Jump to content
Shipfriends

Shipfriends Awards - 2012


Recommended Posts

Για μια ακομη χρονια, μετα απο μακρα αναμονη και αγωνια :D , η Shipfriends Shipping and Ferry Academy  ολοκληρωσε την ψηφοφορια της.

Eχουμε και λεμε:

 

Πλοιο του 2012: Το Blue Star Patmos (ηταν μαζι με το Blue Star Delos στην επιλογη, αλλα οι περισσοτεροι ψηφισαντες διευκρινησαν οτι η ψηφος ηταν για το Patmos).

Most influential company: O oμιλος Grimaldi

Γεγονος που απασχολησε περισσοτερο τους Shipfriends (και οχι μονο): Το ναυαγιο του Costa Concordia

 

 

Στο πνευμα των καιρων, η τελετη απονομης θα γινει με καθε σεμνοτητα και ταπεινοτητα, οπως αλλωστε ταιριαζει αλλωστε στη ναυτιλιακη κοινοτητα ^_^B).

 

Στις 27 Ιανουαριου λοιπον, στο Ekali Club, οι τυχεροι προσκεκλημενοι θα εχουν τη χαρα και την τιμη, να δουν την Christine Lagarde, τη Maria Fekter και τον Βλασση Τσακα, να απονεμουν τα βραβεια. Τη βραδυα θα παρουσιασει Ελενη Λουκα και θα προβληθει ζωντανα απο καναλι της Βουλης που αγορασε τα δικαιωματα για το ευτελες ποσο των €5.000.000.

Τα αυτια μας θα χαϊδεψει με τη φωνη της, η Paola.

 

 

ΥΓ: για οσους θελουν να παραστουν, η συνεισφορα για την καθε προσκληση ειναι €.1000 ;)

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μια εβδομάδα για το μεγάλο event

Muahahahahaha!!

Ο Τσακας θα κανει αποκαλύψεις.. Η Λανγκαρντ θα μιλήσει για την πρόταση που της έγινε να γινει η λίστα της ταινία ( γατακι Σιντλερ) και η Φεκτερ απλα θα ρθει... Για την Παολα ετοιμάζεται η ελληνική έκδοση του who let the dogs out (uhh uhh uaaah).. Περισσότερα σε μια βδομάδα στην Εκαλη ( με η χωρις το μαύρο μας το χαλι)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...