγωνισμου ειναι παντα κατι θετικο για τον επιβατη οποτε συμβαινει (και για οσο κραταει) και σιγουρα μεγαλη ανακουφηση τετοιες εποχες.

 

οσο για την kefalonian, επιφυλαξη υπαρχει και οχι αντιπαθεια. το γιατι το εχουμε αναλυσει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο. δες μονο τι εχουν εξαγγειλει και τι εχουν δηλωσει κατα καιρους και τι πραγματικα εχει γινει

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

To FMVoice.eu φιλοξενεί δηλώσεις του Δ. Λυκούδη στην Μαρίζα Θεοτοκάτου, σχετικά με το πως αποφάσισαν να ιδρύσουν εν μέσω κρίσης νέα ακτοπλοϊκή εταιρεία, τα πλάνα αγοράς δεύτερου πλοίου και την κάλυψη της Ιθάκης. Ο τίτλος του άρθρου είναι:Στόχος μας το Β. Ιόνιο να αποκτήσει γρήγορα και αξιόπιστα πλοία

 

 

Αυτή την στιγμή, όπως επισήμανε ο κ. Λυκούδης, έχουμε ήδη δρομολογήσει την αγορά ενός δεύτερου πλοίου που θα καλύψει τις γραμμές της Ιθάκης, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Kefalonian Lines, ανέφερε ότι το δρομολόγια της Ιθάκης θα ξεκινήσει από τις 17 Φεβρουαρίου, καθώς, όπως σημείωσε, «δυστυχώς η άλλη εταιρεία που κάλυπτε την γραμμή την εγκαταλείπει και στα πλαίσια της κοινωνικής διάστασης που αναφέρθηκε και προηγουμένως αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε εμείς το νησί με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως, πρωί και βράδυ, ενώ από 1 Απριλίου τα δρομολόγια θα γίνονται καθημερινά».

Edited by kerkini
Link to comment
Share on other sites

βορειο ιονιο ειναι η κερκυρα και οι παξοι. κεφαλονια ιθακη και ζακυνθος ειναι κεντρικο ιονιο ;).

 

πιστευω οτι το "δευτερο" πλοιο, αν υπαρξει, θα ειναι ειτε καποια συνεργασια με υφισταμενο παικτη (ΑΝΕΖ που ακουγετα αρκετα), ειτε καποια ναυλωση για μικρο διαστημα.

 

YΓ: πως και δεν ειπε παλι οτι ακομη δεν εχουν βρει πλοιο ανταξιο του κεφαλονια, γι'αυτο αργουν

Edited by proud_ionian
ΥΓ
Link to comment
Share on other sites

Δ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «ΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ»
Οι δηλώσεις του κ. Λυκούδη στην κάμερα του Ionian Channel
 

Ανακοινώνω νέες μειώσεις τιμών. Δηλαδή 19.90 ευρώ ΙΧ και επιβάτης και η επιστροφή δωρεάν. Δεν πιστεύουμε ότι αντέχουμε σ’ αυτές τις τιμές. Απαντάμε όμως στην πολιτική να μας εκδιώξουν από τη Ζάκυνθο με στόχο να παραμείνουν οι συνάδελφοι ως μονοπώλιο στη γραμμή. Είναι προφανές ότι θέλουν να μας εκμηδενίσουν. Απαντάμε ότι δεν φεύγουμε και μειώνουμε ξανά τις τιμές. Θα είμαστε 50% φθηνότεροι από τις τιμές της Κοινοπραξίας. Ήρθα έντιμα στο νησί και τους κοίταξα όλους στα μάτια. Οι τιμές που υπήρχαν δεν άξιζαν στο ζακυνθινό λαό. Από τις 20 Δεκεμβρίου και όταν ανακοίνωσα τις πρώτες τιμές προχώρησαν σε εκπτώσεις 60%. Ο στόχος τους δεν ήταν να ανακουφίσουν τους Ζακυνθινούς, αλλά στόχευαν στην εκδίωξή μας. Δεν πρόκειται να ξαναζήσει η Ζάκυνθος τα 44 ευρώ ΙΧ και επιβάτης. Είναι μονόδρομος για όλους τους Ζακυνθινούς η στήριξη της Kefalonian Lines.

 

Πηγη: ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

νεο γραφειο στη Ζακυνθο και υποσχεσεις του αφεντικου και για επεκταση σε αλλες δραστηριοτητες.
 


Τη φράση “ήρθα για να μείνω” την είπε ο Δ. Λυκούδης στις 17 Δεκεμβρίου. Έμπρακτα το αποδεικνύει καθημερινά καθώς ενοικίασε σε κεντρικό σημείο (κοντά στον ΟΤΕ) μεγάλο χώρο για να δημιουργήσει τα νέα γραφεία της “KEFALONIAN LINES”.
* Σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει ανοίξει η όρεξη και αναζητεί στο βασιλικό μεγάλο χώρο προς ενοικίαση για να κατασκευάσει υπερσύγχρονο beach bar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...