Jump to content
Shipfriends

Celebrity Reflection (IMO 9506459)


Recommended Posts

480296_10151145650393193_490047537_n.jpg

Αφιχθη για πρωτη φορα σημερα στον Πειραια το νεοτευκτο πλοιο της Celebrity Cruises,το πολυδιαφημισμενο Celebrity Reflection .Ενα πλοιο που μπορει να μη σε κερδιζει με την εξωτερικη του εμφανιση αφου ειναι μια πλεουμενη πολυκατοικια αλλα με εντυπωσιακο εσωτερικο.Ειναι πολυτελεστερο των 4 αδερφων και η ουσιαστικη διαφορα του ειναι το ενα παραπανω καταστρωμα που εχει. Μου δοθηκε η ευκαιρια να το επισκεφτω.Εντος ολιγου θα ανεβασω το αφιερωμα/ξεναγηση μεσα στους χωρους του πλοιου.Οπως μας ενημερωσαν αρκετες φορες οι υπευθυνοι του πρακτορειου του πλοιου στην Ελλαδα ,ειναι ενα πλοιο για ολους ,τοσο απο θεμα δομης οσο και απο θεμα τιμης. Συζητωντας με καποιον απο τους υπευθυνους περιπου μια 14ημερη κρουαζιερα πρεπει να κοστιζει γυρω απο 1200-1300 ευρω το ατομο,εφοσον εχεις μπαλκονι..δεν ειναι λιγα αλλα δεν ειναι και πολλα σε σχεση με τις αλλες εταιριες.Μιλαμε για ενα 5αστερο κρουαζιεροπλοιο. Πιο βραδυ θα ανεβει και το βιντεο της αφιξης .

post update : Φωτορεπορταζ απο το εσωτερικο του πλοιου

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Απο τους πλέον συχνούς επισκέπτες των Ελληνικών λιμανιών εφέτος ο "Ριφλέκταρος" 

 

αναχώρηση απο gavropoort ακριβώς 3 μήνες πριν...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Στην Valletta χθες το πλοιο,για πρωτη φορα για την φετινη σεζον. Εδω βλεπουμε μια ευρυγωνια κατα την αναχωρηση του,επειτα αλλη μια περνοντας την στροφη στην μπουκα και τελος αλλη μια με το πλοιο στο background του Fort Ricasoli.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλλοδαπού μέλους πληρώματος του Κ/Ζ Celebrity Reflection στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Αστυπάλαιας

Quote

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες προχθές, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ  ''CELEBRITY REFLECTION'' σημαίας Μάλτας, για πτώση στη θάλασσα 36χρονου αλλοδαπού, μέλους του πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Αστυπάλαιας.  

Υπό το συντονισμό του ΕΚΣΕΔ πραγματοποιήθηκαν έρευνες από  περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, καθώς και από αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικόπτερο Π.Α. προς εντοπισμό του ανωτέρω, με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου, καθώς το ''CELEBRITY REFLECTION'' κατέπλευσε, βραδινές ώρες χθες, στον οικείο λιμένα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Αποβίβαση ασθενούς από το Κ/Ζ Celebrity Reflection στα Χανιά 

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 29χρονος αλλοδαπός, μέλος του πληρώματος (restaurant hostess) του Κ/Ζ “CELEBRITY REFLECTION” σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 32 ν.μ. βόρεια Χανίων ν. Κρήτης, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον 29χρονο μεταφέροντας τον λιμένα Σούδας και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, ενώ το Κ/Ζ αναχώρησε για τον προορισμό του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...