Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βελτιωθηκε απο απαραδεκτο ταξιδεμα σε πολυ κακο...Παρακουναει καλως ή κακως...Βαθικα δεν εχει και μπολικα οποτε....Απο ελικτικες παλι δε το λες και αερατο...

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή θα γυρίσουμε σε 8ωρα ταξίδια για το Πειραιάς - Κύθηρα, ε; Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε προς τα πίσω μου φαίνεται!

Link to comment
Share on other sites

On 1/19/2020 at 11:32 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Aqua Jewel κοντεύει να ολοκληρώσει τις επιθεωρήσεις του, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να ξεκινήσει δρομολόγια στην άγονη γραμμή των Κυθήρων, όταν υπογράφει η σχετική σύμβαση

 

Διάβασε 3 post παραπάνω

Link to comment
Share on other sites

Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα έγινε σοβαρή μηχανολογική επισκευή και το πλοίο θα είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να αναπτύξει αντίστοιχα τις αξιοπρεπέστατες ταχύτητες (16+ kntos) του Ιονίς, αν και όπως έχω ξαναγράψει προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος που παρακολουθεί τις εργασίες του πλοίου, αν το AQUA JEWEL στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι έτοιμο για να ξεκινήσει τα δρομολόγια 1η Μαρτίου στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα. Κι αν όχι 1η Μαρτίου, μπορείτε να κανετε μια εκτίμηση για το πότε μπορεί να είναι έτοιμο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το AQUA JEWEL έκανε πριν λίγη ώρα δοκιμαστικό με ταχύτητα που έφθασε τους 14ΚΝ και γύρισε πίσω στο Ν.Μώλο όπου σύμφωνα με το Marinetraffic φάνηκε να δέχθηκε και τη συνδρομή ρυμουλκού (PERSEAS) για να δέσει (εκτός αν ήταν εκεί για προληπτικούς λόγους). Δύο πράγματα μου προκαλούν ερωτηματικά και θα ήθελα τη βοήθεια όσων γνωρίζουν: 

α. Γιατί επέστρεψε στο Ν.Μώλο αντί να πάει στο Πειραιά, αφού αύριο έχει προγραμματισμένο το πρώτο του δρομολόγιο; 

β. Τι γίνεται με την ταχύτητά του; Τα 14μίλια είναι λόγω του ότι ήταν δοκιμαστικό ή αυτή είναι η ταχύτητά του γενικά; Γιατί στα δρομολόγια που έχει αναρτήσει υποστηρίζει ότι το ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΥΘΗΡΑ θα εκτελείται σε 6,5 ώρες που σημαίνει 17+ μίλια... αν δεν κάνω κάποιο λάθος. 

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα το δοκιμαστικό του πλοίου ήταν αρκετά μουδιασμένο, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πάρα πολύ κύμα και στον Σαρωνικό.

Λέτε, αν δεν είναι έτοιμο το Aqua Jewel να δούμε αύριο στη θέση του το Aqua Blue;

Υ.Γ.: Κάθε χρόνο την Κυριακή της Ορθοδοξίας (φέτος πέφτει 8 Μαρτίου) κατεβαίνουν αρκετοί ντόπιοι και επισκέπτες στα Κύθηρα για το θρησκευτικό έθιμο της μεγάλης λιτανείας της Μυρτιδιώτισσας και δυστυχώς φέτος όλα είναι στον αέρα μέχρι τελευταία στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Το Aqua Jewel σήμερα το απόγευμα μεθόρμισε στα 200αρια, έτσι ώστε αύριο να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή των Κυθήρων. Θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει εμπορικό δρομολόγιο από το Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά από τα 200άρια θα αναχωρεί ?  Ή μήπως πήγε εκεί μόνο για την σημερινή αναχώρηση ?

Edited by svo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...