Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται επί τρία συναπτά έτη, το ΠΑΡΟΣ να φτάνει πρώτο στα φανάρια του Πειραιά, και να ...επιτρέπει να του αποκλείουν την μπούκα :D πλοία σαφώς πιό αργά από αυτό. Το 2008 το ΡΟΜΙΛΝΤΑ, το 2009 το ΝΤΑΛΙΑΝΑ, το 2010 το ΚΟΡΑΗΣ. Και δεν είναι να πεις ότι το πλοίο έφθανε στον Πειραιά κανονικά στην ώρα του, από κανονικό καθημερινό δρομολόγιο, με κανονική ταχύτητα, και χωρίς καμμία διάθεση να συμμετέχει στο ..."χαρούμενο Πρωτοχρονιάτικο έθιμο" !!! Τα είχαμε δει (και πει) και πέρυσι. ;)

Εν κατακλείδι... Του χρόνου, πρώτα ο θεός, θα πρέπει το ΠΑΡΟΣ να αλλάξει τακτική αν θέλει να μην φτάσει στα ...χρόνια της ΝΤΑΛΙΑΝΑΣ για να κάνει -επιτέλους- ποδαρικό στο μεγάλο μας λιμάνι.

 

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το BLUE STAR PAROS δεν θα φτάσει στα χρόνια της ΝΤΑΛΙΑΝΑΣ για να κάνει ποδαρικό στο μεγάλο μας λιμάνι. Με προγραμματισμένη -έκτακτη- άφιξη στον Πειραιά στις 23.59  B) είναι το μεγάλο φαβορί -μετά από τρεις τουλάχιστον αναμετρήσεις- για να είναι το πρώτο πλοίο που καταπλέει στον Πειραιά για το 2013.

 

Μέγα ερωτηματικό βέβαια αποτελεί -ακόμα μία φορά από το 2010 όταν και τελικά ήταν νικητής έναντι του ΠΑΡΟΣ- το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ. Και λέω ερωτηματικό διότι με αναχώρηση από την Κύθνο απόψε στις 19.35, το μεν Openseas δίνει άφιξη στον Πειραιά στις 22.40 (ώρα Ελλάδος) ενώ η συσκευή AIS του πλοίου στις 22.40 επίσης αλλά ώρα UTC (+2 ώρες).

 

Μιας και αναφέραμε τους "νικητές" των ετών 2008, 2009 και 2010, να θυμίσουμε ότι το 2011 πρώτο στον Πειραιά είχε μπει το BLUE STAR NAXOS και το 2012 το BLUE STAR DELOS.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Ο ΚΟΡΑΗΣ δεν φαινεται να καθυστερεί σκόπιμα και αναμένεται Πειραιά λίγο μετά τις 22.30..Συνεπώς το ΠΑΡΟΣ θα κάνει ποδαρικό στις 00.01 (ή θα κόβει βόλτες ο ΚΟΡΑΗΣ επι μιαμησι απεξω που δεν το νομιζω).

Link to comment
Share on other sites

Το καλό που τους θέλω εκεί στην Blue Star, να βάλουν το Ιθάκη μόλις αποβιβάσει τον κόσμο, καλού-κακού να αρχίσει να κόβει βόλτες στον διαχωρισμό μέχρι να βεβαιωθούν ότι ο Κοραής έδεσε στον Άγιο Σπυρίδωνα. Αν δούν ότι δυσκολεύουν τα πράγματα, ας κάνει ένα screan το Ιθάκη για να πάρει την εσωτερική το Πάρος και να κάνει επιτέλους ποδαρικό κι' αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα proud και "Καλή χρονιά". :)

 

Το BLUE STAR PAROS μπήκε πρώτο στον Πειραιά...... επιτέλους τα κατάφερε !!!!

 

Πρωτιές, και μάλιστα τέσσερις (μέχρι στιγμής γιατί το πλοίο ...συνεχίζει) και για το ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

το BLUE STAR PAROS οπως ειπε κ ο ΣΕΙΡΙΟΣ εκανε ποδαρικο στο κεντρικο λιμανι μεσα σε σφυριγματα απο τα αλλα πλοια κ συνοδεια πλωτου του λιμενικου(πρωτη φορα εγνε αυτο)

 

υ.γ.παρα πολυς κοσμος στο λιμανι ειδικα στον ντοκο χιου μυτιληνης   κ εκει που ειναι τα hisgspeed δεν ειχε να παρκαρεις!η ο ελληνας θυμηθηκε οτι ειναι ναυτικος λαος η ψαχνει για εναν ανεξοδο τροπο να κανει ρεβεγιον

Link to comment
Share on other sites

Πρωτιές, και μάλιστα τέσσερις (μέχρι στιγμής γιατί το πλοίο ...συνεχίζει) και για το ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

 

Kαι πέμπτη πρωτιά για το ΘΕΟΦΙΛΟΣ, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το ΑΙΟΛΙΣ στην Λήμνο.

Η παντόφλα ΑΙΔΗΨΟΣ σε Αρκίτσα αλλά και Αιδηψό.

Το AQUA JEWEL σε Πάρο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.

Το AQUA SPIRIT σε Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ σε Νάξο, Σχοινούσσα, Κουφονήσι, Κατάπολα Αμοργού.

Το ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ στην Αίγινα.

Το CASSANDRA DELFINUS στην Ύδρα.

To ZAKYΝΘΟΣ Ι σε Κυλλήνη και Ζάκυνθο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...