Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα - Λοιπές Κυκλάδες


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
On 5/17/2021 at 12:52 PM, hsw said:

Επίσης με την προσθήκη της Πάρου στο δρομολόγιο αφαιρέθηκε η προσέγγιση στην Άνδρο στις επιστροφές.

 

Να πούμε ότι εκτός από την αφαίρεση της Άνδρου, άλλαξε στις επιστροφές του Superexpress η σειρά προσέγγισης σε Πάρο-Νάξο ώστε να είναι όπως στο κατέβασμα, άρα το δρομολόγιο διαμορφώνεται Σαντορίνη-Ίος-Πάρος-Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 8/5/2022 at 3:23 AM, hsw said:

Πρέπει να δουλεύει πολύ καλά σε όλο του το δρομολόγιο (και ειδικά στο Ραφήνα-Τήνος και πίσω), και ειδικά φέτος που αφαιρέθηκε η Νάξος από το δρομολόγιό του στο κατέβασμα (ξέρουμε γιατί;) 

Φαντάζομαι ότι η Νάξος αφαιρέθηκε δοκιμαστικά στο δρομολόγιο προς το κάτω για να δούνε πόσο πιο ανταγωνιστικό θα γινόταν το δρομολόγιο του με τον ανταγωνισμό. Εάν δουν ότι πάει καλά ίσως του χρόνου να κοπεί η Νάξος και στο ανέβασμα 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Νομίζω δούλευε καλα μέσα στο καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο ήταν μια τίμια και φθηνότερη επιλογή, καθώς και η μοναδική από Ραφήνα προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πως δούλευε, πάντως 7 προσεγγίσεις τη βδομάδα στο Κουφονήσι μου φαίνονται πολλές. Μια καλή επιλογή θα ήτανε κάποιες μέρες να προσεγγίζει Ίο αντί για Κουφονήσι (πχ τις μέρες που πάει Κουφονήσι το Blua Star Naxos). Η Ίος μετά τη φυγή του Blue Star Paros απ' τη Ραφήνα δεν έχει το πρωί συμβατικό από Αττική. Με ένα φθηνό εισιτήριο πιστεύω πολλοί νέοι και φοιτητές θα το προτιμούσαν. 

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς η εταιρεία του έκρινε ότι δεν αξίζει η προέκταση αυτή. Από θέμα χωρητικότητας δεν υπάρχει θέμα, έχει Blue Star, εχει Seajets, Highspeed, Σκοπελίτη κλπ. Τουλάχιστον έτσι δε θα έχει καθυστερήσεις στις επιστροφές όπως κάποιες μέρες πέρυσι. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εδώ ειδαμε πειραια-τηνο ταχύπλοο και ακόμα να βαλουν Ραφήνα-Σύρο… λυπηρό.

 

Το φθηνότερο για να πας συρο φέτος από πειραια ηταν 45,50€. Η μυκονος το πιο τουριστικό νησί είχε επιλογή από Ραφήνα στα 38€. Όπως κανουν προεκτάσεις για Παρο/Νάξο ετσι πρέπει και για Σύρο. Και ας Βαράνε 5 ωρο. Χρειαζεται ανταγωνισμός, ποικιλία επιλογών και φθηνές τιμές.

Edited by Syros Sailor
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Syros Sailor said:

Εδώ ειδαμε πειραια-τηνο ταχύπλοο και ακόμα να βαλουν Ραφήνα-Σύρο… λυπηρό.

Η Σύρος ποτέ δεν πιάνει από μας. Όποιο πλοίο και να μπήκε Ραφήνα - Σύρος κακήν-κακώς πήγε και έφυγε σε σύντομο διάστημα. Αυτό το νησί κάτι έχει φαίνεται με τη Ραφήνα και δε μας θέλει καθόλου.... 😞

Link to comment
Share on other sites

Γιατί αλήθεια θεωρείται 'καμένο χαρτί'? Παλιά, αρχές 00s, θυμάμαι το Ithaki εσκιζε από Ραφήνα για Σύρο. Πριν 3-4 χρόνια που υπήρχε νομίζω ταχύπλοο με προσέγγιση και στη Σύρο δε νομίζω ότι πήγαινε άσχημα.

Επίσης, πέρα από τη Σύρο, θεωρώ ότι θα δούλευε εξαιρετικά καλά και ένα συμβατικό απευθείας από Ραφήνα για Παροναξία- Σαντορίνη (χωρίς ενδιάμεσες προσεγγίσεις σε Τήνο κλπ). Ειλικρινά μου φαίνεται ειδικά φέτος αδιανόητο που δεν υπάρχει καν συμβατικό για Πάρο από Ραφήνα. Τόσο άσχημα δούλευε και η Πάρος? Δε νομίζω

Τελος και κάποιο δρομολόγιο τύπου Μύκονος- Ικαρία- Σαμος με συμβατικό θα ήταν τέλειο από Ραφήνα 

Edited by pilot
Link to comment
Share on other sites

Απλά μην ξεχνάμε πως και το Fast Ferries Andros,Naxos Jet,δεν τα ξαναείδαμε στη Συρο από Ραφηνα,αν έβλεπαν πως η γραμμή δουλευει,προφανώς και θα υπήρχε ακομα το δρομολόγιο,για να μην πηγαίνει καμια εταιρεία από αυτες που δραστηριοποιούνται στην Ραφηνα κατι θα βλέπουν.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και αναφέρθηκε η Παροναξια, μήπως θα ήταν καλυτερο η προέκταση προς Παρο του FF Andros να γίνει σε καθημερινή βάση μιας και είναι το μόνο συμβατικό που παρεχει την συνδεση Μυκονου-Παρου;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...